Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdárek groweři,
chtěl bych poprosit o radu nějak mi to začalo žloutnout, poprvé zkouším AHčka mám to v hlíně 20.den květu jel jsem podle tabulek kde píšou že mám dávat poloviční dávky
než do hydra což jsem dával a začalo to žlutit tak sem měřil ec který bylo asi kolem 1 tak jsem přidal a přijde mi že to jde furt k horšímu, ph mám pořád okolo 6 hlínu nechávám proschnout tak nevim
díky za rady
Tááák dneska jsem měl více času prozkoumat čím by to mohlo ještě být a při vylívaní podtácků jsem si všiml že mi prorostly kořeny z květináče . Květináče - Airpod 6l jedu v nich prvně tak snima nemám moc zkušenost ale podle mě to kořenům a pak celé kytce moc neprospívá . Máte nějaké řešeni nebo to nemam řešit a problém bude někde jinde ? ( viz foto )
Podle mého ta kytka i kořeny vypadají skvěle, až na to kroucení, něco podobnýho jsem viděl jen při vysoké teplotě, ale to vylučuješ. V květináči to ale nejspíš nebude.
Zdarec wšem. Vim že žloutnuti listu je ke konci květu normalni. Jen bych chtěl nějake nazory jestly to neni brzo kytky jsou pod 400w jsou v 37 ni květu a konec by mel byt 45-50 den. Tak jestly ma nekdo zkusenosti se skunk #1. Dik za reakce
Nazdar, já jsem jel skunk 1 od sensi seeds a byl zralý ne podle toho co píšou ale až kolem 76 dne... Mám to v podpisu jako první indoor tak koukni... A podle tvojich paliček to taky zdaleka nevypadá ani na 50ty den sklizeň... Určitě porid mikroskop a sleduj trichomy... Investice do 300Kč... A to zloutnuti vypadá na nedostatek dusíku... Potrebujou dusík i v květu, i když ne tolik ale něco dusikateho musíš prilit...
Jeste.. je to Euforia, z rezu, mam to v rustu 8dni obevilo se to vlastne prez noc ec bylo 0,38 teplota v norme, teplota vody kolem tech 22, jedna se o ntf, Ph merim takovejma kapkama od GH a melo by byt mezi 5-6.. snazim se to tak nejak drzet.. Horni foto je z hora a spodni zvetsene a zespod.. obevuje se to na vsech listech bez ohledu na stari.. Dik moc za kazdou pripominku.. obevilo se mi to uz i predesle pesty.. povetsinou mam pocit kdyz jsem nastrikal na noc Phitaminem.. (vitarace)
Těžko říct, když nedáš foto. Rozhodně to ale vidim na spatny pH a popř i lehce vlhkost. V 6. dni ještě moc živin rostlina nespotrebuje. Máš buď špatnou hlínu se spatnym pH nebo zalivas spatnou vodou se spatnym pH.