Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moje rada je: základ postavit z kvalitní techniky a věci jako přídavná ventilace, zářivky na řízky(vysokotlaké s lumetáží 850, 60cm a 18w jedna za necelí kylčo, komplet pro 18w se startérem a všim tim.. za necelí 2 kilča), časové spínače, zvlhčovač vzduchu a kabeli koupit co nejlevněji v okolí bydliště, možná se dá i sehnat levněji předřadník přímo v elektru? Na toto zboží je growshop drahej. Za shopu jen stínidlo draší lampu zvláš růst, květ. Ufo, diamamtovou folii, asi i potrubí. A určitě hnojky, hlínu a stimulátory. Rockwool se dá sehnat v zahrádkařství, třeba i na objednávku. 1 inekční stříkačka mě stojí v lékárně 1KČ atd, prostě veškeré prosté zboži shanět co nejlevněji nee z Growshopu. Tak ať se všem daří i za malí peníz
zdravim vsechny, ted koukam do letaku LIDL a je tam skrin na pradlo vypada jak GROWBOX rozmery 75 x 50 x 161, obal skrine je polyester, konstrukce je ze zeleza.
- je to akce od 9.6.
Původní příspěvek od vyrus ahoj taky sem koukal na ten letak...jen by me zajimalo jestly to nepropouští světlo jinak bych do toho fakt šel
To máš jedno jestli propouští světlo nebo ne, protože vevnitř není bílá jak je vidět, takže bys tam stejně musel hodit bílou folii a to už potom světlo nepropouštělo.
Původní příspěvek od Capo
To máš jedno jestli propouští světlo nebo ne, protože vevnitř není bílá jak je vidět, takže bys tam stejně musel hodit bílou folii a to už potom světlo nepropouštělo.
i bílá folie z growshopu světlo propouští, teda alespoň ta, co mají v shopu v plzni..ale pravděpodobně kombinace té tkaniny a folie nepropustná bude..
kluci ja jsem si koupil podobnou skřinku na pradlo v obi(50-70-150,300 kč),uz je tomu pul roku,sel jsem tam pro jine komponenty do skřine,zahlidl jsem tam posledni a tedka z toho mam paradní growbox-250W-aero,doporučuju!!!jestli chcete muzu poslat foto na inspiraci