Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
bloss,..jednou sedím v hospě a chlap,takovejch 45 do mě začne něco hustit,že prej jsem ¨úplný květ..no všichni z toho měl prdel a začali mi tak říkat,no a pak to někdo převedl do angličtiny,zkrátil a bylo to
Neni to jenom zkurvenej nick jako na nějakym dizkouškym xchatu!!!Je to prostě moje méno!!!Jo moch to bejt nějakej pirát a nějaká sušenka co sem žral, když sem byl malej!Ale takhle to nevzniklo prostě mě to napadlo a už to je nějakou dobu!!A ted sem to já , já kterej chodim s barwou do UliC!!!!!!
Flint taky znamená anglicky pazourek, nebo kamínek do zapalovače...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Muj nick vznikl tak ze hodne hraju basket a libi se mi jak hraje Vince Carter a tak mi kamosi zacali rikat Vinci...a tak me tenhle nick provazi uz celkem dlouho
urbane mě začal říkat brácha mýho best kámoše,první mi teda říkal bubáku,ale pak ho to nějak omrzelo,tak zvolil urbana..no a nějak se to chytlo,takže mi teď každý říka urbane nebo prostě jen urbis
...... ______________
_-´ King Of The Bong`-_
...\ ___4_E_V_E_R___ /
Původní příspěvek od romaniak to h'assassin jinak od slova assasin bylo odvozeno slovo hašiš
Nebylo to náhodou obráceně...?
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
...No to jsem byl jednou takhle příšerně zhulenej...asi jako teď.
A tak jsem úplně vykoumal, že se chci zaregistrovat na grower. No a protože jsem byl příšerně v pi.., tak jsem jako nick použil první věc co mne napadla No a pak už jen stačilo najít nějaký obrázek JH na internetu a bylo to