Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hulim, protože mě to osvobozuje od problémů a stresíků. Neutíkam před tím, jen to pak vidim z jiného pohledu a to mi dává neskutečně hodně. Zdá se mi, že pak líp vidim do lidí, poznávam je. Dnešní svět je hrozně rychlej, každej někam spěchá, všichni utíkaj, vydělávaj, budujou kariéry .... to mě nic neřiká, já se v klídku posadim na mez, podpálim gramovýho a sleduju třeba západ slunce. Hold sem romantik asi :-D
Navíc mi to chutná :-) proč pít alkohol (nemyslim pivko), kterej mi vlastně ani nějak extra nechutná (jó panáčka třeba při nějaký příleitosti jednou za čas jo, ale nasávat z flašky nebo točit panáky celej večer -> nic pro mě).
Původní příspěvek od Bandita nehulil som viac ako pol roka, od zajtra zacinam znova, pomalicky,ale isto a preco?
lebo mi to chyba
Jj, přesně, dnes je to 27.mý den abstinence /naposledy 24.2. španělský hašiš/ a chutě jsou řádné , ale jen na hašiš, skunk mě neláká, ta chemie a ''umělina'', kterou to obsahuje mě od skunku odrazuje... Každopádně respekt Tobě, půl roku je 1/2 roku...
edit :
citace:
Původní příspěvek od Mr.Sordo Sorry pánove Bandita a Classic,ale tady to je Proč vlastně hulíte?Já hulím proto,protože mně to baví!
Řekl bych, že to celkem z toho co jsem napsal vyplývá -> jsem cannaseur (nehulím vše, co mi přijde pod pracky) a mám abstinenční příznaky /chuť inhalovat hašiš /, tzn. jsem závislý , a proto konzumuji THC prostřednictvím kouření hašiše přes skleněnku, samozřejmě bez tabáku...
Kdo nikdy neabstinoval, nepochopí...
edit č.2 :
citace:
Původní příspěvek od Bandita asi som si splietol thread...mozno i stranku
Jj, přesně, dnes je to 27.mý den abstinence /naposledy 24.2. španělský hašiš/ a chutě jsou řádné , ale jen na hašiš, skunk mě neláká, ta chemie a ''umělina'', kterou to obsahuje mě od skunku odrazuje... Každopádně respekt Tobě, půl roku je 1/2 roku...
ď
ale slo skor o zdravotnu pauzu, som zvedavy ako zareaguje moj mozog ked si dam
Hulím z toho důvodu , že už mě nebavilo po každým napálení se, skalpelem vyřezávat kusy paliček z žil...
Zjistil sem , že při kouření trávy tyhle problémy odpadají a člověk si i víc vychutná chuť konopí.
Navíc když sme si s kámošema chtěli zpříjemnit kalbu tak to vypadalo docela blbě , když stojí 5 týpků a podávají si buchnu a hrozně se u toho smějou... uznejte sami...
ničilo to dost image smažek, který už vůči nám měli výtky.
Pak sme se dozvěděli , že se to dá i "inhalovat" . Zezačátku nám to přišlo dost homosexuální , strkat si nějaké skleněné baňky falických tvarů do úst , ale nakonec sme si na to celkem i zvykli a teď na to nedáme dopustit.
kdyby nám to někdo řekl dřív tak sme si ušetřili spoustu abscesů.
Přikládám fotku s pěkně nabitou "plastovkou" (něco jako skleněnka) tuším že model je blueberry.
[QUOTE]Původní příspěvek od Mr.Nobody Hulím z toho důvodu , že už mě nebavilo po každým napálení se, skalpelem vyřezávat kusy paliček z žil...
Zjistil sem , že při kouření trávy tyhle problémy odpadají a člověk si i víc vychutná chuť konopí.
Navíc když sme si s kámošema chtěli zpříjemnit kalbu tak to vypadalo docela blbě , když stojí 5 týpků a podávají si buchnu a hrozně se u toho smějou... uznejte sami...
ničilo to dost image smažek, který už vůči nám měli výtky.
Pak sme se dozvěděli , že se to dá i "inhalovat" . Zezačátku nám to přišlo dost homosexuální , strkat si nějaké skleněné baňky falických tvarů do úst , ale nakonec sme si na to celkem i zvykli a teď na to nedáme dopustit.
kdyby nám to někdo řekl dřív tak sme si ušetřili spoustu abscesů.
Přikládám fotku s pěkně nabitou "plastovkou" (něco jako skleněnka) tuším že model je blueberry. [/QUOTE
Omlouvám se za O.T.,ale tady se musím zeptat uživatele Mr.Nobody.
To je tvá smutná ,životní zkušenost? Nebo to má být vtipný příspěvek na toto téma.Jestli je to ta druhá možnost,tak se omlouvám ,ale z toho co jsi napsal, to jde těžko poznat.Hlavně ta první věta,tam si zaválel!
Bohužel je to tak , sem dítě z st.peterburgu a za dva týdny my bude 14.Teďka sedím u internetu,piju kávu a přemýšlím , kde teď ve 3 ráno seženu trávu na dávku ...
Lidské osudy jsou nevyzpytalené ...
ms.ajroniiiiiiiii
Původní příspěvek od Mr.Nobody Bohužel je to tak , sem dítě z st.peterburgu a za dva týdny my bude 14.Teďka sedím u internetu,piju kávu a přemýšlím , kde teď ve 3 ráno seženu trávu na dávku ...
Lidské osudy jsou nevyzpytalené ...
ms.ajroniiiiiiiii
To je taky nějaký troll ne ? Mimochodem slovo dávka dává trávě dost ponižující význam. Abych nebyl OT, hulím, protože jednak nedokážu přestat, dále, protože mi ulevuje od bolesti chronicky bolestivých kolen, protože mě uklidní a pomůže mi v klidu přestát nudné nebo jinak nepříznivé situace, protože mi dává inspiraci, protože nemám co jiného dělat, protože rád uvažuju high. To jsem tak asi vystihl ten základ.
Většinou hulím jen to co si sama vypěstuju, a proč vlastně hulit? Za prvé škodí to míň jak alkohol a není to návykové, za druhé je pak super zábava s kámošema a za třetí špeka schováš lépe jak flašku alkoholu navíc aspoň vim co kouřim narozdíl od cigaret
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.