Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
krásný makra jinak jo, já to vidim na tu třásněnku západní, v týhle úrovni napadení bys tam měl najít i dospělce
našel jsem tam ,,zatim jen tohle to,,nic jineho nenasel-jine stadium
dneska jsem je dostal, tak je možne že staři zustali v prvotnim stanu
doma mam momentalne Vitality .. od BAC tak jsem je krapet porosil
našel jsem tam ,,zatim jen tohle to,,nic jineho nenasel-jine stadium
dneska jsem je dostal, tak je možne že staři zustali v prvotnim stanu
doma mam momentalne Vitality .. od BAC tak jsem je krapet porosil
Poprosím o radu, dneska při kontrole jsem si všimnul nějakých nezvaných živlů. Malí červíčci s tykadla, asi jim vyhovuje vlhkost, páč jsem tepr v růstu, tak ji držím vysoko, při zalévání je to vyplavilo do stékací misky. Velikost cca 3mm. Nemůžou to bejt malý smutnice? díky za rady
Původní příspěvek od zahradníček Poprosím o radu, dneska při kontrole jsem si všimnul nějakých nezvaných živlů. Malí červíčci s tykadla, asi jim vyhovuje vlhkost, páč jsem tepr v růstu, tak ji držím vysoko, při zalévání je to vyplavilo do stékací misky. Velikost cca 3mm. Nemůžou to bejt malý smutnice? díky za rady
Sem v růstu, kytky zatim doma. Na pár listech sem našel malinký dirky a kolem nich byl list jakoby naleptanej. Žádný hmyzáky sem nenašel kromě tohohle pavoukovce ale nevypadá na pojídače kytek, co je to zač nevíte?
/edit: buďto je to přistěhovalec nebo sem totálně slepej, protože na kytky koukám every day
Zdravim, všiml jsem si že mi v předpěstu na outdoor po zalití vylízají z hlíny nějaké malé mšice (cca 10-20 kousků na květináč), kytkám vypadá že se na okně daří, akorát mám nutkání pořešit ty broučky než bude pozdě. Poznáte někdo co to je, případně čím to vyhubit?
ahoj, mám kytky chvíli venku, cca 2-3týdny, listovej kompost, hnojím zatím biobizz grow a před třema dnama jsem objevil, že se mi děje to na fotce viz.níže:
podle encyklopedie je to housenice, co s tím? nikde ji nenacházím, jen černý tečky snadno sundatelný zespodu listů, to ale nevim, jestli nebyla jen hlína. Biool jsem dával, ale pokračuje to.
2 Hoffmanoss: na svilušku je to velký imho, jestli to kytkám nic nedělá, tak je možný, že to je neškodný.. Půdu prolévám Sharck shockem, bio ničitel půdních škůdců, strašný smrad, ale nic nevylezlo už pěkně dlouho, co to používám při přesazení do finálních květníků.. jednou to s tím zaleju a hotovo...
rabbits_white: vertimec 1,8ec použij, já nemám s bioolem dobré zkušenosti..