Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zhulenecký teorie & definice
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 20 21 22 23 24 »
Autor
Téma 
Slavka
Nový Člen

Karma uživatele Slavka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 337

Ja rozmýslam vacsinou o všelijakých filozofických záležitostiach, ale potom na to zabudnem. Občas si to zapisujem do špeciélneho huličského zápisníku. Niekedy je to taká dobrá myšlienka, ale nedá sa mi to zachytiť na papier. Ale raz som došla na to, že Ivan Tásler zo skupiny IMT Smile je výzorovo niečo ako prototyp Slováka. Proste že niekde sú ludia roznych národností a máš rozoznať ln tak podla intuície že kto je z akej krajiny, a ked sa kkneš na Táslera, tak hned dojdeš na to že je Slovák, aj ked si ho nikdy predtým nepznal.

To bola taká haluz, ale upozornujem, že to som vymyslela v stave maximálnej zhúlenosti.

Old Post 07-09-2006 v 08:39 AM
Slavka je offline   Profil uživatele Slavka   Find more posts by Slavka   Foto galerie člena Slavka   Click here to Send Slavka a Private Message   Add Slavka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 338

citace:
Původní příspěvek od Omnihash
to sem taky resil, ale ne, pac svetlocivne receptory maji vsichni stejne... to jen v priade poruseni synapsi muze dojit k odlsnostem, ktere pak nazivame barvosleposti...

treba ja mam dedicnou vadu, ze spatne rozeznavam odstiny nekterych barev.. jakoze zakladni barvy poznam, ale pri spatnem osvetleni, nebo tak se mi pletou odstiny hnede a zelene sede.. nevim jestli je to svetlezelene nebo bile (nas barak) ve skolce jsem kreslil stromy se zelenou kurou a hnedyma listama, protoze mi ty barvy pripadaly skoro stejne.. vidim svet asi min barevne nez ostatni, ale vubec me to netrapi, pac takhle vidim od narozeni a nevim jak vidi svet ostatni, tagze me to nikdy nemrzelo..
a taky si myslim, ze tohle neni dane vadou oka, ale spis zrakoveho centra v mozku, kde se sklada obraz dohromady.. mozna vidim uplne stejne jako ostatni, akorat ty barvy nedokazu spravne zaskatulkovat... proste mozek nejak nedava prepocet nekterych barev.. za to jsem genialni v jinych smerech, neurony ktere jsem usetril na analyze barev jsem investoval do telekineze, tagze si v hospe nemusim chodit pro pivo

edit: slavka - jaxe tak koukam, tak je tu prvni slovenska growerka

p s y c h o 8 4

Old Post 07-09-2006 v 09:04 AM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MarcoMontini
Nový Člen

Karma uživatele MarcoMontini - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 339

my sme s kámošom diskutovali o tom, že za čas.....lidé budou mít čip...asi bude třeba pořád dodávat nějaký důležitý látky do těla fyzicky ale ...k tématu......přes mobil si od svého mobilního operátora zvolíte službu Drogy- THC, Psylocibin, atd atd...vy si vyberete..pošlete textovku, počkáte.....přijde zpátky požadovaná služba, vy si jí přes bluutoo pošlete přes chip do hlavy ve dvojkový soustavě a chip následně impulsy převede do "analogový" nevíme jestli mozek funguje analoghově...no a navodí stav obědnané drogy....................Fyzicky neškodný fet..

Old Post 11-09-2006 v 20:42 PM
MarcoMontini je offline   Profil uživatele MarcoMontini   Find more posts by MarcoMontini   Foto galerie člena MarcoMontini   Click here to Send MarcoMontini a Private Message   Add MarcoMontini to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 340

Marco - to je blbost - radsi si nakup dost kvalitniho fetu

p s y c h o 8 4

Old Post 11-09-2006 v 23:46 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Budeh
Stálý Člen

Karma uživatele Budeh - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 341

Včera. Přestaň furt všechno rozebírat do detailů nebo z toho nic nezbyde. Moje hláška když mi známá popisovala svůj milostný život. Přišllo mi to docela dobrý .

