Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Prvni indoor,600w,Tangerine dream
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 20 21 22 23 24 »
Autor
Téma 
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 337

Mygulas-Prohazoval jsem kyti v boxu a taky mozna ze jsem zapomel nekde neco setrit ,nevim.
Eda-Ted tady ctu ze padli jde z listu setrit a kdyz ho setru tak pry je tam do druheho dne znova. Je to pravda? Tak v noci ho zkusim setrit. (phytamin ale sel taky setrit.)

Naposledy upravil Madical-Strains 02-07-2012 v 20:20 PM

Old Post 01-07-2012 v 12:37 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 338

Tak jsem tech par listku otrel mokrym vlhkym rucnikem od tech stribrnobilych skvrn a slo to docela dobre dolu a nebylo to ani o kousek vetsi nez vcera. Takze ano slo to setrit.
Mam jeste trochu zvednout lampu o 10 cm na 70 cm nad vrcholky?( mam ji na 60ti cm)
Obden vyhodim cca 30-40 uschlych listu.

Old Post 02-07-2012 v 20:20 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EDA45
Stálý Člen

Karma uživatele EDA45 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 339

citace:
Původní příspěvek od V.Butch
Tak jsem tech par listku otrel mokrym vlhkym rucnikem od tech stribrnobilych skvrn a slo to docela dobre dolu a nebylo to ani o kousek vetsi nez vcera. Takze ano slo to setrit.
Mam jeste trochu zvednout lampu o 10 cm na 70 cm nad vrcholky?( mam ji na 60ti cm)
Obden vyhodim cca 30-40 uschlych listu.

Ahoj.Podle teploty v boxu,při extremu,jako bylo teď počasí, to klidně přizvedni,až se ochladí,zas můžeš snížit,ale pod těch 60cm bych nešel..Já mám na pojezdu teď cca 50cm a je to jen tak tak,a je to pojezd..
Uvidíš,jestli se ti ty bílý fleky vrátí,nebo ne,,Doufám,že ne..Padlí spíš napadá kytky,když maj zimu v noci,ale jsou i druhy,kterejm horko nevadí,těch je míň ale jsou..

Old Post 02-07-2012 v 20:32 PM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 340

OK
Vcera jsem vsechny kvetinace prolil durch a zmeril ph. Zalevam priblizne 6,2 PH a na vytoku jsem nameril priblizne 6,6 ph.coz by asi melo byt v pohode.

Old Post 03-07-2012 v 11:59 AM
Host
Host

Příspěvek č. 341

To pH asi moc v pohodě není, já mám v kokosu 5.5 a to si drží sám.

Old Post 03-07-2012 v 12:39 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EDA45
Stálý Člen

Příspěvek č. 342

citace:
Původní příspěvek od Grunger
To pH asi moc v pohodě není, já mám v kokosu 5.5 a to si drží sám.

Jj,pravda,6,2-6,6 to je na kokos dost..,to sou hodnoty ideálně do hlíny..

Old Post 03-07-2012 v 12:45 PM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
doxenon
Stálý Člen

Karma uživatele doxenon - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 343

V kokosu jedu stabilně 5.8

Po trávě se nešlape, po trávě se směje !!!
#1 - 8x Super Skunk (400W),
#2 - Jack Herer + Ultimate (400W),
#3 - 9x Super Silver Haze (400W),
#4 - 8x Power Skunk + 8x Super Skunk (600W),

Old Post 03-07-2012 v 12:52 PM
doxenon je offline   Profil uživatele doxenon   Find more posts by doxenon   Foto galerie člena doxenon   Click here to Send doxenon a Private Message   Add doxenon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sWei
Stálý Člen

Karma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 344

galerie nebo Facebook?

Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.

