Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hulím uš jen ráno než jedu do školy dám 2 kýble,zajímavější cesta pak dám aš večer +- 6 kýblu total uzemnovák a du čumět na RedDwarf a čumím dokud nespím a ráno zase nový koloběh! Pocity mívám smíšené,podle toho co sem za den prožil,kdys nejakej stres,nebo sem neco posral tak mam po zahuleni mensi stihu,deprese a vycitky svedomi. Ale kdys me nic netíží tak je to fajn nálada,zasmeju se,vyžeru Tak to mám já
Původní příspěvek od drinker hulič takze jsem: ukecany, tichy, schizofrenni, paranoidni, velmi suvereni, vystraseny, neumim mluvit, jsem retor, bojim se lidi, touzim potkat nekoho koho znam...
vite ale co me sere? me to driv rikal kamos neco prej... "objevil jsem jakejsi princip zhuleni... - no a jakej to teda je? - to vam nebudu rikat, protoze to uz pak neni vono..." no já ho uz asi taky objevil - proto nechapu jak nekdo huli treba tri speky denne desne dlouho, protoze ja uz pri sve ted mirne zvysene spotrebe zpusobene dovezenim ww z holandska uz vim jaky to asi tak bude, a pride me ze uz i zhulenej sem jakoby strizlivej, uz se vic kontroluju a ani ww me nerozseká jak dřív... takze sem takovej normalni, akorat ocicka, to me kazdej rika, ze je mam cerveny, no mam je vzdycky ze vsech nejvic... takze jsem cervenacek... akorat co je na zhuleni dobry, sou napady, ja zhulenej pisu a hraju, vymyslim pisnicky a zdaj se me zajimavy... nektery nezhuleny sou ale treba lepsi pac sou konceptnejsi, a navic ja si pak nikdy nemuzu vzpomenout co sem vubec hral... ale kdyz si to zapisuju uniká mě tok myšlenek, takže si hraju jen tak pro sebe...
JJ krasně si to zhrnul je to proste zivot jak kuřííš deně ale už stoho pomalu vypadavám a nevim jestli je to horší nebo lepší ale rozhodně jsou ty stavy jine
notak ja ssa citim taky akokeby mensi ked som zhuleny( fakt ) ako keby sa cely svet zmenil na format 16:9 noa este nikdy neviem ci to je sen alebo realita... a taktiez ako ostatny som vismiaty zdicky atd..
jaký jsem kdyz zahulím ? asi jak ten bagr co sedí na plote a plete noviny ,a slon se ho ptá kolik je hodin , bagr vytáhne teplomer a rika: vedem jedna nula
Ahoj lidi, jsme tak nedavno s kamoskou filozofovali o nalade po hulení.
Já zatím kouřím kanabis celkem krátce, tak 2 roky tak jednou do tydne a nemam moc zkušeností a vesměs ani nevim co to kouřím (proto si tedka pestim svoje) a vetšinou mě chytá dobrá nálada, klid a mír, občas trochu filozofovani a přemítání nad nesmrtelností brouka a tak..
Kámoška kouří asi 7 let, dřív třeba jednou dvakrát do měsíce, zkouřila se a zažívala to co já a byla v pohode, zachvaty smichu, sranda.. ted kouří tak jednou, dvakrát týdně..
Ale poslední dobou zažívá jen negativní stavy a už dlouho nemela ten dobrý, má divné myšlenky, připadá si hrozně, není ji do smíchu a podobně. Vetšinou asi taky neví co kouří
Takže moje otázka na vás co s tím máte léta praxe:p měla by spíš přestat hulit? nebo hulí něco co jí nesedí a může jí pomoct třeba nějaký specifický model kterej bude lepší?
Dík za příspěvky :P
ja som mal z húlenia viacej bad tripv ako tych dobrych zazitkov mozno mam malu toleranciu thc alebo mam niečo v hlave neviem preto budem tento rok pestovat model ktory by mi sadol ak uz to nebude ani to asi to hulenie fakt nieje pre mňa
Kouřím už 3 roky, jednu dobu jsem hulil každej den jak lokomotiva.
Super skvělý stavy jsou nejlepší, když si člověk zahulí jednou za tejden, 14 dnů. Pohodička vlastní produkce (nehulíš přehnojený sračky, sklizeň vydrží do té další) s kámošema, jen tak pro změnu a zlepšení života. Občas akce a tak.
Když jsem hulíval každej den, začaly se dít ty na hovno stavy vykydlosti, shýza, zapomínání a tak. Prostě už to začala být droga a vymejvalo to mozek, tak jsem s tím přestal.
Teď si dávám pravidelně aspoň jeden měsíc v roce bez trávy a jinak hulím víkendy. Podle mě opravdu nejlepší způsob.
Tzn. stavy podle toho, kolik zbytkových kanaboidů má člověk v těle!
Jinak samo že záleží na materiálu, množství, lidech a přístupu s jakým se dete zhulit např.: "Jojo, dneska bude prdel, pokecáme, atd." nebo "Tyvole už se musím zhulit, ta piča mě fakt nasrala, zase posranej den ..."
ked hulim kokotiny co nepoznam vecsinov tak sa mi rozbrni cele telo najskor u chrbtice prejde do celeho tela vidim ako ked som opity a este horsie do akehosi 6uholnika a stale sa to toci potom si lahnem total stoned je mi na zvracanie niekedy sa aj dogrciam poriadne proste hnus ze by bola chyba travy alebo vo mne neviem
a ked hulim z dobrov partiou nieco fakt dobre tak cervene oci smiech ukecanost proste zhulenost...
Čaute
pokud jsem se správně díval tak podobný topic jsem tu neviděl a tak se ptám jaký stav máte nejraději .
Já mám nejraději takovou euforii kdy vidím všechno jako dokonale vykreslené a ostřejší, sytější barvy a podobně .. pravda jednou za čas není od toho se odpálit tak že se chodit nemůže.