Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ty vole hnojit doma slepicima srackama je o hubu! pouzival sem na svou ochranu satek nastrikany vonavkou ale to nestacilo takze musim pouzivat plynovou masku bezesrandy...
tak sem to presadil - konecne - a myslim si ze to kazdopadne bude stat za to
prehodil sem ji do asi 20 litroveho kyblu. Hlinu jsem namixoval raselinu (3,5 - 5 pH) a substrat na pokojove rostliny (5 - 6 pH) v pomeru 2:3.
Jeste jsem primixoval cely perlit a kostni moucku (doporucenou davku)..
no tak po delsi dobe tady muzu konecne prihodit nake fotky protze mi jedna dobra duse pujcila fotak
kytka kvete a vubec dari se ji dobre jen to pocasi me sere. skoro vubec nesviti slunko. Myslite ze by bylo pro dobro veci na ni pres den svitit lampickama? (50W) Jo a jeste se chystam koupit ten postrik na rust kvetu a plodu...
Původní příspěvek od HorrigEn Myslite ze by bylo pro dobro veci na ni pres den svitit lampickama? (50W) Jo a jeste se chystam koupit ten postrik na rust kvetu a plodu...
toť vse
keep growing!
No hele podle me de strasne o to jakou lampickou-sodikova by se nestratila,o wolframove pomlcim...
ale stejne by to podle me nema moc cenu,za oknem je svetla dost a pocasi se ma zacit zlepsovat...rijen slibuji hodne slunecnej.....
a postrik na rust kvetu a plodu?co to?Ja bych uz ted moc nepostrikoval,asi by se to na te chuti precejenom mohlo projevit....(??)Co nejake normal hnojivo na kvet na zalejvani do hliny?
Jinak palicky jen zavidim .....
Když dovolite tak se taky trochu pochlubím,jsou to dva kousky
HOLANDS HOOPE jenž byly zalevane dle potřeby hnojivem pro hydroponiji (BIO FLORIN)-Jinak klasicky samozavlažovací truhlik
z obchodu.Hlina- pro množení.Za tyden jdu sklidit,zustanou jen 2.
větvičky ktere jdu dnes opylit(asi-LOWRYDEREM)
Tak se mějte fajn!
Původní příspěvek od xpapousek a postrik na rust kvetu a plodu?co to?Ja bych uz ted moc nepostrikoval,asi by se to na te chuti precejenom mohlo projevit....(??)Co nejake normal hnojivo na kvet na zalejvani do hliny?
Jinak palicky jen zavidim .....
dik. no ja to hnojim slepicima sračkama, je to fakt učiné hnojivo.
ale ten postrik vyzkouším...kamoš ho pouziva 4 roky a nemohl se ho vynachvalit
jinak kytka kvete pekne...jen ji musim zbavit prebytecnych listu
Pestovani na okne je dobra prace,ale nestojito za nic.Kyti sice pekne vypadaj,pekne voni,ale ta chut a zkourenost no teda nic moc.
Pridavam sve fota mich vubec prvnich kyticek co jsem pestoval doma na okne.