Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To už je podle mně zbytečný.. Avatar tu slouží pro zorientování se mezi příspěvky, např. když hledáš něco od určitýho uživatele.. Ale takhle je to k ničemu.
No trochu si myslím, že toto vlákno je stejně k ničemu. Většina administrátorů se moc nezajímá o rozvíjení G a lidé kteří by to třeba chtěli dělat k tomu nemají přístup. Panuje tu takové nějaké bezvládí, funguje jen policie - viz Modi.
Ale k věci. Bylo by zajímavé umožnit bodovat/karmovat jednotlivé příspěvky v tématech. Urychlí to selekci potřebného a třeba ve vtipech by se tim vytvořila hitparáda...
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
Původní příspěvek od jestedman No trochu si myslím, že toto vlákno je stejně k ničemu. Většina administrátorů se moc nezajímá o rozvíjení G a lidé kteří by to třeba chtěli dělat k tomu nemají přístup. Panuje tu takové nějaké bezvládí, funguje jen policie - viz Modi.
Původní příspěvek od jestedman Ale k věci. Bylo by zajímavé umožnit bodovat/karmovat jednotlivé příspěvky v tématech. Urychlí to selekci potřebného a třeba ve vtipech by se tim vytvořila hitparáda...
To me napadlo taky, ale spis sem myslel karmovadi primo temat. Bylo by dobry dat si seradit temata podle karmy (inf. hodnoty)
Plus VYHLEDÁVÁNÍ
edit> a muze tu "administraci" delat nekdo jinej krome carlose? Ten mi totiz v posledni dobe prijde lehce "zatazenej"
zdravim,nevim jesi to us tady nekde je varhnuty,ale prezto to sem napisu
...
kdyz zalozim tema,tak by bylo dobry,abych ho mohl sam spravovat,tzn menit nazev threadu,popripade thread smaznout,at kvuli takovejm prkotinam nemusim psat pokazdy modoj
K tomu bych se rovněž velmi rád přiklonil. I když je zde myslím malá šance na úspěch, jelikož co kdyby se nedejbože všichni, co tu kdy nějakou hovadinu či omyl založili, chytli za nos a poctivě si ty thready smázli! Dovedu si představit že pro carlose by to byl marketingový krok (ne-li skok) zpět.
Rovněž bych se chtěl zeptat, zda si může zakladatel trýdu průběžně tento uzavírat a otevírat - podle svého uvážení. Minimálně v galerce by to byla dostupná forma jak zabránit (v rámci své presentace) orgastickým výlevům typu - mash to husty woe! O významu karmy nemluvě. Zvlášť v "Už jste bourali?" či "Rozchody, aneb..." etc. Tam je skutečně tato možnost pochvaly, hodnocení, projevu útěchy či lítostosti zřejmě nutná...nechme ji jenom tam...
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
Jo. díky. Já jsem za ta léta zde ještě nestihl přijít o jistý druh panictví - zplození nového linku. Nicméně:
Jsou skutečně ony administrativní možnosti využitelné pro autora trýdu? Jestli ne, které konkrétně?
Díky H.
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
Původní příspěvek od Hyde Jo. díky. Já jsem za ta léta zde ještě nestihl přijít o jistý druh panictví - zplození nového linku. Nicméně:
Jsou skutečně ony administrativní možnosti využitelné pro autora trýdu? Jestli ne, které konkrétně?
Díky H.
Otevřít / Uzavřít Téma
to jediné můžeš... nevim proč to skoro nikdo nepoužívá... obzvlášť v té galerce... asi o tom skoro nikdo neví
______
2 plha.. engine bych nutně neměnil, ale takové používání CCS* by možná bodlo... páč jakej že to je rok?
______
hlavně Carlosi nikdy neměň tenhle skvělej zelonobílej look fóra... když tak ho aspoň zachovej... miluju ho
EDIT: *myslel sem samozřejmě CSS... po tom jestli Carlos používá CCSku při tankování benzínu je mi h****
Původní příspěvek od Hyde Jo. díky. Já jsem za ta léta zde ještě nestihl přijít o jistý druh panictví - zplození nového linku. Nicméně:
Díky H.
...hele nejlepsi vec jak to zjistit je to ze si zalozis nove vlakno treba v kanale nazves ho "pokusem" do odpovedi napises ze neco zkousis a pak si vyzkousej k cemu vsemu mas pristup a co muzes zmenit , az se dost vyřádíš tak ho zkus smazat a je to kdyz ti to nepujde smazat tak mi posli PMko s linkem a ze to chces smazat a ja to udelam ....
Namísto nového enginu bych zútulnil stávající systém vylepšeními, jako je např. možnost přidat obrázek pouze do galerie, bez nutnosti vytvářet a následně mazat příspěvek, dále volba zobrazování obrázků přímo ve skutečné velikosti, či v jinak předem definované velikosti; zasílání mailové notifikace s prefixem https (možná už to je, nevím, občas se mi stane, že to přijde bez SSL linku, na kterém nejsem přihlášený); možná taky nastavit maximální rozměry odesílané fotky k příspěvku na nějakých 1280px - víc už podle mně opravdu není potřeba - jelikož tu spousta uživatelů dává fotky v plném rozlišení, v jakém je vytvořil jejich fotoaparát a to není jednak praktický a jednak vidět nazoomovanou palici se čverečkovaným prokládáním taky neni nic extra pohled..
Snad sem zmínil všechno, co by se hodilo přidat/upravit..
K tomu uzavírání témat - kdyby to všichni znali, odpadne problém se spamováním slepými blbečky do témat, kdy v prvním příspěvku je napsáno ONLY PM.. Jen takovej postřeh ..
Původní příspěvek od radvancan Preco sa zase zmensila velkost fotiek ktoru mozeme prihodit ?
Tich 300 kb bolo ako tak ale 80 kb uz je fakt velmi malo
Souhlas. Kdyby se alespoň daly zobrazit fotky z nějakého odkazu na server, kde se uploadují fotky. Nevýhodou je zřejmě bezpečnost, ale velikost by byla neomezená.
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "