Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pracuju v novinovém nakladdatelství a prodávám inzertní prostor.
Nedokážu si představit že bych se v práci spálil....jsem zastáncem....pohody a klidu. Sedět tady a nemoct ze sebe vypravit hlásku mě přímo děsí resp. na telefonu mít klienta s závažnou nabádkou. zrovna pokud jednáte o statisících ..není příliš šťastné promrdnout šanci
Takže PeAcE......
Každej se držte dobrýho bydla.... a hlavně...těch svejch rolád...co..přináší přijemní astrální roviny a navozuje pocit souznění dimenzí
Kdo hulí
Já dělám c nemocnici na operačních sálech a zkouřenej jsem byl v praci jen jednou a víckrát ne. Snad jen na noční možná.Protože vidět člověka jak mu koukaj vnitřnosti z břicha a ještě u toho stíhat co po vás kdo chce,tak to fakt nejde.Měl jsem v noci fakt hnusný sny.Jo každá práce není pro hulení vhodná.
studuju elektroprůmyslovku a k tomu hulení přímo patří, hlavně kvůli tomu, že jsou tady intry a intráci vypalujou jak diví. Tam jsem se hlavně naučil hulit a jsem jim za to vděčněj.
vyvojovy pracovnik (zdravotnicka a laboratorni technika)
v praci by to i proslo, ale sam bych nedal
(furt to tady ctu - teda asi tak pul roku - tak me napadlo se zaregistrovat :-)
Já sem ladič ( pijan jen trochu ) VF filtrů , takže koukám do vobrazovky a točím šroubkama,v práci je nás víc,takže pálíme kolektivně (občas),pravdou je,že pracovní výkonnost má tendenci klesat,ovšem expanze smyslů má za následek netradiční brainstormingová ( a hlavně funkční ) řešení problémů , ladění je totiž tak trochu alchymie...
Jsem medik. Do skoly ani na zkousky vyhulenej nechodim. Nekdy se zhuleny ucim, to kdyz jsou ty texty k uzoufani nudne, ale nestoji to za moc.
Konopi vdecim za veliky dil poznani sveta, zhuleny jsem rozpracoval spoustu vztahu mezi vecmi, cinnostmi, lidmi a chorobami. Premyslel jsem o projevech zivota, jeho vztahu se smrti, puvodech chorob a vubec. Tedy nic, co by chteli slyset profaci pri zkousce -ja si tech informaci ale hodne vazim a myslim, ze jsou nakonec dulezitejsi, nez spousta toho balastu, co nas nuti ve skole znat.
Zdar, já prodávam stroje na výrobu reklamy. Velký tiskárny, plotry, gravírky, frézy atd. Občas se přistihnu že lidem vyprávym úplný pí...ny. No ale oni tomu většinou nerozumí vůbec a tak se to ztratí.
já jsem v pohodě jsem elekrikář makam na udržbě.nikdy prace moc nikdy nic tak co se kopat do prdele tak si dam fajčičku a pak zkouším různy zapojení ale nedaří se pojistky v háji nažďár.
No ja sem studentik na takovym zvlastnim gymplu, letos jdu do prvaku jednou sem do skoly zahulil a docela prdel ale priste do toho asi nepudu. prece jenom jde pri tom huleni o tu pohodu a to v ty skole neni na 100%. Jinak si obcas udelam nejaky gfx nebo nejakej ten webdesign a kdyz sem pritom zbombenej tak to jede nadherne... jaky krasny napady
Zewl = EX Rexi-x
:._.:._.:._.:.:._.:._.::._.:._.:._.:..:._.:._.:._.:.
"Everybody smoking mariuhana!!!"