Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson
Jo frisbee je samozřejmost.Nedávno jsem měl tu čest zaházet se svítícím Ultrastarem.Nebyla uplně tma (bylo to na naměstí) .Má ledky uprostřed a světlovodivé vlákna rozbíhající se k obvodu.Váží poctivých 185g a je to fakt luxus.Doporučuju všem
2 wassup :
Kdyžtak tady je nějaký link o těch pásovkách
.Jsou tam i nějaké půjčovny,tak kdo to nemá daleko ať jde do toho !
u mě je to 100% zhuleneckej sport KRIGLING (fotbal taky samozřejmě......hráli ste někdo v bandě že ste se třba na to zhulili paintball? to chcu co nejdříve zkusit!!!!!)
_______
.............
_______
no tak frisbee a hakys jsou po brku klasika, ale teďka provozujem s kámošema i takové klasičtější sporty jako ping pong, nohejbal a cyklistiku. No na tom kole se ale moc hulit nedá, protože pak většinou dojedem do porvní hospody a je po sportu
fotbalek, heka, frisbee, gulecnik, sipky, zevling, behanie pre pestitelske potreby ... proste veci u ktorych sa da hulit, chlastat a netreba mat velku kondicku
To já jedu zhulenej nejradši ping pong.Po třech prdech mám hyper postřeh a taky mě to hodně rychle myslí kam to umístit abych soupeře přehrál.No prostě mnohem lepší než za střízliva a taky přesnějšíhooodně přesnější Samozřejmě myslím pořádně rychlej kvalitní pinec,né žádné pinkání
U jinejch sportú to tak dobře nefunguje.A u některých tak napúl