Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
celkovo - thc ti niečo vraj robí s testosterónom. znižuje ho. ty ho na priberanie potrebuješ veľa. konkrétne - ja cvičím najradšej zhulený. keď máš nejaké doplnky stravy, tak pribereš aj tak. možno by si pribral viac, keby prestaneš huliť, ale to Ti neviem povedať. ja priberať nechcem, preciťujem lepšie svaly zhulený, baví ma to viac. unavenejší nie si, len Ti prejde zhulenosť.
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
No, člověk je potom takovej poloviční, když jsem šel cvičit, tak jsem se snažil ty dny nehulit,-nebo až několik hodin po cvičení.
Je sice fakt, že našly na nějakym vraku starořecký x-veslice semínka konopí, ale zrovna tak je mohly užívat jako přírodní protein-stravu. Jasný, že existujou zapékací modely, po kterejch je člověk schopen zapéct do práce ale v tomto případě bych řekl, že to snižuje výkonost jedince, obzvlášť, pokud je thc přijímáno v podobě kouře.
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
cvicil sem asi pred par mesici....joo jko je to pohoda az do te doby kdy vas to zacne bolet....to si pak reknu..omg au se na to mozu vysrat a necham toho ...jko jasne ze sem posilil aj na vzhled i na vykon...ae jko chce to nejaky regulator bolesti...chtel bych posilit este vic ae jak me to zacne bolet az moc tak na to seru...nvm nejak si nereknu musim este ptze ja proste nemusim vis jak
Původní příspěvek od Apartman Jasný, že existujou zapékací modely, po kterejch je člověk schopen zapéct do práce ale v tomto případě bych řekl, že to snižuje výkonost jedince, obzvlášť, pokud je thc přijímáno v podobě kouře.
Tak tohle je DOST subjektivní záležitost, já jsem kupříkladu na dojezdu ze špeka zvedal přes 120 Kg na benchpress a to tolikrát, co se mi ani za střízliva nepovedlo, to stejný s leh-sedama-nebyl problém jich dát za dobu cvičení přes 300 bez nějakýho velkýho bolení svalů. Každej je nastavenej jinak, ale z mý zkušennosti vím, že jsem na dojezdu bouchal jak bulhar v kuse třeba dvě hodiny, a to můžu říct, že žádný srágory nezvedám.
zajdu si občas zacvičit karate, dřív mě to nutilo se přes den před cvičenim nezhulit, ale co bych to byla za vyhulence, kdybych to nepřekonala. každopádně radši střízlivá, anebo ne v tom největšim rauši, to tam fakt nemam co dělat. jako koordinace pohybů, stabilita rovnováha a do toho rychlost a přesnost.. che, neuvěřitelně nemožný
pokud se tam jdu jen protáhnout a rozcvičit, tak to jde i ve zhulenosti, ale je to o tom si někde něco natáhnout .. to je napič
mno to já sem si vychytal tedka během dvou měsíců kliky na kloubech s odrazem!
klik je muj oblíbenej cvik, no a dělal sem na jeden zátah tak 30 poctivejch kliků s odrazem a tlesknutím - taková ta klasika , ale furt to bylo málo tak sem si jednou tyhle kliky s odrazem, skusil na kloubech(pěstech) - no a teď jich dělam 25 na jeden zátah - mam potom vždycky ouplně placatý klouby když sem to ukazoval mamce (no chtěl sem se pochlubit) tak se mě uplně vystrašená začla vyptávat, jestli to neni na škodu chtěl sem si koupit domu ten multifunkční stroj, ale kámoš mi furt cpe, že činky sou daleko lepší , tak nevim... do posilky nechodim ....nemam s kym to si rači zacvičim doma
sportu-zdar
Ty posilovací věže jsou naprd. Za ty love máš permanentku na několik let do posilky. Což je lepší z mnoha důvodů (někdo tě ty cviky naučí cvičit správně, motivace od ostatních cvičících, nevykašleš se nato když už to máš zaplacený, atd.).
Pokud chceš něco na doma, tak stačí stojan, činka, lavice a závaží, případně nějaký nakládací jednoručky. Problém je, že začátečník se na tomhle akorát zkurví.
Tzn. já bych poradil koupit třeba na rok permicu do posilky, všechno se pěkně naučit (jak cvičit, jíst, odpočívat, atd.). A kdyby tě to moc bavilo a chtěl by jsi něco domů, tak tu činku se stojanem a lavicí. Ale říkám, až budeš mít zvládnutou techniku (což za měsíc prostě mít nebudeš (pokud teda už ju nemáš zvládnutou ))
to Sgt.Pepper: wow poklona ty voe ses fakt dobrej ... mno takhle: bezel sem jednou za skolu prespolni beh 5km...ucitel me nevybral ae ja zanim dosel ze jsu dobrej a ze chcu tky..on se ptal ze fakt ses na tom fyzicky dobre? (jko radsi ae ja jsem dobrej ae na kratko ze... ubehnes to nejak dobre??? a ja jasne ! (radsi tam nez ve skole )...no bylo tam asi 10 nejlepsich skol v nasem kraji....pred startem sem si zapukal ze ano....na startu sem mel uz nacpanou majku v kratasoch a 3rohliky kdybych to nedal vite jak ...no nakonec to dopadlo tak ze sem cast behu sel obyc chuzi a mezi tim sem zakusoval rohliky a majku ....byl sem posledni ae preci posledni byt nemuzu ne ??? tak sem si to sice napadne ae nikdo to nejak nepostrehl zkratil asi o 1km a tim padem sem dobehl predposledni takze to byla pohoda ...no ucitel se nic nedozvedel ae urcite to lepsi nez ve skole nebylo jak sem si prvne myslel
Původní příspěvek od palma to Sgt.Pepper: wow poklona ty voe ses fakt dobrej ... mno takhle: bezel sem jednou za skolu prespolni beh 5km...ucitel me nevybral ae ja zanim dosel ze jsu dobrej a ze chcu tky..on se ptal ze fakt ses na tom fyzicky dobre? (jko radsi ae ja jsem dobrej ae na kratko ze... ubehnes to nejak dobre??? a ja jasne ! (radsi tam nez ve skole )...no bylo tam asi 10 nejlepsich skol v nasem kraji....pred startem sem si zapukal ze ano....na startu sem mel uz nacpanou majku v kratasoch a 3rohliky kdybych to nedal vite jak ...no nakonec to dopadlo tak ze sem cast behu sel obyc chuzi a mezi tim sem zakusoval rohliky a majku ....byl sem posledni ae preci posledni byt nemuzu ne ??? tak sem si to sice napadne ae nikdo to nejak nepostrehl zkratil asi o 1km a tim padem sem dobehl predposledni takze to byla pohoda ...no ucitel se nic nedozvedel ae urcite to lepsi nez ve skole nebylo jak sem si prvne myslel
Jak si tak pročítám tvoje příspěvky, kterých poslední dobou není málo, tak jsem dospěl k názoru, že jseš fakt blbec...
This is the point, Taber, It´s not bullshit. I´m not just talking about my wife, I'm talking about my LIFE, I can't seem to get that through to you. I'm not just talking about one person, I'm talking about everybody. I'm talking about form. I'm talking about content. I'm talking about interrelationships. I'm talking about God, the devil, Hell, Heaven. Do you understand... FINALLY!?
Původní příspěvek od Sgt.Pepper Jak jsem tu už psal, tak jsem blázen do běhání. 5,2 km mám už za 28 min., zlepšení o sedm minut ... do posilovny nechodim, protože to tam smrdí
Taky jsem bejval blázen do běhání. A proto vim, že ten čas je špatnej (teda na blázna do běhání), i kdybys to dal v terénu. Nejlešpí světový běžci za stejnou dobu uběhnou dvakrát tolik. Takže trénuj dál. Kdysi (když jsem ještě neměl tak prohulený plíce), jsem dával pětku v terénu kolem 20-ti minut, desítku mezi 42-45. Na dráze 3350m za dvanáctiminutovku atd. Ale ty časy jsou dávno pryč, krabička startek denně podobný výkony neumožňuje...
Pan Ker:tož to já vím. Ani neříkám, že je to výborný výkon. Jsem rekreační joggista, na olympiádu se nechystám. Chci se jen udržovat ve formě, protože mám sedavý zaměstnání a kurevsky mě z toho bolej záda. Jinak jsem prakticky nekuřák, dám si akorát po obědě a večer před spánkem. Už mám za sebou 13. běh a fascinuje mne to, že už z toho nejsem ufuněnej. Už to "netahám dechem", protože se zpevnily nohy, tak už doběhnu aniž bych se zadýchal. Dost taky záleží na settingu, jak se člověk vyspí, strava, atd. Včera jsem to dal už za 27 min. Můj cíl je 25 a toho se chci držet, dolů už nechci jít. Prostě bejt fit