Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Co se týče těch amber trichomů, tak pokud někdo má rád stoned high, tak doporučuju pěstovat kytky s hodně s CBD, protože v amber trichomu je z THC->CBN a to nedělá ten pravej stoner stávek..
Největší paradox je že ty paličky co jsem na začátku nejvíc nenaviděl za to že jsou to šunky... tak jsou ted nejkrásnější a nejvíc tlusté Salámy !! DANCEWORLD ide nahorů '''' EY fakt se to nafukuje jak drak !
Problem s horkem???? kupte si ledku .. mam tam tt100 na stupeň 2 + 4 Klipsnový Fany a teplota 30cm pod světlem nejde nad 29 a to prosím odpoledne od 13:00 mam na parapetě okna 38 když sluní svítíčko fakt super ! Doporučuji
Ja mam byt na vychodni stranu a ted jak je teplo mam v boxu pres den 32 C pri zapnute Prima-klime . Ale ta teplota me zatim nijak nezvrusuje, v mem prvnim kole jsem mel s HPS 600 w i 40C a nijak to kytkam nevadilo.
Venku na slunci je jeste vic. No ale idelani teplota to neni.
zdravím tě madi .. tebe sem tu dlouho neviděl jak se daří se tvým testem hnojení lidskou močí ? nooo ?
Jinak Dneska předposlední výměna vody v nadrži pro Tangie Ec 1,4 Ph 5,3 Grow a+b Overdrive Budcandy a poslední b52 ta už mi došla spokojený pohled na květinky příjmená vůně ! no těším se na kouř již brzy ! jinak doložím důkazy že uplně ideální to nebylo
No ja ti koukam pres ruku nestale. :-)
Ale nemuzu nic rikat ,nebo neco komentovat , nebo dokonce poradit kdyz o hydru nic nevim. Krome toho to vypada ze uz ani radit nepotrebujes.
Jinak zatim se kytkam na chcankach celkem dari ,v rustove fazi zatim nejsou zadne vetsi problemy. Akorat rajcata maji nejakou plodovou hnilobu.
Obavam se ale u SSk ze 3 tydny po prepnuti uz to takova pohoda asi nebude.
No,necham se prekvapit.
hlínu Už Pomalu Flushuju Protože sem nakonci dost zahnojil tak at se to vyčistí a pak ještě propláchne kytíčka tzn dva týdny Flushing v Hydru už ec snižujeme momentálně ec 1,5 ph 5,4 a poslední týden s hnojivy příští týden už jen na čisté vodě a udělám to tak že co dva dny vyměním vodu protože se určitě bude z kytek vyplavovat bordel a taky v kořenovým koberci bude bordel
Hlína Flushing už probíhá
Nft už jede s ec 1,4 ph 5,6 + příští týden jen na vodě
pak už to jen ostříhám a pověsím myslím že to bude ideální akorát Můj osobní tip je že těch 350 kouřitelného tam bude je to fakt paradní !
Realita : 130-160 cm vysoké kytky
8x řez v hydru + 7 květináčů
242W VERO 29 LED
BioCanna(hlína) + Advanced Nutrinents(NFT)
3 Modely Přerostlé v džungli bez jakéhokoliv smyslu
Kolik Tak Asi Sklidíme ?
Vypadá to na ranec.Já měl 300g a taky džungle (nebyl čas se o to starat a taky když máš více modelů,tak si každý model jede svoje).
Tipuji kolem 400g.
Jak je vidět ,tak to co píšou v ledidealu ,že toto světlo je do prostoru 90 na 90,není tak docela pravda.I ve stanu 120 to dokáže osvítit i když ...
nejraději bych to vyfotil z ptačí perspektivy.. no bohužel není jak takže za ty dva týdny jak to pošmikám tak bude jasno každupádně ještě tak nějak něco za hokusy pokusy