Můj microgrow 40w (hotovo) , Můj 2. microgrow , Outdoor 2012 , Kalfas grow 200w CFL , 3. Micro 72w , Balkon 2014 , Balkon 2016

Homebox 30x30x60cm 55w , Led 164w 60x30x80 , Micro 55w CFL + 70w HPS 2019 (Aktuální)

Old Post 03-07-2012 v 12:59 PM
sWei je offline   Profil uživatele sWei   Find more posts by sWei   Foto galerie člena sWei   Click here to Send sWei a Private Message   Add sWei to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 345

V kokosu od Gro4u ta kostka vylisovaná dehydrovaná. Mi udržuje pH 5.5 .

Old Post 03-07-2012 v 13:09 PM
EDA45
Stálý Člen

Příspěvek č. 346

citace:
Původní příspěvek od doxenon
V kokosu jedu stabilně 5.8

5,8 je i mě nejsympatičtější..

Ale mam pocit,že Plagron coco má doporučený vyšší ph,než se běžně v kokosu jede...?

sWei :
No od tebe to sedí ,tvých prvních 50 ,možná 100 příspěvků tady bylo ve stylu :
paráda..nebo hezky ti to jede...nebo to vypadá dobře...a podobný věci zcela mimo mísy,témata..Než tě kleply přes prsty.. Typický facebookový slinty..
A teď znovu..nic k tématu.. na rozdíl od ostatních.. asi tě kleply málo..?

Naposledy upravil EDA45 03-07-2012 v 13:24 PM

Old Post 03-07-2012 v 13:14 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 347

U Plagronu oporucuji pH 5,9 – 6,2, takze zalevam v norme ale urcite dle vasi rady jeste trochu snizim aby vytok byl taky o neco nizsi.
OK diky !!!

Old Post 03-07-2012 v 16:22 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 348

52.den 12/12
Mohu uz zacit pomalu po 1ml ubirat ten dusik - plagron coco A ???
V Plagronu coco B je taky nejaky N -mam i B taky ubirat?

Edit:
Dnes jsem poradne prohlizel kyti a hledal jsem ty bile skvrny asi to zrejme nebylo nastesti to padli,znovu se skvrny neobjevly.
Zajimalo by me ve kterem tydnu se nafukuj palice nejvce ,pripada mi ze se zase zastavil nebo zpomalil jejich rust.

Naposledy upravil Madical-Strains 04-07-2012 v 21:34 PM

Old Post 04-07-2012 v 09:36 AM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 349

Tak jsem vcera ubral 1 ml A a 1ml B coco plagron.

Zajimalo by me kdy se nafukuji palice nejvice ,jaky mate zkusenosti?
Tady na groweru je napsano ze 14 dni pred sklizni a na duhem miste se to zase popira.
Kdy se nejvic palicky nafoukly vam???

Old Post 06-07-2012 v 18:59 PM
EDA45
Stálý Člen

Příspěvek č. 350

citace:
Původní příspěvek od V.Butch
Tak jsem vcera ubral 1 ml A a 1ml B coco plagron.

Zajimalo by me kdy se nafukuji palice nejvice ,jaky mate zkusenosti?
Tady na groweru je napsano ze 14 dni pred sklizni a na duhem miste se to zase popira.
Kdy se nejvic palicky nafoukly vam???

Ve třetí čtvrtině květu,cca od 30 do 45 dne..,ke konci už spíš v objemu stagnujou a hnědnou,tvrdnou a cukrujou..Doba květu 56 dní..

Old Post 06-07-2012 v 19:23 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 351

Aha tak to by uz pomalu mely zacit ,
pripada mi ze TG se nafukuje po skocich nebo se mi to spis jen zda kdyz na to cumim denne tak mi pripada ze to vubec nekyne.

Ale doufam ze to jeste poradne prijde.

Old Post 06-07-2012 v 20:55 PM
Host
Host

Příspěvek č. 352

Tohle je docela zrádný, ono pokud to opravdu nekyne, tak si člověk myslí, že se mu to jen zdá, tím, že na to kouká, každý den, u kytky musíš každý ráno vidět pokrok.
Pokud to nejede tak jak má, tak je to na kokot.

Old Post 06-07-2012 v 21:05 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:24 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 20 21 22 23 24 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás