Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chci se zeptat jestli to tem mladym rostlikám,řízkům...nevadí dát za okno(plastové)..no mám pocit, že nepropouštějí UV spektrum...? no jen se ptám já vždy okna otevřu ať to pere přimo :-)
no su tu odomna urcite schopejsi radcovia, ale myslim, ze ked na to nesvieti uv, tak je to dobre, uv ziarenie sa vyuziva len v poslednej dobe kvetu ked sa tymto ziarenim teoreticky zvisi objem zivice, tym, ze sa rastlinka brani.. ak to tak nie je prosim opravte ma.
tak perioda udělala svý..na 3 kytich, asi polovičních jak máš ty cohen, se vylouply kulky, začínají jít do květu..ještěže je mám jen tak pro radost, dával jsem je opravdu brzo..
mno do hlíny šly naklíčený okolo 20.února, vím že brzo, ale neva, na venek ještě semínka mám, spíš mě zajímalo jak to bude vypadat..jinak každej rok dávám naklíčit až tak na přelomu března, dubna, května prostě podle počasí
to AMH4D: já letos taky jen experimentoval.. do hlíny jsem je dával naklíčený přesně 13. února... a z toho že nakvítaj si nic nedělej - to se srovná a hned můžeš zlikvidovat samce, mě to taky nakvítá, ale stíhá to přitom i růst
to řapík: já je zaštipuju asi tak po 4-5 patře, pod 4 patrem jsem to ještě nezkoušel, často zaštipuju i dýl - podle toho jak tak kytka roste, jestli jede moc rychle nahoru či se větví sama
Jinak je chci dát taky co nejdřív ven, hned jak přestane v noci mrznout, abych měl volný okno na předpěstování dalších kytek co už klíčim.
sakra take mam takovy problem jedna kitiz my zacala kvest no dal sem je take prilis brzo protoze uz sem se nemohl dockat...ale zase vim ze je to samicka no a hlavny predpestovani zacne tak za tyden...PeAcE *dR->ZmRd$!*
Původní příspěvek od *dR->ZmRd$!* sakra take mam takovy problem jedna kitiz my zacala kvest
začni dosvěcovat alespoň dvě hodiny a budeš mít po problémech. do týdne už bude perioda dobrá, teď by se ještě mohly vyskytnout problémy s nakvítáním. (i když já nic neregistruju)
ok vyzkousim to diky za radu ja sem na ne svitil uz predtim spise dosvecoval (45Wcool white)usporkou no ale tu jednu sem asi nejak zanedbal ale ja ji vykurýruju sem prece dR
Jaa: jasný, že do samostatných květníku, v truhlíkách by si kradly živiny navzájem-proplejtaly by se jim kořeny a kdybys pak chtěl vytrhnout samce, kořenový bal by zůstal v substrátu a začal hnít
taky si předpěstovávám mám už tak 2 měsíce stare kitiz a s tím že jsou trochu nakvetlé bych si příliš starostí nedělal když budou moc pujdou pod lampu a bude
2 řapík,cohen69,IMHO zaštip je proveditelný klidně i od 2 patra.Já to zkusil zaštipnout FIMem u druhého patra na kytce ze semínka a vyjelo to na 8 větviček a jeto opravdu laodná 15cm vysoká a 15cm široká bonsaii .Sice to asi týden po zaštipu nerostlo,ale to je jen dobře pak se to krásně rozvětvilo.
Původní příspěvek od Lahvan_FlaskiCZ Mc.Dada: čekni můj skleník 2006 co mám v podpisu, tam jsem to dělal. stačí jednu větvičku zatemnit (např netkanou textilií) a vyčkat 14 dní na výsledek...
hele a kdy tohle zatěmňování lze dělat, chápej nechce se mi zbytečně udržovat samce ;-)
V kukuřici tráva neroste ?!? chachacha
jak se říká u nás.... silnější pes mrdá