Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mygulas-Prohazoval jsem kyti v boxu a taky mozna ze jsem zapomel nekde neco setrit ,nevim.
Eda-Ted tady ctu ze padli jde z listu setrit a kdyz ho setru tak pry je tam do druheho dne znova. Je to pravda? Tak v noci ho zkusim setrit. (phytamin ale sel taky setrit.)
Naposledy upravil Madical-Strains 02-07-2012 v 20:20 PM
Tak jsem tech par listku otrel mokrym vlhkym rucnikem od tech stribrnobilych skvrn a slo to docela dobre dolu a nebylo to ani o kousek vetsi nez vcera. Takze ano slo to setrit.
Mam jeste trochu zvednout lampu o 10 cm na 70 cm nad vrcholky?( mam ji na 60ti cm)
Obden vyhodim cca 30-40 uschlych listu.
Původní příspěvek od V.Butch Tak jsem tech par listku otrel mokrym vlhkym rucnikem od tech stribrnobilych skvrn a slo to docela dobre dolu a nebylo to ani o kousek vetsi nez vcera. Takze ano slo to setrit.
Mam jeste trochu zvednout lampu o 10 cm na 70 cm nad vrcholky?( mam ji na 60ti cm)
Obden vyhodim cca 30-40 uschlych listu.
Ahoj.Podle teploty v boxu,při extremu,jako bylo teď počasí, to klidně přizvedni,až se ochladí,zas můžeš snížit,ale pod těch 60cm bych nešel..Já mám na pojezdu teď cca 50cm a je to jen tak tak,a je to pojezd..
Uvidíš,jestli se ti ty bílý fleky vrátí,nebo ne,,Doufám,že ne..Padlí spíš napadá kytky,když maj zimu v noci,ale jsou i druhy,kterejm horko nevadí,těch je míň ale jsou..
OK
Vcera jsem vsechny kvetinace prolil durch a zmeril ph. Zalevam priblizne 6,2 PH a na vytoku jsem nameril priblizne 6,6 ph.coz by asi melo byt v pohode.
Původní příspěvek od doxenon V kokosu jedu stabilně 5.8
5,8 je i mě nejsympatičtější..
Ale mam pocit,že Plagron coco má doporučený vyšší ph,než se běžně v kokosu jede...?
sWei :
No od tebe to sedí ,tvých prvních 50 ,možná 100 příspěvků tady bylo ve stylu :
paráda..nebo hezky ti to jede...nebo to vypadá dobře...a podobný věci zcela mimo mísy,témata..Než tě kleply přes prsty.. Typický facebookový slinty..
A teď znovu..nic k tématu.. na rozdíl od ostatních.. asi tě kleply málo..?
52.den 12/12
Mohu uz zacit pomalu po 1ml ubirat ten dusik - plagron coco A ???
V Plagronu coco B je taky nejaky N -mam i B taky ubirat?
Edit:
Dnes jsem poradne prohlizel kyti a hledal jsem ty bile skvrny asi to zrejme nebylo nastesti to padli,znovu se skvrny neobjevly.
Zajimalo by me ve kterem tydnu se nafukuj palice nejvce ,pripada mi ze se zase zastavil nebo zpomalil jejich rust.
Naposledy upravil Madical-Strains 04-07-2012 v 21:34 PM
Zajimalo by me kdy se nafukuji palice nejvice ,jaky mate zkusenosti?
Tady na groweru je napsano ze 14 dni pred sklizni a na duhem miste se to zase popira.
Kdy se nejvic palicky nafoukly vam???
Původní příspěvek od V.Butch Tak jsem vcera ubral 1 ml A a 1ml B coco plagron.
Zajimalo by me kdy se nafukuji palice nejvice ,jaky mate zkusenosti?
Tady na groweru je napsano ze 14 dni pred sklizni a na duhem miste se to zase popira.
Kdy se nejvic palicky nafoukly vam???
Ve třetí čtvrtině květu,cca od 30 do 45 dne..,ke konci už spíš v objemu stagnujou a hnědnou,tvrdnou a cukrujou..Doba květu 56 dní..
Aha tak to by uz pomalu mely zacit ,
pripada mi ze TG se nafukuje po skocich nebo se mi to spis jen zda kdyz na to cumim denne tak mi pripada ze to vubec nekyne.
Ale doufam ze to jeste poradne prijde.
Tohle je docela zrádný, ono pokud to opravdu nekyne, tak si člověk myslí, že se mu to jen zdá, tím, že na to kouká, každý den, u kytky musíš každý ráno vidět pokrok.
Pokud to nejede tak jak má, tak je to na kokot.