Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cob cip jak mel prototyp ledideal. S tim bys byl schopnej neco vypestit, ty zarovky sou o nicem a dost predrazeny. Jeden cip s cockou a cervenyma slonama te vyjde snad na stejny penize jak dve ty zarovky a sviti to dobre.
Patril. Pokud se podivas na profil ledideal tak to uvidis, davali sem i fotku toho jednocipovyho panelu . Byt tebou tak si projedu celou galerii mikropestovani a budes moudrejsi .
Bitir tak som už skopletizoval osvetlenie,,,mám tam 1x http://www.ledgrow.sk/www-ledgrow-s...0/5/30-SPOT-LED v strede a po okrajoch 2x https://elektro.bazos.sk/inzerat/68...w-Light-30W.php ,rozmery boxu 40/40/60v ,,osadenstvo 5rastlín v 0,8l kvetináčoch,teplota cez den 23 noc 19, vlhkost 60,,,,hnojivo na kvet tekute guano hoštice,voda zo studne + daždová voda,,,môj ciel je urobit 15g ,,,,,,,,,,,,,,,,,tak čo vy nato?ináč osadenstvo je už 10 deň v kvete,,,,,aktualne foto bud dnes večer,alebo zajtra,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,očakavam rady,kritiku,názory,,,,PS: ospravedlnujem sa za moje predošlé blbé , povišenecké a sprosté reči,,,,,,,,,,,,,,,uvedomil som si aký som somár,,,,,,PREPACTE MI PROSIM,,,,,,Bitir-ostávam pri tomto mojom osvetlení v mojom prvom indoor micro hokuse pokuse
Tak abys osvitil plochu :-D . Ja nevim ,kamos jel mazara 300w metr mad kytkama ,nekdo to kede zase 20cm . Nevim jak mas velkou plochu ,kolik kytek atd. Ale takovy prditka maj slabej dosvit ,tak bych to snizoval tak dlouho dokud neuvidis ze se stmiva cela plocha.
fikus37: silikonovy tmel vodi teplo podobne jako silikonova vazelina, ktera se drive pouzivala na podmazavani el. soucastek.
teplovodive pasty jsou na tom lepe co se teplene vodivosti tyce, vetsinou je to dano plnidlem, je to silikonova vazelina treba s praskovym stribrem nebo medi, ta zvysuje tepelnou vodivost.
tam kde se honi kazdy stupen na soucastce je jasna volba teplovodiva pasta, viz pretaktovane cpu, tam kde mi rozdil treba 8°C je u zadele dam klidne silikonovy tmel a nemusim nic sroubovat.
jinak hodne taky pomuze zalapovat jak chladic tak chip a hlavne to udelat tak aby pasty bylo co nejmin mezi chladicem a chipem... hodne pritlacit a chipem trochu zavrtet az si to sedne kov na kov.
jann,dříve jsem pár procesorů přepastovával a i PS3 jsem musel,kvůli chlazení,ale silikonový tmel dávat místo termokeramické pasty jsem ještě nedělal a doufám ,že to nikdy dělat nebudu.
To mi připomíná tu reklamu,jak kořen používá místo motorového oleje ,olej který měl ve friťáku(prý to taky jede),ale jak dlouho?
Každopádně opravdu nevím jestli je to dobrý nápad mazat čip silikonem,ale proti gustu žádný .......
Po novém roce plánuji konečně otestovat LED osvětlení pro prostor 120x110x200cm. Světlo si buď sestavím sám nebo zkusím oslovit někoho odsud. Momentálně se stále rozhoduji pro jednu z tří variant a rád bych vaši pomoc. Jde mo o světlo na květ a postačí když efektivně osvítím prostor 100x110cm.
1/ 6x Vero gen7 2700K (D) + 1x HLG-320H-1400A
2/ 4x Vero gen7 2700K (D) + 1x HLG-320H-C2100A
3/ 4x Vero gen7 2700K (D) + 1x Vero gen7 1750K Décor Food + 1x HLG-320H-1400A
kterou možnost doporučujete a utahnou 1a3 vůbec zdroje? Popř. navrhněte jinou.
dík všem