Old Post 12-09-2006 v 08:36 AM
Budeh je offline   Profil uživatele Budeh   Find more posts by Budeh   Foto galerie člena Budeh   Click here to Send Budeh a Private Message   Add Budeh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
C00l_D@e
Stálý Člen

Karma uživatele C00l_D@e - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 342

Vidis kolem Lidi taky auru?

Ja jsem ji videl kdyz jsem byl malej, ale nevedel jsem presne k cemu to je, a tak jsem to videni postupne zapomel. Ale ted uz vim, k cemu to je, a tak si zase vzpominam na videni aury. Ale to znamena, ze si muzeme takhle na vsechno vzpomenout. Na minuly zivoty, na duchovni svet, na boha, na duvod jeho existence, prohlednuti vsech dimenzi. Takze se muzes naucet videt do budoucnosti. A tam muzes videt cokoliv. Treba i to co si budes prat a to se pak stane. Uvidis
treba cisla vyhry ve sportce, a to Ti da moznost vstoupit to takovy reality. Kde budes videt do budnoucnosti co si budes prat a to se pak stane. Zmenis vesmir, celej svet, ale nezapomen ze jsi casti boha a buh, Te nemuze nikdy odvrhnout navzdy. Vzdy po urcity dobe se k Tobe prijde zeptat a absolutni nenavist boha stvorila dabla. Siry a koure, a soubojem mezi bohem a dablem se zrodil svet, kazdy na nem hleda nejakou radu, zpusob jak zasadit rozhodnou ranu. A zalezi po
kolikatyy buch tuhle hru hraje. A tak bude svet krasnej a nebo navidenej. Vzdycky nakonec vyhraje buh, absolutniho nic, ze kteryho pouha myslenka vzesla. Svet je hlavne nehmotnej. Hmoty je na svete zalostne malo. Nas astralni svet obklopuje mnohem vetsi duchovni svet a svet ve kterem ziji bohove a nad nimy jeden buh, jedno velke jsoucno, ktere nas obepina ve svy zoufalosti, v absolutni nicote a prazdnote veskereho vnejsiho sveta. Vidis, jak daleko se da dostat od videni aury?
A ted jsi zas o neco chytrejsi muj ctenari, zaku.

To jsem tedka vymyslel

Vesmír je nekonečně dimenzionální prostor.
Podstata všeho je v ničem.
Čas neplyne lineárně.

Old Post 13-09-2006 v 21:19 PM
C00l_D@e je offline   Profil uživatele C00l_D@e   Find more posts by C00l_D@e   Foto galerie člena C00l_D@e   Click here to Send C00l_D@e a Private Message   Add C00l_D@e to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
C00l_D@e
Stálý Člen

Karma uživatele C00l_D@e - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 343

Jo a jeste bych mel dotaz, jako ze jsem furt novej clen, kdyz jsem se registroval pred 4 rokama?

Vesmír je nekonečně dimenzionální prostor.
Podstata všeho je v ničem.
Čas neplyne lineárně.

Old Post 13-09-2006 v 21:21 PM
C00l_D@e je offline   Profil uživatele C00l_D@e   Find more posts by C00l_D@e   Foto galerie člena C00l_D@e   Click here to Send C00l_D@e a Private Message   Add C00l_D@e to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kattenka
Stálý Člen

Karma uživatele kattenka - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 344

Tahle teorie mi proběhla hlavou tak před 20-30 minutami,venku po pár fajkách s kámošem. Sdělila jsem mu, že když jsem zkouřená, tak se motám ještě víc než opilá. Protože opilá se na to nijak nesoustředím a zkouřená pořád myslím na tu chůzi a proto mi to nejde. Ale zase jsem se ohradila,že mi to nejde jen za rychlé chůze. A teď to začalo: " No já bych se chtěla odnaučit pořád dělat všechno na poslední chvíli. Protože potom nestíhám a všude hrozně spěchám. A taky chodím na poslední chvíli. No do školy se vůbec nedopravuju na poslední chvíli, tam chodím pozdě. A na všechny srazy už taky chodím pozdě. A jenom kvůli tomu, že nedokážu něco udělat dřív a včas, tak pořád chodím rychle..No a když pořád hulím a do toho pořád chodím rychle..tak to se vlastně pořád motám...no jooo..." ...píšu to ještě v takovým opojení,takže jsem si to znovu celý vybavila..možná je to nudná teorie..ale když se tak nad tím zamýšlím,tak to odpovídá dnešnímu uspěchanýmu světu..

Old Post 25-09-2006 v 22:07 PM
kattenka je offline   Profil uživatele kattenka   Find more posts by kattenka   Foto galerie člena kattenka   Click here to Send kattenka a Private Message   Add kattenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chef
Stálý Člen

Karma uživatele Chef - 92% PěstitelskáKarma uživatele Chef - 92% PěstitelskáKarma uživatele Chef - 92% PěstitelskáKarma uživatele Chef - 92% PěstitelskáKarma uživatele Chef - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 345

my jsme zase s kamosem resili, jak udelat zapalovac na vodu....desna blbost....nakonec jsme dosli k tomu, ze by se na tom malym zapalovaci musel udelat nejakej hrozne malinkej reaktor, kterej by premenoval vodu na vodik a vznikla by tak vybusna smes...malinko blbost, ale nikdy newis :-)

The latest survey shows that 3 out of 4 people make up 75% of the world’s population.

Even the impossible is possible when your totally awesome.

To many strains not enough room...

Old Post 28-09-2006 v 08:37 AM
Chef je offline   Profil uživatele Chef   Find more posts by Chef   Foto galerie člena Chef   Click here to Send Chef a Private Message   Add Chef to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kattenka
Stálý Člen

Karma uživatele kattenka - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 346

jj něco jako moje půlhhodinová diskuze s kámoškou na téma NO JÁ KDYBYCH VYHRÁLA 100 MILIONŮ, TAK BYCH SI JAKO PRVNÍ KOUPILA.....)) ...stejně jsem nakonec přišla na to,že by mi ke štěstí stačilo jen 10...)) ..teda spíš.. "jen"

Old Post 28-09-2006 v 21:00 PM
kattenka je offline   Profil uživatele kattenka   Find more posts by kattenka   Foto galerie člena kattenka   Click here to Send kattenka a Private Message   Add kattenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrchrkrt
Nový Člen

Karma uživatele mrchrkrt - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 347

my sme vymysleli třetí pohlaví, kerý zmutuje a vyvraždí obě předchozí pohlaví a tim se stane hermafroditickym vladcem planety a zotročí dvě předchozí pohlaví.

Old Post 29-09-2006 v 10:12 AM
mrchrkrt je offline   Profil uživatele mrchrkrt   Find more posts by mrchrkrt   Foto galerie člena mrchrkrt   Click here to Send mrchrkrt a Private Message   Add mrchrkrt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yoll
Stálý Člen

Karma uživatele Yoll - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 348

2mrchrkrt: to bude opravdu mocnej kdyz zotroci co predtim vyvrazdil...uuuu zombie pohlavi....to je opravdu strasidelna predstava...horsi nez myslivci....

....tak za tohle mě bůh určitě zabije...

Old Post 30-09-2006 v 19:32 PM
Yoll je offline   Profil uživatele Yoll   Find more posts by Yoll   Foto galerie člena Yoll   Click here to Send Yoll a Private Message   Add Yoll to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kouba
Stálý Člen

Karma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 349

jo taky jednu mam na svete jsou 3 druhy lidi ti prvni to jsou tzv slusnacci tech je tu vsude kotel 2 skupina to jsou takovi ti nactileti co si hrajou na hajzli jinak receno prechcavači a no a treti skupina to jsou tzv. přachcavači-přechcavaču

http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=510015#post510015

http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=508588#post508588

Old Post 02-10-2006 v 16:00 PM
kouba je offline   Profil uživatele kouba   Find more posts by kouba   Foto galerie člena kouba   Click here to Send kouba a Private Message   Add kouba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 350

Nevim čím to je, ale vždycky když sem vytroubenej, tak hrozně zvážnim a začnu přemýšlet o tom jak zařídit, aby ten svět fungoval
No ale když sem z kámošema a dostaví se high efect, tak je to zase taky o něčem jinym

Old Post 02-10-2006 v 16:28 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lezec
Stálý Člen

Karma uživatele Lezec - 84% PěstitelskáKarma uživatele Lezec - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 351

2 C00l_D@e, 2 all:

Zajimave, podle me do budoucnosti nikdy uplne presne videt nemuzes. Svet je slozen z vypocitatelneho(logika, castice) a nevypocitatelneho(emoce, vlna). Diky tomu nevypocitatelnemu muzes citit, vnimat a ovlivnit co se stane v budocnu(jen malo kdo vi co dela, vetsina ovlivni budoucnost jinak, nez chce, protoze v dany okamzik nevi ze neco ovlivnuje...kdyz chce neco moc ovlivnit tak to zase treba neovlivni pac na to de spatne...nevi jak na to jit). Co se da ovlivnit nevypocitas a jen tezko zjistis(nikdo to neumi) bys musel navazat kontakt s celym vesmirem a zjistit kdo co jak ovlivnuje. Muzes byt celym vesmirem, jenze ten zas vnima jinak a tak to taky nemuze ovlivnit jak chce....atd

Kazdy je bohem, kazdy je vsechno, ale nikdy si to nikdo nemuze vsechno uvedomit a ovlivnit jak chce. Dokonce ani buh(at v jakekoli podobe nevi co se vsechno deje, zna pouze podstatu, ale ty drobnosi-napr. clovek-co se z toho vivinulo nezna)

Jeste neco o zivote:
Pred narozenim je to stejne jako po smrti, po smrti cas neplyne, je tam stabilni uroven euforie, zadna starost, zadny uvedomeni-proto maji maly deti takovou radost do zivota-protoze vnimaji proste "konecne" zmena. Zivot je na kazde urovni, molekula, atom, zeme, sutr, strom, zaba, foton,... Jenom na nektere urovni si zivot sam sebe uvedomuje(musi mit informace ulozene v case-tim padem neni cas nulovy )

Tot muj nazor, moje filozofie, a dal snad diskuse

Edit: verim na prevtelovani..
Vzpominky na minule zivoty? Jiste, pokud se jista konfigurace hmoty v tvem mozku(prip. tele-citime telem=>i myslime telem) podoba s nekym prip, necim. Tak je to vlastne ta vzpominka kterou si muyes uvedomit

Outdoor photos http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=21038
70W SON-T PC buds http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=354055

Konopí je dobrý sluha, ale zlý pán

Old Post 02-10-2006 v 17:16 PM
Lezec je offline   Profil uživatele Lezec   Find more posts by Lezec   Foto galerie člena Lezec   Click here to Send Lezec a Private Message   Add Lezec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lux
Stálý Člen

Karma uživatele Lux - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 352

my sme s kámošem asi půl hodiny řešili naší sázku oba sme si mysleli že to ten druhej nechápe fak halda
sázka byla o tom v kolik příde zbytek lidí aby se mohlo začít

Old Post 02-10-2006 v 19:17 PM
Lux je offline   Profil uživatele Lux   Find more posts by Lux   Foto galerie člena Lux   Click here to Send Lux a Private Message   Add Lux to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:10 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 20 21 22 23 24 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás