Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar, tak jsem kytky už 2x stříknul Vertimecem, druhou palbu dostali 5 dnů po první. Ted jsou tri dny po druhém stříkaní a sám nevím? Kytky vypadají že jim to nevadí, řekl bych snad paradoxne prospívá, protože rostou jako blázen ale na jedné ale dost důležité kytičce začaly znovu uvadat a žloutnout spodní listy, úplně se skrabatěly tak do půlky tak jsem je dal pryč a byly tam zase ty černé tečky, vajíčka, asi.? A otázka zní: co se s nimi, myslím ty vajčka, stane po postříkání Přípravkem? Zneškodní je? Asi ne, proto se to stříká 2-3x aby se stihl jejich celý vývoj, asi. Ale to mám čekat až se vyklubou, nebo oškubat celou kytku, protože už mě děsí sebemenší dubka na listu, takže bych to stejně otepal celé, ale co kytky, zvládnou, to?
Kdo mi poradí,alespon v jedné ze spousty otázek co jsem vyplodil?
Díky moc
Ahoj tak kytky jsou dva dny po třetím stříkání vertimecem a dva dny je stříkám rozprašovačem vodou s root stimulátorem od Advanced Natural Power co to jde asi 6x až 8x za den a vypadá to že je vše v pohodě. Nebudu psát na 100% ale kytky vypadají zdravě, žádné tečky, žádné svilušky. Snad
Ahoj, taky jsem řešil, já objednal s Biocontu parazitickou hlístici Steinernema feltie http://www.biocont.cz/shop/detail/2...ma-male-baleni/ a k tomu žluté lepové desky. Ale zbavit se jich úplně je snad nemožné. Slyšel jsem ale i o prolití substrátu peroxidem vodíku 30%, koupíš v Growshopu, v lékarně mají 3% 100ml kolem 50,- Někde jsem našel poměr dávkování 10kapek na 1litr vody. Kytkám by se nic stát nemělo, naopak by to mělo provzdušnit kořeny a zlepšit příjem živin.
Jestli plácám blbosti ať mě někdo opraví.
Jinak Hlístice přišla za 3 dny a s poštovným výjde na 270,-
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
Už jsem měl sviluše , chvostoskoky , třasenky , smutnice i mšice .... Ale co je zase kr*a tohle ???
Je to v podtácku pod nadripovaným kokosem.A ještě vedle mám pár kytek v hlíně.Lozí to v podtácku a ve chvíli když na něho šáhnu tak je extra rychlý - ale neskáče. Je šedý malý a má tykadla.V kokosu začaly žloutnout spodní listy.Takže to užírá kořínky.
Co to je a jak proti tomu bojovat?
Už snad chybí jen kobylky
Hledal jsem to tu všude ,tak snad nezakládám téma zbytečně.
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.
Původní příspěvek od krepa23 zdarvim všechny potřeboval bych poradit jestli nevite někdo jak odstrnit smutnice ze substratu všude řikaj dat lepovy desky a zalejvat louhem z tabaku
Původní příspěvek od SubFocus Už jsem měl sviluše , chvostoskoky , třasenky , smutnice i mšice .... Ale co je zase kr*a tohle ???
Je to v podtácku pod nadripovaným kokosem.A ještě vedle mám pár kytek v hlíně.Lozí to v podtácku a ve chvíli když na něho šáhnu tak je extra rychlý - ale neskáče. Je šedý malý a má tykadla.V kokosu začaly žloutnout spodní listy.Takže to užírá kořínky.
Co to je a jak proti tomu bojovat?
Už snad chybí jen kobylky
Hledal jsem to tu všude ,tak snad nezakládám téma zbytečně.
Zdravím vás moudré a znalé, již delší dobu mám takový problém, v půdě(resp.v kokosu) se mě už snad hned od začátku množí takový malinkatí bílí broučci, když to zaleju vodou tak to plave po hladině a pak to začne poskakovat a zase to zaleze do půdy, vypadá to jako malý molice! A je tam toho fakt kotel, normálně to vidět moc není, až tehdy jak se to zaleje...a netušim co s tím! Nejhorší je že na kytkách to není nijak vidět, normálně rostou, maj krásnou barvu všechno...nevíte co by to mohlo být a co s tím??? Já nevim jestli to nějak škodí nebo ne, mám to tam skoro pokaždý, ale tentokrát se mi to zdá přemnožený už nějak moc