Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
skus šipkovu ružu zevraj tiez skuruje neneé , skus viacej druhov... a nebudes lutovat urcite... ja by som dal z kazdeho rozku trosku a viem ze daco bude z toho ... do skleniku som dal raz Jack Herrer a parada taze treba sa starat a daju sa aj pomarance , grepy tiez ...
Původní příspěvek od Mirex Zdar!
Sice mi přijde dost brzo na to řešit co příští rok sázet, ale co, alespoň řeč nestojí
Pojedu klony mixu co jsem si letos vyselektoval, Shamana, pak chci jet 25 semen Lowkillera a 10 semen WW, z toho se chci pokusit zas něco vyselektovat a jinak ještě selektuju Afgani #1 na in, ale chci ho zkusit i na out.
Ještě jsem tak na 90 procent rozhodlej pro colourmix od DP kterej obsahuje odrůdu Trance, ty zbylé dvě si nepamatuju.
Teď když jsem se tak rozepsal tak mi došlo že se docela těšim
Nakonec ten colour mix s Trance nebyl taxem koupil čistě 5 fem Trance, příští tejden dorazej, pudou pod zářivky a ještě stihnu do jara nařízkovat, už se to pomalu blíží!
Z loňskýho growu mám pár semínek Shamana ale letošní out vidim na starou dobrou Super Haze a Orange Bud. Obojí regular, v baráku chci nechat i samce abych zachoval druh a zkusim to možná i krosnout - a rok na to (možná) pojedu Super Bud a Orange Haze .
Já bych letos chtěl konečně přejít z nonamů na nějakou genetiku, takže bych to viděl na Critacal Jack (Dinafem) a asi na Special Queen#1 (Royal Queen seeds). Ale samozřejmě se může ledacos změnit
Zdravim chtel bych se zeptat jestli by mi nekdo neporadil s výberem rostlinek na tento rok ... minulý rok sem pestoval ve skleniku mel sem tam NEW YOURK CITY DIESL a NEBULU akorat že me pri poslednich dvou tydnech kvetu zastihly nemile plisne a z urody mi zbyla takřka polovina ... chtel bych vybrat neco s mensim dobou kvetu a specifickou chuti spise na outdoor bud do skleniku nebo primo na zahradku poradite mi prosim nekdo ?
Passion #1 je rychle dozrávající outdoor odrůda, zkus prohledat http://grower.cz/encyklopedie/?
Loni jsem měl na outdoor Jorger´s diamond a nádhera
Koukni na Foliovník #1 jsou tam fotky.
Bubble Gumy my kompletně zplesnivěly a šli do haše
ps : ten passion 1 je dobrá věc jen to neni nic extra výnosnýho .-)
Durban
Biddy Early
Durban Poison
Early Bud
Early girl
Early Durban
Early misty
Early pearl
Early Queen
Early skunk
Euforia
Holand Hope
Mango
Outdoor mix
Shaman
Tundra
Jamaican Pearl
MTF
Blueberry
Hollands Hope
vodoo
Frisian Dew
g13 x MTF
+ všechny aoutomodely
(ne všechny tyto modely jsem nepěstoval jen rád a hodně studuju konopnou problematiku )
a známí pěstovali a uspěšně dopěstovaly : bubble gum, white whidow, white russia , ice ,
a mnoho dalších
to co jsem napsal jsou klasický outdoor modely , ale samozřejmě když bereš řezy tak stačí napsat matkáři a on ti poradí :-) a když semena z obchodu tak atm ti poraděj prodavači :-)
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
No, ono to bylo možná tím, že byli ne moc kvalitní řezy, když jsem je kupoval přišlo mi, že jsou nakvetlé..
Jinak měl problém s plísní -> pozdní květ tak mě napadl Passion#1 ten kvete brzo.
Zdravim..Passion není špatná volba ale je to jedna z náročnejších a náchylnějších odrůd.Navíc méně stabilní.Ale nepěstoval jsem to,takže nemohu zcela posoudit.
Když už se bavíme o těch vencích tak mohu doporučit Durban,klidně f2-x,prostě divočina.BOhužel jsem nezklidil.
ale..minulý rok jsem od HybridsFromHell,přes jednoho pěstitele,dostal patnáct semen darem.Zasadil jsem deset,z čehož byli nakonec jen 4 samice,no jsem rád že jen ty čtyři.Doteť jsem nedotrimoval,protože to tak strašně smrdí,že mě s tim doma vyháněj.Nemít kůlnu tak nevim.
k dispozici jsou jak na seedbay tak normálně,na zenseeds.
dekuju moc pak sem se chtel zeptam mam sklenik a vnem hafec mista ale problem je v tom že mi nad nim stíní ohromnej Kaštan a nejde tolik svetla tak jak by se mi libilo je lepsi nechat kyticky ve skleniku kde neni tolik svetla nebo ven spis primo na slunne misto minulej rok sem udelal ve skelniku i venku ale venku nebyly tak pekny palice ale zase nic mi nezhnilo oproti skleniku
to ti vysvětlim čim to je venku jsi měl noname a neplesnivěl ti proto že ještě než přišlo období hnusnýho počasí a plísní (to opravdu hnuný) tak jsi ho sklidil + mohl mít proti plísním odolnost
za to ve skleníku byly lepší palice jelikož to byla kvalitní genetika od místího matkáře prostě řezy a ´plesnivělo ti to proto že Nebula je na plísně náchylná a od nebuly to chytl i ten NYCD´(kámoš měl NYCD ze stejný matky jako ty a v pohodě , problém byla ta nebula)
jinak základem kvality je světlo takže když si dobře zvolíš genetiku která neni náchylná na plísně a brzo dokvítá tak není problém to mít venku (řekl bych u tebe jediná výhoda skleníku je že ti to nezničej kroupy :-)
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
tak asi vim co sem ven daval ! .. daval sem ven bubl gumm a to jak ven tak i do skleniku to bude spis tim že od nebuly to prezkocilo na vse ! ... nejdriv sem to vystrihaval po palicich a pak sem bral celý vetve fakt to byla bolest když se snecim seres 4 mesice a u konce skoro vse vyhodit --- taky to bylo dobou kvetu u nebuly este neco zbylo ale NYCD sel z 90% do kopru .... videl bych to na toho Passion ale bojim se trochu protože když sem to zkousel byla to hrozna chemka a chutove hrozny! musim sehnat nakej BIO model na ochutnavku a pak se uvidi .)