Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od PsYcHo84 hulim denne, nebo ob den, hlavne vecer, nejcastej ze skla, obvykle mi staci 1-2.. jsem na to citlivej a brka moc nevydrzim
hehe - edit po roce:hulim porad denne/ob den vecer, ted uz takrka jedine brko, ze skla jsem nehulil ani nepamatuju..
co jsem se kdysi naucil balit tak uz nehulim jinak.. libi se mi to baleni, cely ten ritual kolem..
Ja hulím jedině ze skla... na Ostravsku je to prostě tradice :-D Ale dobře ubalené brko bych taky rad zkusil, protože jointa jsem bych asi jen tak neubalil mam obě ruce leve :-D Ale nej je vodni to je nařez. Jinak moc dlouho nehulim tak tolik zkušenosti nemam. Časem nějake budou... zdarec groweři
zdarec , já hulím skoro větsinou ze sklenenky ( Morava ) ale Jointem taky nepohrdnu , Kdyz je nejaky skéro , tak si dám skleněnku a kdyz je nejakej venek tak jedině jointy
Zalezi na tom podle toho s kym kde se momentalne nachazim -venku-spek suvereni 1,sklenenka,doma-bong,vapik ale stale nejcasteji pouzivam klasickej speck protoze jsem casteji venku nez doma zdarec
Původní příspěvek od Disaster:-) No toz ja ssi taky odhulil svoje z fajek. Nektery jsem ssi vyrezaval a delal sam, par jich koupil, sem tam nejakej ten vodar,bong. No ale zacal jsem hulit speky a uz skoro nevezmu faju do huby. Jeden kamarad mi dokonce pred nejakou doubou rekl ze jsem Ortodoxni kurak jointu. Toz tak nejak
Mnoo Psycho me inspiroval to tady po roku updatovat. Musim konstatovat , ze se nezmenilo vubec nic. Akorat salvejku, tu hulim z bongu.
Ja nejradsi pukam ze skla ale musi se porad cistit jinak je to shit a tak 1 x za tejden vyvarit ve vode tak si nejlip vychutnam skvelou chut nejakyho skunku ,sklo s venkem bych ani snad nehulil ,venky miluju z bonga mam uplne vychytany bongo ,normalni sedmicka v ktere sou 2 diry 1 mala na kotel kterej je pridelanej na železne časti propisky a v druhe je srolovanej plast(obal od sesitu ze stredni ')a ten obal je oblepenej izolepou a nasazenej v te dire prumer asi 2 cm vyska celyho bonga 40cm je to hukot doporucuju vyrobit
Nejcasteji brka....a nejradeji..... BONG BONG BONG ....moje Nirvana ZoOom je lahodna, ale tak metrovej sklenej bogn je lepsi . Jinak jel jsem i fajfky a dymky, ale ty jsem vetsinou postracel ve stavu brutalniho zmatlani mlikem nebo ve brutalni zhulenosti.
P.S. U tech brk si potrpim na tabakove papirky a blunty. Favorit papirek - tabakovej kokosovej
favorit bluntn - momentalne asi Harlem Cherry
Hlavne kdyz to matla ....takze se stava ze delame fajfu i z jabka a podobny modely...
Já nejraději balim pořádny jointíky ....je to pro mě praktický a jde spíše už o zvyk...a hlavně neni nad to dát si pořádný rahno!!!Určitě víte o čem mluvim
Já jsem "sebevrah" protože dávám z faje v posteli... Vždycky nabiju zapálím a pak high. Jinak jointy taky nejsou špatný ale fajka a nebo bong je to pravý. Když se pořádně natáhne tak určitě dává víc než joint protože kotel je větší než hořící část u jointíka a zapálí se najednou mnohem větší chladnější a čerstvější část ganji. Re5pekt 4 all