Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau,
Ty jo, tak to jsem ještě neviděl. Asi tý kytce ruplo v šišce. Nemyslím si, že by to bylo způsobeno výkyvem hodnoty PH, protože to bychom se tu s tím setkávali častěji. A stejně tak si nemyslím, že to bude světelným stresem. Třeba je to tím, že jsi s průplachem začal dříve, jak sám píšeš.
Hrdic - To bych čekal spíš řídnoucí a požloutlé květy.Tady to bohužel vypadá opravdu na novej růst,to asi nezpůsobí pouhý nedostatek živin.
crazyben - Nojo kámo,kdybych takový místo měl,věř mi,že bych jí tam celou dobu dával.Ono je to hlavně tím,že mám ženu,který vysvětlím,že na ní nemá zbytečně svítit a ona stejně ráno vstane,jde si do koupelny dělat na dvě hodiny hlavu a nezapomene jí mezitím v kuchyni nechat celou tu dobu svítit.
Máme malej kvartýr,kočku a agresivní sousedy.Při téhle kombinaci jí nemůžu umístit nikam jinam,nedopadlo by to dobře.