Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
je to jednoduché, když to ostřiháte pře sklizní, tak květy nakynou zelenou hmotou, kvuli fotosyntéze a tím pádem sou věčí a tím pádem je to lepčí a všichni idioti sou spokojení, protože pyčo takové pálky, no marast, na rok to budu škubat už od semenáčku. že to pak chutná víc jak chlorofyl než jak ganja, šak to je jedno, hlavně že teho mám dva pytle a hulit listí je navíc tak lahodné. nechte blbce at si trhají a pak vám chválí vašu dobře opečovávanů trávu, no ne?
Původní příspěvek od dokktor je to jednoduché, když to ostřiháte pře sklizní, tak květy nakynou zelenou hmotou, kvuli fotosyntéze a tím pádem sou věčí a tím pádem je to lepčí a všichni idioti sou spokojení, protože pyčo takové pálky, no marast, na rok to budu škubat už od semenáčku. že to pak chutná víc jak chlorofyl než jak ganja, šak to je jedno, hlavně že teho mám dva pytle a hulit listí je navíc tak lahodné. nechte blbce at si trhají a pak vám chválí vašu dobře opečovávanů trávu, no ne?
Hihihi, tak tak!
Jo jo všichni jste blbci, jen já jsem letadlo!
Tohle tema už dávno ztratilo smysl, střihači si stále budou mlejt tu svou... A myslim, že ostatnim to může bejt docela šumák!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
aj ja som odstrihal listy a este jeden krat by som chcel.1mesiac před sklizním a 1tyzden před sklizním.tak bude dobre lebo uz niake sisky musia tam byt aby si ostrihal.1tyzden před sklizním tak aby na rastlinke neboli niaké listy.a stonku prepichnut na viacerích miestach aby vsetky energie isli na sisky.siedmi rok uz pestujem a podla mna tak je velmi dobre.....
Původní příspěvek od euforia25 aj ja som odstrihal listy a este jeden krat by som chcel.1mesiac před sklizním a 1tyzden před sklizním.tak bude dobre lebo uz niake sisky musia tam byt aby si ostrihal.1tyzden před sklizním tak aby na rastlinke neboli niaké listy.a stonku prepichnut na viacerích miestach aby vsetky energie isli na sisky.siedmi rok uz pestujem a podla mna tak je velmi dobre.....
uvedomujes si ze zlou radou mozes nejakemu novicovi odjebat urodu,tak jak si odjebal aj sebe? (aj ked ty si si ju dojebal uz vyberom miesta) ...ty "1mesiac před sklizním"
Oholit kytku jak kožaka je podle mě naprostá blbost!
ano listy stříhám ale jen ty co žloutnou atd prostě ty co stejně zachvilu chcípnou.. a když tu kytku chci prosvětlit tak jí jednoduše trochu roztáhnu a mám tam slunka až až ...
navíc podle mě si palice berou hodně živin z těch listů ... ale ať si dělá každý co chce :-D
já osobně stříhám jen velky listu u hlavního stonku a pak jen žloutnoucí , ocházející listy. případně nějakej větší kterej zavazí.
Ale pozor, mám pocit že místo ustřihnutí je za vlhkých obdobích nevíce nachylným místem pro plísně...
Původní příspěvek od Date1 A mame tu dalsieho MAMOMRDA.. Proc strihas velke listy ???? a A ake listy ceme zavazi???? Uz nepestuj prosim ta v tvojom growe je skodca druh ..Homo Dementus odporucam aplikovat postrek ...ANTRAX.....
Pozeram ze euforia25 uz je pekne cervena ..co nevidet ty budes taky za taketo prispevky..K-------
Hele, nic proti - tvůj názor na stříháním listů v podstatě sdílím, ale nepřeháníš to už trochu?
Pozri radsej to trochu prezenem ako nechat tenhle nazor o trhani listu ze je spravnej ,,Vies kolko novicom to moze domrdat grow ked si nechaju poradit ze to maju otrhat..Podla mna zmrdat tu niekoho za spatnej nazor neni nic proti tomu ako nekomu uplne vyhladit grow..
Ale to nemění nic na tom, že to jde říct jemněji, asertivněji. Jako respektovaného člena s takovou karmou by tě většina nováčků určitě poslechla spíš, než když tady každýho zavalíš kupou vulgarismů...
Původní příspěvek od Date1 Pozri radsej to trochu prezenem ako nechat tenhle nazor o trhani listu ze je spravnej ,,Vies kolko novicom to moze domrdat grow ked si nechaju poradit ze to maju otrhat..Podla mna zmrdat tu niekoho za spatnej nazor neni nic proti tomu ako nekomu uplne vyhladit grow..
Klídek dejte .. stejně tu je kupa lidí co to i tak udělá nebo udělalo a dělat bude .. asi mají modely, co jim květy dělají fotosyntézu, snad se to k nám doveze
OK berem za vulgarizmy sa ospravedlnujem nechal som sa trochu uniest. Ten prispevok smaznem. Vzdy ma to tak nakopne ked niekdo napise ako je dobre tu kytku obrat od listy vrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
HH tie listy.. tento rok som robil pokusy idem druhy out tiez som si myslel ze strihanim sa proste ta šíša co rastie vedla listu zvačší.. je to inak..
Cannabis ma proste svoju stavbu tie šíšky maju radi ked ich na zaciatku kvetu prekriva list a ku koncu ho pekne zhodi.. dalej si tam uklada najme v tej hrubej stonke zavlahu atd atd..
nechtěl jsem zakládat nové téma, nicméně pro zastříhávání listů jsem nalezl pouze téma pro outdoor, což je zcela odlišná záležitost.
Potřeboval bych radu ohledně zastřižení či prostříhání listů při pěstování indoor. Mám 6 kytek v boxu 90x90x180 cm v kokosu, zalévám denně hnojivy od canny (všemi dle schématu výrobce), ph i EC v normě. Jedu svůj první indoor...
Momentálně jsou holky v 30. dni od přepnutí na 12/12. Přepínal jsem při výšce 50 cm v domění, že ještě zdvojnásobí svou výšku (na 1 m), jak jsem se všude dočetl. Chtěl jsem je poprvé vidět v celé své kráse Bohužel trochu přerostly (1,3 - 1,5m). Viz připoležená fota. Po dvou týdnech květu jsem (to měli asi 1m, možná ani ne) ostříhal spodní polovinu (jde to vidět na jedné z fotek). Nicméně nyní, jak jsem již avizoval jsou podstatně vyšší a obávám se, že mám v boxu zbytečnou bush. V současnosti je vlhkost mezi 47-65%, což není zrovna optimální. Pozítří mi dorazí odvhlčovač.
Na co jsem se vás, zkušenějších, chtěl zeptat je - prostříhali by jste to ještě? A pokud ano, tak kde především? Zastřihli by jste celé listy, či jen polovinu? Mělo by to trochu srazit vlhkost a hlavně zabránit případné plísni, jejiž vznik se při těchto podmínkách, kdy se listy překrývají, podstatně zvyšuje.
Já bych nechal všechny spodní listy a ty na krajích postu a nejvíc bych se soustředil na prostředek, kvůli lepšímu prosvícení spodních paliček a zabránění překrývání listů. Jak to vidíte?
A co listy na vrchní palicích? Nechat všechny? Například na kytce (Orange Bud) v pravo v předu jsou listy na hlavním stonku největší a kytka má ze všech i největší květy...
Předem moc děkuji všem za jakékoliv rady. Už jsem nějakou dobu hledal odpověď na mou otázku, jak tady, tak v první české knize o indoor pěstování od Mr. Josého, avšak bezvýsledně...
Btw. tahle doba (30. den květu) je ideální na preventivní ošetření rostlin bio pro plísní i parizitům...mám pravdu? Praktikujete to všichni? Zatím jsem naštěstí s plísní ani parazity neměl problémy.
Přikládám další fota....bohužel mi jich nejde vložit více do jednoho příspěvku dle FAQ lze zvolit počet, avšak standardně zde mám na výběr jednom 1 a nelze překliknout na více...
Předem se omlouvám za rozsáhlost bude celkem 9 fotek