Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jací jste když zahulíte?Vase pocity z huleni Co pri tom pocitujete.Různe uvahy na GAN
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 20 21 22 23 24
Autor
Téma 
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 337

posledni dobou se zhulim a sem akorat tak zrala do postele. nevim cim to, ze bych starla?

my first time

Old Post 23-11-2010 v 09:00 AM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Carcoolka
Stálý Člen

Karma uživatele Carcoolka - 42% PěstitelskáKarma uživatele Carcoolka - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 338

Hulím uš jen ráno než jedu do školy dám 2 kýble,zajímavější cesta pak dám aš večer +- 6 kýblu total uzemnovák a du čumět na RedDwarf a čumím dokud nespím a ráno zase nový koloběh! Pocity mívám smíšené,podle toho co sem za den prožil,kdys nejakej stres,nebo sem neco posral tak mam po zahuleni mensi stihu,deprese a vycitky svedomi. Ale kdys me nic netíží tak je to fajn nálada,zasmeju se,vyžeru Tak to mám já

UČÍM SE

první hrátky v in

venek 2010

Old Post 23-11-2010 v 15:54 PM
Carcoolka je offline   Profil uživatele Carcoolka   Find more posts by Carcoolka   Foto galerie člena Carcoolka   Click here to Send Carcoolka a Private Message   Add Carcoolka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ymi
Nový Člen

Karma uživatele Ymi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 339

citace:
Původní příspěvek od drinker hulič
takze jsem: ukecany, tichy, schizofrenni, paranoidni, velmi suvereni, vystraseny, neumim mluvit, jsem retor, bojim se lidi, touzim potkat nekoho koho znam...

vite ale co me sere? me to driv rikal kamos neco prej... "objevil jsem jakejsi princip zhuleni... - no a jakej to teda je? - to vam nebudu rikat, protoze to uz pak neni vono..." no já ho uz asi taky objevil - proto nechapu jak nekdo huli treba tri speky denne desne dlouho, protoze ja uz pri sve ted mirne zvysene spotrebe zpusobene dovezenim ww z holandska uz vim jaky to asi tak bude, a pride me ze uz i zhulenej sem jakoby strizlivej, uz se vic kontroluju a ani ww me nerozseká jak dřív... takze sem takovej normalni, akorat ocicka, to me kazdej rika, ze je mam cerveny, no mam je vzdycky ze vsech nejvic... takze jsem cervenacek... akorat co je na zhuleni dobry, sou napady, ja zhulenej pisu a hraju, vymyslim pisnicky a zdaj se me zajimavy... nektery nezhuleny sou ale treba lepsi pac sou konceptnejsi, a navic ja si pak nikdy nemuzu vzpomenout co sem vubec hral... ale kdyz si to zapisuju uniká mě tok myšlenek, takže si hraju jen tak pro sebe...

JJ krasně si to zhrnul je to proste zivot jak kuřííš deně ale už stoho pomalu vypadavám a nevim jestli je to horší nebo lepší ale rozhodně jsou ty stavy jine

Old Post 29-11-2010 v 14:17 PM
Ymi je offline   Profil uživatele Ymi   Find more posts by Ymi   Foto galerie člena Ymi   Click here to Send Ymi a Private Message   Add Ymi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zonE
Nový Člen

Karma uživatele zonE - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 340

notak ja ssa citim taky akokeby mensi ked som zhuleny( fakt ) ako keby sa cely svet zmenil na format 16:9 noa este nikdy neviem ci to je sen alebo realita... a taktiez ako ostatny som vismiaty zdicky atd..

hmm travičkA...

Old Post 23-01-2011 v 11:53 AM
zonE je offline   Profil uživatele zonE   Find more posts by zonE   Foto galerie člena zonE   Click here to Send zonE a Private Message   Add zonE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kouba
Stálý Člen

Karma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 341

jaký jsem kdyz zahulím ? asi jak ten bagr co sedí na plote a plete noviny ,a slon se ho ptá kolik je hodin , bagr vytáhne teplomer a rika: vedem jedna nula

http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=510015#post510015

http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=508588#post508588

Old Post 23-01-2011 v 18:04 PM
kouba je offline   Profil uživatele kouba   Find more posts by kouba   Foto galerie člena kouba   Click here to Send kouba a Private Message   Add kouba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tes
Nový Člen

Karma uživatele Tes - 71% Pěstitelská

Stav mysli a nalada po koureni Příspěvek č. 342

Ahoj lidi, jsme tak nedavno s kamoskou filozofovali o nalade po hulení.

Já zatím kouřím kanabis celkem krátce, tak 2 roky tak jednou do tydne a nemam moc zkušeností a vesměs ani nevim co to kouřím (proto si tedka pestim svoje) a vetšinou mě chytá dobrá nálada, klid a mír, občas trochu filozofovani a přemítání nad nesmrtelností brouka a tak..

Kámoška kouří asi 7 let, dřív třeba jednou dvakrát do měsíce, zkouřila se a zažívala to co já a byla v pohode, zachvaty smichu, sranda.. ted kouří tak jednou, dvakrát týdně..
Ale poslední dobou zažívá jen negativní stavy a už dlouho nemela ten dobrý, má divné myšlenky, připadá si hrozně, není ji do smíchu a podobně. Vetšinou asi taky neví co kouří

Takže moje otázka na vás co s tím máte léta praxe:p měla by spíš přestat hulit? nebo hulí něco co jí nesedí a může jí pomoct třeba nějaký specifický model kterej bude lepší?
Dík za příspěvky :P

Old Post 18-03-2011 v 11:43 AM
Tes je offline   Profil uživatele Tes   Find more posts by Tes   Foto galerie člena Tes   Click here to Send Tes a Private Message   Add Tes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
w33d
Stálý Člen

Karma uživatele w33d - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 343

ja som mal z húlenia viacej bad tripv ako tych dobrych zazitkov mozno mam malu toleranciu thc alebo mam niečo v hlave neviem preto budem tento rok pestovat model ktory by mi sadol ak uz to nebude ani to asi to hulenie fakt nieje pre mňa

SORRY BUT DNB AND HIGH IS MY LIFE
http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=961790
Out 2011 Durban poison First !
Adrenaline SVK Grow

Old Post 18-03-2011 v 12:07 PM
w33d je offline   Profil uživatele w33d   Find more posts by w33d   Foto galerie člena w33d   Click here to Send w33d a Private Message   Add w33d to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 344

http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=21922

Old Post 18-03-2011 v 12:11 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tes
Nový Člen

Příspěvek č. 345

mno prijde mi že tam neřeší přesně to co jsem měl na mysli...

Old Post 18-03-2011 v 12:32 PM
Tes je offline   Profil uživatele Tes   Find more posts by Tes   Foto galerie člena Tes   Click here to Send Tes a Private Message   Add Tes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bezdechu
sklepmistr

Karma uživatele bezdechu - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 346

citace:
Původní příspěvek od Tes

To nemúžeš vědět, dokud nezjistí proč ty divný stavy má..

K zamyšlení ještě toto video http://www.youtube.com/watch?v=Zq-90GrvG-E

citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France
Zkušenost je nepřenosná

Old Post 18-03-2011 v 12:42 PM
bezdechu je offline   Profil uživatele bezdechu   Find more posts by bezdechu   Foto galerie člena bezdechu   Click here to Send bezdechu a Private Message   Add bezdechu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bezdechu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
w33d
Stálý Člen

Příspěvek č. 347

niečo som pochopil ale to len málo šikol by sa povedať preklad alebo aspoň obsah toho

Adrenaline SVK Grow

Old Post 18-03-2011 v 13:39 PM
w33d je offline   Profil uživatele w33d   Find more posts by w33d   Foto galerie člena w33d   Click here to Send w33d a Private Message   Add w33d to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pepas
Stálý Člen

Karma uživatele Pepas - 96% PěstitelskáKarma uživatele Pepas - 96% PěstitelskáKarma uživatele Pepas - 96% PěstitelskáKarma uživatele Pepas - 96% PěstitelskáKarma uživatele Pepas - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 348

Kouřím už 3 roky, jednu dobu jsem hulil každej den jak lokomotiva.

Super skvělý stavy jsou nejlepší, když si člověk zahulí jednou za tejden, 14 dnů. Pohodička vlastní produkce (nehulíš přehnojený sračky, sklizeň vydrží do té další) s kámošema, jen tak pro změnu a zlepšení života. Občas akce a tak.

Když jsem hulíval každej den, začaly se dít ty na hovno stavy vykydlosti, shýza, zapomínání a tak. Prostě už to začala být droga a vymejvalo to mozek, tak jsem s tím přestal.
Teď si dávám pravidelně aspoň jeden měsíc v roce bez trávy a jinak hulím víkendy. Podle mě opravdu nejlepší způsob.
Tzn. stavy podle toho, kolik zbytkových kanaboidů má člověk v těle!

Jinak samo že záleží na materiálu, množství, lidech a přístupu s jakým se dete zhulit např.: "Jojo, dneska bude prdel, pokecáme, atd." nebo "Tyvole už se musím zhulit, ta piča mě fakt nasrala, zase posranej den ..."

Mnoho různá pole + strom? - Outdoor 2011

Kytky na stromě - Outdoor 2010

Old Post 18-03-2011 v 14:35 PM
Pepas je offline   Profil uživatele Pepas   Find more posts by Pepas   Foto galerie člena Pepas   Click here to Send Pepas a Private Message   Add Pepas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 349

citace:
Původní příspěvek od Tes

Ale tady jo , spojeno Hlava

citace:
Původní příspěvek od Tes
Vetšinou asi taky neví co kouří

...a nebude problém v tomhle ??

Old Post 18-03-2011 v 15:50 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
w33d
Stálý Člen

Příspěvek č. 350

ked hulim kokotiny co nepoznam vecsinov tak sa mi rozbrni cele telo najskor u chrbtice prejde do celeho tela vidim ako ked som opity a este horsie do akehosi 6uholnika a stale sa to toci potom si lahnem total stoned je mi na zvracanie niekedy sa aj dogrciam poriadne proste hnus ze by bola chyba travy alebo vo mne neviem
a ked hulim z dobrov partiou nieco fakt dobre tak cervene oci smiech ukecanost proste zhulenost...

Adrenaline SVK Grow

Old Post 18-03-2011 v 17:51 PM
Tes
Nový Člen

Příspěvek č. 351

citace:
Původní příspěvek od Hlava

..

diky za spojeni a omlouvam se tohodle topicu sem si nevsiml takze si ho pekne prectu:P

no a v druhe casti jo.. chce to asi vyzkouset vic odrud.. treba nejaka sedne dobre..

Old Post 19-03-2011 v 05:49 AM
eazer
Nový Člen

Karma uživatele eazer - 0% Pěstitelská

Pohodička Jaký stav máte nejraději? Příspěvek č. 352

Čaute
pokud jsem se správně díval tak podobný topic jsem tu neviděl a tak se ptám jaký stav máte nejraději .

Já mám nejraději takovou euforii kdy vidím všechno jako dokonale vykreslené a ostřejší, sytější barvy a podobně .. pravda jednou za čas není od toho se odpálit tak že se chodit nemůže.

Old Post 19-03-2011 v 15:30 PM
eazer je offline   Profil uživatele eazer   Find more posts by eazer   Foto galerie člena eazer   Click here to Send eazer a Private Message   Add eazer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:56 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 20 21 22 23 24  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás