Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Co budete sázet příští rok , od roku 2004 až do 2010.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 20 21 22 23 24 »
Autor
Téma 
brainment
Stálý Člen

Karma uživatele brainment - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 337

Chci se zeptat jestli to tem mladym rostlikám,řízkům...nevadí dát za okno(plastové)..no mám pocit, že nepropouštějí UV spektrum...? no jen se ptám já vždy okna otevřu ať to pere přimo :-)

EVERYONE CAN FLY HIGH so
WORLD IS MINE..

Old Post 27-03-2007 v 12:05 PM
brainment je offline   Profil uživatele brainment   Find more posts by brainment   Foto galerie člena brainment   Click here to Send brainment a Private Message   Add brainment to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
piiit
Stálý Člen

Karma uživatele piiit - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 338

no su tu odomna urcite schopejsi radcovia, ale myslim, ze ked na to nesvieti uv, tak je to dobre, uv ziarenie sa vyuziva len v poslednej dobe kvetu ked sa tymto ziarenim teoreticky zvisi objem zivice, tym, ze sa rastlinka brani.. ak to tak nie je prosim opravte ma.

Alea iacta est - kocky su hodene

Old Post 27-03-2007 v 14:27 PM
piiit je offline   Profil uživatele piiit   Find more posts by piiit   Foto galerie člena piiit   Click here to Send piiit a Private Message   Add piiit to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AHM4D
Stálý Člen

Karma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 339

tak perioda udělala svý..na 3 kytich, asi polovičních jak máš ty cohen, se vylouply kulky, začínají jít do květu..ještěže je mám jen tak pro radost, dával jsem je opravdu brzo..

*400W Drip..SensiStar Euforia Sk#1 2010*
**400W AEROBOX..WhiteWidow NorthernLights WhiteRussian Carnival Chronic 2008 **
***Authentic bio cannabis area´s 2008 ***
****400W Soil+Coco...NYCD Nebula BigBud Whie Widow 2008 ****
*****400W Soil+Coco...PowerPlant OrangeBud Skunk#1 Chronic 2007 ******
******Authentic bio cannabis area´s 2007******
*******První pokus 400W Soil+Coco indoor mixseeds 2007*****
Začátky outdoor 2003-2006

Old Post 28-03-2007 v 15:44 PM
AHM4D je offline   Profil uživatele AHM4D   Find more posts by AHM4D   Foto galerie člena AHM4D   Click here to Send AHM4D a Private Message   Add AHM4D to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AHM4D! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papek
Stálý Člen

Karma uživatele Papek - 87% PěstitelskáKarma uživatele Papek - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 340

to AHMAD: Kdys je sázel? Mně taky už bohužel začaly kvíst, ale nic s tím nenadělám. Přisvěcovat nebudu.

Papkův tabáček
PapTab - Výroba cigaret + SMOKE REPORTs

Největšími nepřáteli tabáku mezi živočichy jsou, kromě člověka, slimáci.

Před potokem pět kopek konopí, za potokem .... čórka .

Old Post 28-03-2007 v 17:33 PM
Papek je offline   Profil uživatele Papek   Find more posts by Papek   Foto galerie člena Papek   Click here to Send Papek a Private Message   Add Papek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AHM4D
Stálý Člen

Karma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 341

mno do hlíny šly naklíčený okolo 20.února, vím že brzo, ale neva, na venek ještě semínka mám, spíš mě zajímalo jak to bude vypadat..jinak každej rok dávám naklíčit až tak na přelomu března, dubna, května prostě podle počasí

*400W Drip..SensiStar Euforia Sk#1 2010*
**400W AEROBOX..WhiteWidow NorthernLights WhiteRussian Carnival Chronic 2008 **
***Authentic bio cannabis area´s 2008 ***
****400W Soil+Coco...NYCD Nebula BigBud Whie Widow 2008 ****
*****400W Soil+Coco...PowerPlant OrangeBud Skunk#1 Chronic 2007 ******
******Authentic bio cannabis area´s 2007******
*******První pokus 400W Soil+Coco indoor mixseeds 2007*****
Začátky outdoor 2003-2006

Old Post 28-03-2007 v 18:38 PM
AHM4D je offline   Profil uživatele AHM4D   Find more posts by AHM4D   Foto galerie člena AHM4D   Click here to Send AHM4D a Private Message   Add AHM4D to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AHM4D! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bulb
Stálý Člen

Karma uživatele Bulb - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 342

Ja to vyhodim az kolem 1.-2. tydne v kvetnu, az se to pocasi ustali a bude poradny teplo u nas na JM...

Old Post 28-03-2007 v 20:23 PM
Bulb je offline   Profil uživatele Bulb   Find more posts by Bulb   Foto galerie člena Bulb   Click here to Send Bulb a Private Message   Add Bulb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cohen69
Nový Člen

Karma uživatele cohen69 - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 343

to AMH4D: já letos taky jen experimentoval.. do hlíny jsem je dával naklíčený přesně 13. února... a z toho že nakvítaj si nic nedělej - to se srovná a hned můžeš zlikvidovat samce, mě to taky nakvítá, ale stíhá to přitom i růst
to řapík: já je zaštipuju asi tak po 4-5 patře, pod 4 patrem jsem to ještě nezkoušel, často zaštipuju i dýl - podle toho jak tak kytka roste, jestli jede moc rychle nahoru či se větví sama
Jinak je chci dát taky co nejdřív ven, hned jak přestane v noci mrznout, abych měl volný okno na předpěstování dalších kytek co už klíčim.

Old Post 29-03-2007 v 20:44 PM
cohen69 je offline   Profil uživatele cohen69   Find more posts by cohen69   Foto galerie člena cohen69   Click here to Send cohen69 a Private Message   Add cohen69 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
*dR->ZmRd$!*
Stálý Člen

Karma uživatele *dR->ZmRd$!* - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 344

sakra take mam takovy problem jedna kitiz my zacala kvest no dal sem je take prilis brzo protoze uz sem se nemohl dockat...ale zase vim ze je to samicka no a hlavny predpestovani zacne tak za tyden...PeAcE *dR->ZmRd$!*

PeAcE In GrOwEr!!!

Old Post 30-03-2007 v 07:42 AM
*dR->ZmRd$!* je offline   Profil uživatele *dR->ZmRd$!*   Find more posts by *dR->ZmRd$!*   Foto galerie člena *dR->ZmRd$!*   Click here to Send *dR->ZmRd$!* a Private Message   Add *dR->ZmRd$!* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 345

citace:
Původní příspěvek od *dR->ZmRd$!*
sakra take mam takovy problem jedna kitiz my zacala kvest

začni dosvěcovat alespoň dvě hodiny a budeš mít po problémech. do týdne už bude perioda dobrá, teď by se ještě mohly vyskytnout problémy s nakvítáním. (i když já nic neregistruju)

!

Po pár letech zpět.

Old Post 30-03-2007 v 08:43 AM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
*dR->ZmRd$!*
Stálý Člen

Karma uživatele *dR->ZmRd$!* - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 346

ok vyzkousim to diky za radu ja sem na ne svitil uz predtim spise dosvecoval (45Wcool white)usporkou no ale tu jednu sem asi nejak zanedbal ale ja ji vykurýruju sem prece dR

PeAcE In GrOwEr!!!

Old Post 30-03-2007 v 12:44 PM
*dR->ZmRd$!* je offline   Profil uživatele *dR->ZmRd$!*   Find more posts by *dR->ZmRd$!*   Foto galerie člena *dR->ZmRd$!*   Click here to Send *dR->ZmRd$!* a Private Message   Add *dR->ZmRd$!* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jaa
Nový Člen

Karma uživatele Jaa - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 347

Chci se zeptat. Mam doma kytky v sadbovacich a nejsem si jisty zda-li presadit do truhliku nebo radeji kazdou kytku do samostatneho kvetinace???

Old Post 30-03-2007 v 14:44 PM
Jaa je offline   Profil uživatele Jaa   Find more posts by Jaa   Foto galerie člena Jaa   Click here to Send Jaa a Private Message   Add Jaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 348

Jaa: jasný, že do samostatných květníku, v truhlíkách by si kradly živiny navzájem-proplejtaly by se jim kořeny a kdybys pak chtěl vytrhnout samce, kořenový bal by zůstal v substrátu a začal hnít

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 30-03-2007 v 14:52 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aristotele
Nový Člen

Karma uživatele aristotele - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 349

taky si předpěstovávám mám už tak 2 měsíce stare kitiz a s tím že jsou trochu nakvetlé bych si příliš starostí nedělal když budou moc pujdou pod lampu a bude

Old Post 03-04-2007 v 10:23 AM
aristotele je offline   Profil uživatele aristotele   Find more posts by aristotele   Foto galerie člena aristotele   Click here to Send aristotele a Private Message   Add aristotele to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brainment
Stálý Člen

Karma uživatele brainment - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 350

2 řapík,cohen69,IMHO zaštip je proveditelný klidně i od 2 patra.Já to zkusil zaštipnout FIMem u druhého patra na kytce ze semínka a vyjelo to na 8 větviček a jeto opravdu laodná 15cm vysoká a 15cm široká bonsaii .Sice to asi týden po zaštipu nerostlo,ale to je jen dobře pak se to krásně rozvětvilo.

EVERYONE CAN FLY HIGH so
WORLD IS MINE..

Old Post 03-04-2007 v 18:24 PM
brainment je offline   Profil uživatele brainment   Find more posts by brainment   Foto galerie člena brainment   Click here to Send brainment a Private Message   Add brainment to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Quincy
Stálý Člen

Karma uživatele Quincy - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 351

citace:
Původní příspěvek od Lahvan_FlaskiCZ
Mc.Dada: čekni můj skleník 2006 co mám v podpisu, tam jsem to dělal. stačí jednu větvičku zatemnit (např netkanou textilií) a vyčkat 14 dní na výsledek...

hele a kdy tohle zatěmňování lze dělat, chápej nechce se mi zbytečně udržovat samce ;-)

V kukuřici tráva neroste ?!? chachacha
jak se říká u nás.... silnější pes mrdá

Třetí out grow Noname by Quincy - nenadále ukončen

Old Post 04-04-2007 v 09:32 AM
Quincy je offline   Profil uživatele Quincy   Find more posts by Quincy   Foto galerie člena Quincy   Click here to Send Quincy a Private Message   Add Quincy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 352

Tak po 3-4 týdnech... Zatemníš jí, jak píše Lahvan na 14 dní a pak budeš znát pohlaví.
EDIT:

Naposledy upravil Rhino 04-04-2007 v 10:31 AM

Old Post 04-04-2007 v 09:46 AM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:32 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 20 21 22 23 24 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-02-2021 - Co budete sázet příští rok , od sezóny 2009 až po současnost . II. - 673 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás