Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Proč vlastně hulíte?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 20 21 22 23
Autor
Téma 
R3dm4n
Stálý Člen

Karma uživatele R3dm4n - 96% PěstitelskáKarma uživatele R3dm4n - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 337

...keby si nedám dávku marihuany tak mám silné fyzické abstinenčné príznaky

Outdoor 2011

Old Post 11-09-2011 v 16:13 PM
R3dm4n je offline   Profil uživatele R3dm4n   Find more posts by R3dm4n   Foto galerie člena R3dm4n   Click here to Send R3dm4n a Private Message   Add R3dm4n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Na'vi
Nový Člen

Karma uživatele Na'vi - 90% PěstitelskáKarma uživatele Na'vi - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 338

je to každého věc a nikomu to nenutím ale já na tom dobře fungují a mám potom skvělé nápady ať už doma nebo v práci.

Old Post 22-03-2012 v 08:43 AM
Na'vi je offline   Profil uživatele Na'vi   Find more posts by Na'vi   Foto galerie člena Na'vi   Click here to Send Na'vi a Private Message   Add Na'vi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kamion
Stálý Člen

Karma uživatele kamion - 92% PěstitelskáKarma uživatele kamion - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 339

kouřím proto že na tom pěkně relaxuji a hlavně kvuli inspiraci

když už tak už !

Old Post 22-03-2012 v 09:52 AM
kamion je offline   Profil uživatele kamion   Find more posts by kamion   Foto galerie člena kamion   Click here to Send kamion a Private Message   Add kamion to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papirek
Nový Člen

Karma uživatele papirek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 340

hulim, protože mě to osvobozuje od problémů a stresíků. Neutíkam před tím, jen to pak vidim z jiného pohledu a to mi dává neskutečně hodně. Zdá se mi, že pak líp vidim do lidí, poznávam je. Dnešní svět je hrozně rychlej, každej někam spěchá, všichni utíkaj, vydělávaj, budujou kariéry .... to mě nic neřiká, já se v klídku posadim na mez, podpálim gramovýho a sleduju třeba západ slunce. Hold sem romantik asi :-D

Navíc mi to chutná :-) proč pít alkohol (nemyslim pivko), kterej mi vlastně ani nějak extra nechutná (jó panáčka třeba při nějaký příleitosti jednou za čas jo, ale nasávat z flašky nebo točit panáky celej večer -> nic pro mě).

smoking from 2005, growing from 2008

Old Post 22-03-2012 v 15:52 PM
papirek je offline   Profil uživatele papirek   Find more posts by papirek   Foto galerie člena papirek   Click here to Send papirek a Private Message   Add papirek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bandita
Ơ®ıɡıɳαL

Karma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 341

nehulil som viac ako pol roka, od zajtra zacinam znova, pomalicky,ale isto a preco?

lebo mi to chyba

4ooW»
6ooW»

Fotky z mobilu

Old Post 22-03-2012 v 16:59 PM
Bandita je offline   Profil uživatele Bandita   Find more posts by Bandita   Foto galerie člena Bandita   Click here to Send Bandita a Private Message   Add Bandita to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Palec nahoru Příspěvek č. 342

citace:
Původní příspěvek od Bandita
nehulil som viac ako pol roka, od zajtra zacinam znova, pomalicky,ale isto a preco?

lebo mi to chyba

Jj, přesně, dnes je to 27.mý den abstinence /naposledy 24.2. španělský hašiš/ a chutě jsou řádné , ale jen na hašiš, skunk mě neláká, ta chemie a ''umělina'', kterou to obsahuje mě od skunku odrazuje... Každopádně respekt Tobě, půl roku je 1/2 roku...

edit :
citace:
Původní příspěvek od Mr.Sordo
Sorry pánove Bandita a Classic,ale tady to je Proč vlastně hulíte?Já hulím proto,protože mně to baví!

Řekl bych, že to celkem z toho co jsem napsal vyplývá -> jsem cannaseur (nehulím vše, co mi přijde pod pracky) a mám abstinenční příznaky /chuť inhalovat hašiš /, tzn. jsem závislý , a proto konzumuji THC prostřednictvím kouření hašiše přes skleněnku, samozřejmě bez tabáku...

Kdo nikdy neabstinoval, nepochopí...

edit č.2 :
citace:
Původní příspěvek od Bandita
asi som si splietol thread...mozno i stranku

Naposledy upravil 23-03-2012 v 16:48 PM

Old Post 22-03-2012 v 17:28 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bandita
Ơ®ıɡıɳαL

Karma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 343

citace:
Původní příspěvek od Cla$$ic

Jj, přesně, dnes je to 27.mý den abstinence /naposledy 24.2. španělský hašiš/ a chutě jsou řádné , ale jen na hašiš, skunk mě neláká, ta chemie a ''umělina'', kterou to obsahuje mě od skunku odrazuje... Každopádně respekt Tobě, půl roku je 1/2 roku...

ď

ale slo skor o zdravotnu pauzu, som zvedavy ako zareaguje moj mozog ked si dam

4ooW»
6ooW»

Fotky z mobilu

Old Post 23-03-2012 v 12:50 PM
Bandita je offline   Profil uživatele Bandita   Find more posts by Bandita   Foto galerie člena Bandita   Click here to Send Bandita a Private Message   Add Bandita to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Sordo
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 344

Sorry pánove Bandita a Classic,ale tady to je Proč vlastně hulíte?Já hulím proto,protože mně to baví!

Old Post 23-03-2012 v 13:23 PM
Mr.Sordo je offline   Profil uživatele Mr.Sordo   Find more posts by Mr.Sordo   Foto galerie člena Mr.Sordo   Click here to Send Mr.Sordo a Private Message   Add Mr.Sordo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bandita
Ơ®ıɡıɳαL

Příspěvek č. 345

citace:
Původní příspěvek od Mr.Sordo

asi som si splietol thread...mozno i stranku

4ooW»
6ooW»

Fotky z mobilu

Old Post 23-03-2012 v 16:36 PM
Mr.Nobody
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 346

Hulím z toho důvodu , že už mě nebavilo po každým napálení se, skalpelem vyřezávat kusy paliček z žil...
Zjistil sem , že při kouření trávy tyhle problémy odpadají a člověk si i víc vychutná chuť konopí.

Navíc když sme si s kámošema chtěli zpříjemnit kalbu tak to vypadalo docela blbě , když stojí 5 týpků a podávají si buchnu a hrozně se u toho smějou... uznejte sami...
ničilo to dost image smažek, který už vůči nám měli výtky.

Pak sme se dozvěděli , že se to dá i "inhalovat" . Zezačátku nám to přišlo dost homosexuální , strkat si nějaké skleněné baňky falických tvarů do úst , ale nakonec sme si na to celkem i zvykli a teď na to nedáme dopustit.

kdyby nám to někdo řekl dřív tak sme si ušetřili spoustu abscesů.
Přikládám fotku s pěkně nabitou "plastovkou" (něco jako skleněnka) tuším že model je blueberry.

Horrorování
Seed Finder
Trocha kultury
5.indoor 3x Hashberry

Old Post 23-03-2012 v 18:16 PM
Mr.Nobody je offline   Profil uživatele Mr.Nobody   Find more posts by Mr.Nobody   Foto galerie člena Mr.Nobody   Click here to Send Mr.Nobody a Private Message   Add Mr.Nobody to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Sordo
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 347

[QUOTE]Původní příspěvek od Mr.Nobody
Hulím z toho důvodu , že už mě nebavilo po každým napálení se, skalpelem vyřezávat kusy paliček z žil...
Zjistil sem , že při kouření trávy tyhle problémy odpadají a člověk si i víc vychutná chuť konopí.

Navíc když sme si s kámošema chtěli zpříjemnit kalbu tak to vypadalo docela blbě , když stojí 5 týpků a podávají si buchnu a hrozně se u toho smějou... uznejte sami...
ničilo to dost image smažek, který už vůči nám měli výtky.

Pak sme se dozvěděli , že se to dá i "inhalovat" . Zezačátku nám to přišlo dost homosexuální , strkat si nějaké skleněné baňky falických tvarů do úst , ale nakonec sme si na to celkem i zvykli a teď na to nedáme dopustit.

kdyby nám to někdo řekl dřív tak sme si ušetřili spoustu abscesů.
Přikládám fotku s pěkně nabitou "plastovkou" (něco jako skleněnka) tuším že model je blueberry.
[/QUOTE
Omlouvám se za O.T.,ale tady se musím zeptat uživatele Mr.Nobody.
To je tvá smutná ,životní zkušenost? Nebo to má být vtipný příspěvek na toto téma.Jestli je to ta druhá možnost,tak se omlouvám ,ale z toho co jsi napsal, to jde těžko poznat.Hlavně ta první věta,tam si zaválel!

Old Post 23-03-2012 v 22:38 PM
Mr.Sordo je offline   Profil uživatele Mr.Sordo   Find more posts by Mr.Sordo   Foto galerie člena Mr.Sordo   Click here to Send Mr.Sordo a Private Message   Add Mr.Sordo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Nobody
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 348

Bohužel je to tak , sem dítě z st.peterburgu a za dva týdny my bude 14.Teďka sedím u internetu,piju kávu a přemýšlím , kde teď ve 3 ráno seženu trávu na dávku ...
Lidské osudy jsou nevyzpytalené ...
ms.ajroniiiiiiiii

Horrorování
Seed Finder
Trocha kultury
5.indoor 3x Hashberry

Naposledy upravil Mr.Nobody 24-03-2012 v 02:22 AM

Old Post 24-03-2012 v 02:04 AM
Mr.Nobody je offline   Profil uživatele Mr.Nobody   Find more posts by Mr.Nobody   Foto galerie člena Mr.Nobody   Click here to Send Mr.Nobody a Private Message   Add Mr.Nobody to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jimmy
Stálý Člen

Karma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 349

citace:
Původní příspěvek od Mr.Nobody
Bohužel je to tak , sem dítě z st.peterburgu a za dva týdny my bude 14.Teďka sedím u internetu,piju kávu a přemýšlím , kde teď ve 3 ráno seženu trávu na dávku ...
Lidské osudy jsou nevyzpytalené ...
ms.ajroniiiiiiiii

To je taky nějaký troll ne ? Mimochodem slovo dávka dává trávě dost ponižující význam. Abych nebyl OT, hulím, protože jednak nedokážu přestat, dále, protože mi ulevuje od bolesti chronicky bolestivých kolen, protože mě uklidní a pomůže mi v klidu přestát nudné nebo jinak nepříznivé situace, protože mi dává inspiraci, protože nemám co jiného dělat, protože rád uvažuju high. To jsem tak asi vystihl ten základ.

Old Post 03-04-2012 v 21:40 PM
Jimmy je offline   Profil uživatele Jimmy   Find more posts by Jimmy   Foto galerie člena Jimmy   Click here to Send Jimmy a Private Message   Add Jimmy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Knigh Rider
Nový Člen

Karma uživatele Knigh Rider - 16% PěstitelskáKarma uživatele Knigh Rider - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 350

Já to mám jako takový víkendový relax někde v přírodě. Krásně si odpočinu, pročistím hlavu, popřemýšlím...Navíc díky trávě teď skoro vůbec nepiju.

Fly as high as you can dream

Old Post 09-04-2012 v 21:47 PM
Knigh Rider je offline   Profil uživatele Knigh Rider   Find more posts by Knigh Rider   Foto galerie člena Knigh Rider   Click here to Send Knigh Rider a Private Message   Add Knigh Rider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fugazz
Nový Člen

Karma uživatele Fugazz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 351

Pánové s fetem jděte do hajzlu

Old Post 10-04-2012 v 19:30 PM
Fugazz je offline   Profil uživatele Fugazz   Find more posts by Fugazz   Foto galerie člena Fugazz   Click here to Send Fugazz a Private Message   Add Fugazz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sWei
Stálý Člen

Karma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 352

Většinou hulím jen to co si sama vypěstuju, a proč vlastně hulit? Za prvé škodí to míň jak alkohol a není to návykové, za druhé je pak super zábava s kámošema a za třetí špeka schováš lépe jak flašku alkoholu navíc aspoň vim co kouřim narozdíl od cigaret

Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.

Můj microgrow 40w (hotovo) , Můj 2. microgrow , Outdoor 2012 , Kalfas grow 200w CFL , 3. Micro 72w , Balkon 2014 , Balkon 2016

Homebox 30x30x60cm 55w , Led 164w 60x30x80 , Micro 55w CFL + 70w HPS 2019 (Aktuální)

Old Post 13-04-2012 v 11:21 AM
sWei je offline   Profil uživatele sWei   Find more posts by sWei   Foto galerie člena sWei   Click here to Send sWei a Private Message   Add sWei to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:26 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 20 21 22 23  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-01-2010 - Pričaste hulenie - 24 odpovědí
13-05-2013 - Proč pěstujete? - 100 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás