Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Proč vlastně hulíte?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 18 19 20 21 22 »
Autor
Téma 
kanjack
Stálý Člen

Karma uživatele kanjack - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 305

Nooo okrem toho stavu mi to dáva aj dosť iný pohľad na svet, a ja myslím že o dosť lepší.

Old Post 04-01-2009 v 22:52 PM
kanjack je offline   Profil uživatele kanjack   Find more posts by kanjack   Foto galerie člena kanjack   Click here to Send kanjack a Private Message   Add kanjack to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
J@m@L
Stálý Člen

Karma uživatele J@m@L - 76% PěstitelskáKarma uživatele J@m@L - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 306

Ja neviem prečo väčšina húli LEN pre ten stav, ktorý dostanú a inak sa zabaviť nevedia... Ja takým ani trávu nedávam, keď sú pri mojej blízkosti a ignorujem ich a furt im robím nervy vetami: "Zabávaj sa.", keď už som zhúlený na sračky a ešte si pred nimi just potiahnem z fajky

ANGELO97: To 97 je asi rok narodenia, čo? Lebo kvôli vete "nechapem co su to za sproste keci toto....shak teba vobec nemusi zaujimat ci ostatny hulia pretoze je to cool alebo ze sa im to naozaj paci..." ti viacej ako 12 rokov nedávam. Ja som zásadne PROTI tomu, aby húlili tie posraté štence, ktoré furt len cez vodné bongo, cez vodné bongo lepšie zapíše. Špeka ani nevideli a robia sa veľkými huličmi, jediný prísun trávy majú od posratých dealerov a to je na tom najhoršie! Na 100% sa stane tráva legálnou, ale radšej by som bol, keby legálna nebola a nehúlilo by toľko smradov, ktorý o tom nič nevedia a iba sa im vymlieva mozog a potom aj tento svet tak dopadne - zničený! Možno je to teraz môj zhulený stav, ale proste píšem to čo si myslím. A viacerí so mnou súhlasia a po väčšine tí, ktorí nehúlia!

Peace a veľa zdaru v roku 2009

Old Post 05-01-2009 v 08:22 AM
J@m@L je offline   Profil uživatele J@m@L   Find more posts by J@m@L   Foto galerie člena J@m@L   Click here to Send J@m@L a Private Message   Add J@m@L to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
angelo97
Stálý Člen

Karma uživatele angelo97 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 307

JAMAL: 97 neni rok narodenia a aj keby bol....sa na tebe smejem lebo ty si myslis si ze vies o trave vsetko a vzdynemam rad ludi ako ty ktory rozdeluju na to ci hulia cez vodne alebo speka....to je naozaj trapne....ja som asi velkorysejsi ako ty lebo necham hulit kazdeho komu sa to paci a naozaj ma nezaujima ze ci su stance alebo nie....proste to neriesim....nechapem ako mozes niekomu chcet zakazovat....je to kazdeho osobna vec tjez by si nebol spokojny keby tebe niekto zakaze hulit a povie ti ze si na to mlady a vymlieva ta to.....shak ich to vymelie rovnako ako teba preco by malo viac????ak ma chces urazat thak si setri pismenka ....ale Peace a veľa zdaru v roku 2009 aj tebe

Old Post 05-01-2009 v 13:24 PM
angelo97 je offline   Profil uživatele angelo97   Find more posts by angelo97   Foto galerie člena angelo97   Click here to Send angelo97 a Private Message   Add angelo97 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 308

Hulim kvůli relaxaci (když se učim, tak nejlepší relax je se večer jen tak lehce odpálit a ráno mi to do hlavy leze o hodně líp), pak taky kvůli zábavě s kámošema a hlavně se mi díky hulení dost změnil můj pohled na svět.....

Old Post 05-01-2009 v 14:19 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
J@m@L
Stálý Člen

Karma uživatele J@m@L - 76% PěstitelskáKarma uživatele J@m@L - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 309

citace:
Původní příspěvek od angelo97
JAMAL: 97 neni rok narodenia a aj keby bol....sa na tebe smejem lebo ty si myslis si ze vies o trave vsetko a vzdynemam rad ludi ako ty ktory rozdeluju na to ci hulia cez vodne alebo speka....to je naozaj trapne....ja som asi velkorysejsi ako ty lebo necham hulit kazdeho komu sa to paci a naozaj ma nezaujima ze ci su stance alebo nie....proste to neriesim....nechapem ako mozes niekomu chcet zakazovat....je to kazdeho osobna vec tjez by si nebol spokojny keby tebe niekto zakaze hulit a povie ti ze si na to mlady a vymlieva ta to.....shak ich to vymelie rovnako ako teba preco by malo viac????ak ma chces urazat thak si setri pismenka ....ale Peace a veľa zdaru v roku 2009 aj tebe

Ty nevieš čítať? To čo ty tu píšeš nemá s mojím postom nič spoločné, akurát tak od toho ako si napísal ".. je to kazdeho osobna vec...". Nie je to ich osobná vec už len z toho hľadiska, že kvôli vzrastajúcemu početu "huličov" sa pomaly, ale isto dostávame k legalizácií... Takže tou ich "osobnou" vecou menia zákony a to už potom nie je ich osobná vec si myslím. A neznášam socky a všetci títo (ja ich poznám strašnú masu) sú proste IDIOTI, to sa normálnym slovom nazvať ani nedá. Decká, ktoré idú vonku a keď zistia, že nie je tráva alebo alkohol, tak zase idú domov. To je úžasné. Tak potom ma to tak nevymlieva. Viem sa zabaviť aj bez toho. Proste špatne si reagoval, mne sa to nepáčilo a bodka...

Old Post 05-01-2009 v 16:34 PM
J@m@L je offline   Profil uživatele J@m@L   Find more posts by J@m@L   Foto galerie člena J@m@L   Click here to Send J@m@L a Private Message   Add J@m@L to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sticky
Nový Člen

Karma uživatele sticky - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 310

Ja hulím preto lebo je to uplna pohodka , ist si kamošmi zakuriť , byť s nimi vonku , rozprávať sa o rastlinkách , byť šťastny ... a najlepšie je keď sa kuri z vlastneho vtedy to najlepšie chutná prosto domace je domace , je to uplna pohodka , odreagovanie , mam to rád ...

Bohatí majú zbrane a chudobní školy !

Old Post 05-01-2009 v 20:45 PM
sticky je offline   Profil uživatele sticky   Find more posts by sticky   Foto galerie člena sticky   Click here to Send sticky a Private Message   Add sticky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
angelo97
Stálý Člen

Karma uživatele angelo97 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 311

JAMAL:....ouki douki....thak aspon ti odporucam nezastavovat sa nad tym byt nad vecof a bude ti dobre jak mneinak co mas proti legalizaacii???ja by som ju prijal v pohode...

Old Post 05-01-2009 v 23:13 PM
angelo97 je offline   Profil uživatele angelo97   Find more posts by angelo97   Foto galerie člena angelo97   Click here to Send angelo97 a Private Message   Add angelo97 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cernobyl
Stálý Člen

Karma uživatele cernobyl - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 312

ja kourim proto ze v mistech kde ziju je nuda, a potom co si dam par prasku je nuda o 80% mensi, kdybych se nenudil a vsechno by me bavilo asi bych brko ani nepalil.

Old Post 13-01-2009 v 17:32 PM
cernobyl je offline   Profil uživatele cernobyl   Find more posts by cernobyl   Foto galerie člena cernobyl   Click here to Send cernobyl a Private Message   Add cernobyl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 313

citace:
Původní příspěvek od cernobyl
ja kourim proto ze v mistech kde ziju je nuda, a potom co si dam par prasku je nuda o 80% mensi, kdybych se nenudil a vsechno by me bavilo asi bych brko ani nepalil.

tak to je tragedie.. a zadny konicky nemas? Ty chlapecku skoncis na tvrdych drogach... hlavne ze se nebudes nudit...

Old Post 13-01-2009 v 18:15 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Winston Smith
Stálý Člen

Karma uživatele Winston Smith - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 314

tak kouřím protože je to relax, zapomenu na problémy, protože se cítim šťastný a lépe si vychutnám věci, nebo popřemýšlím o něčem hlouběji a z jiné stránky...no tak to jsou ty lepší důvody, ale na druhou stranu kouřím protože je to nejsnadnější způsob jak se zabavit, člověk nemusí nic vymýšlet a spokojí se s málem, kouřím protože je to zvyk, kouřím protože je nuda...a to je taky jeden z důvodů proč občas uvažuju o delší pauze...nějak se potřebuju dostat z té letargie, do které mě tráva uvrhla (ovšem nemůžu z toho vinit jenom trávu)

Nad nikoho se nepovyšuj a před nikým se neponižuj
emancipate yourself from mental slavery
none but ourselves can free our minds

Old Post 16-01-2009 v 15:55 PM
Winston Smith je offline   Profil uživatele Winston Smith   Find more posts by Winston Smith   Foto galerie člena Winston Smith   Click here to Send Winston Smith a Private Message   Add Winston Smith to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pitrisek
Nový Člen

Karma uživatele Pitrisek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 315

citace:
Původní příspěvek od Winston Smith
tak kouřím protože je to relax, zapomenu na problémy, protože se cítim šťastný a lépe si vychutnám věci, nebo popřemýšlím o něčem hlouběji a z jiné stránky...no tak to jsou ty lepší důvody, ale na druhou stranu kouřím protože je to nejsnadnější způsob jak se zabavit, člověk nemusí nic vymýšlet a spokojí se s málem, kouřím protože je to zvyk, kouřím protože je nuda...a to je taky jeden z důvodů proč občas uvažuju o delší pauze...nějak se potřebuju dostat z té letargie, do které mě tráva uvrhla (ovšem nemůžu z toho vinit jenom trávu)

Normalne mi mluvis z duse... Taky uvazuju o pauze ale ne se k tomu porad nejak rozhoupat.... :P

Old Post 19-01-2009 v 14:28 PM
Pitrisek je offline   Profil uživatele Pitrisek   Find more posts by Pitrisek   Foto galerie člena Pitrisek   Click here to Send Pitrisek a Private Message   Add Pitrisek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tvrdosovce
Stálý Člen

Karma uživatele tvrdosovce - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 316

Je tu spominane ze aby ste sa stretli z Jahom alebo pod.neni to tak,casto meditujem.ale nikdy ani naznak vacsinou iba rozmyslam a tak hlavne klud.Preco hulim?najpr.frajerstvo-nepoznane,potom problemy sa riesili tymto sposobom teraz?neni ziadna odpoved.

Old Post 21-01-2009 v 16:41 PM
tvrdosovce je offline   Profil uživatele tvrdosovce   Find more posts by tvrdosovce   Foto galerie člena tvrdosovce   Click here to Send tvrdosovce a Private Message   Add tvrdosovce to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tvrdosovce! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kellly
Nový Člen

Karma uživatele kellly - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 317

Otazka znela proc hulim, tak je to proto ze mi to hrozne dava napr. ve skole mne to abvi a vsechno umim, z obecnyho heldiska sem rozvaznejsi takovej vyvojove mnohem dal nez kdybych nehulil dokazu uvazovat nad vecma takrka vesmirnych rozmeru :-D. Nikam nespecham casu dost, a jak vnimam rozdfil mezi chlastem a travou??? zhulenej clovek doékaze jednat jako rozumnej kdezto ozralej ne.... proiste ve vsehc smerech nejlepsi....a jak se riak ze je t ostartovaci droga tak to pdole mne neni pravda jen podle cloveka jakej je ptz ja nic jinyho nechci a to sem par tvrdsich drog uz zkusil. A dalsi vec nidky enchodi mchlastat aniz bych se nezhulil ptz zhulenymu enni po chalstu blbe a porad doakzev poho myslet a rano zadna kocovina.... proste THE BEST THC 4EVER akorat skoda ze nemuz upestovat :-D

Old Post 21-01-2009 v 19:44 PM
kellly je offline   Profil uživatele kellly   Find more posts by kellly   Foto galerie člena kellly   Click here to Send kellly a Private Message   Add kellly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
plexis
Stálý Člen

Karma uživatele plexis - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 318

Na tuhle otázku mám jasnou "nejastnou"odpověd, která tady zazněla už několikrát. Hulím z toho důvodu, abych se odreagoval a zapoměl na starosti a problémy které mě trápí. Hulím už přes 8 let, ale až po této době se zamýšlím, jak by to asi vypadalo, kdybych byl nehulič. Určitě by šlo hodně věcí řešit rychlej a snáz, ale zase bych přišel o tu pohodu, kterou mě ta naše kouzelná rostlinka dává. V dnešním světě, kde většina lidí myslí jen na sebe a svůj prospěch je to jediná věc díky které dokáži relaxovat. Mám samozřejmě i jiné koníčky, ale pěstování a radost z úrody jen tak něco nenahradí. Časem se uvidí, jestli jsem se vydal správným směrem, ale pokud mě to přestane naplňovat, tak ze dne na den přestanu, což zatím v nejbližší době neplánuji.

Musíme se smát dříve, než se staneme šťastnými, neboť bychom mohli zemřít, aniž bychom se zasmáli.

Old Post 22-01-2009 v 22:26 PM
plexis je offline   Profil uživatele plexis   Find more posts by plexis   Foto galerie člena plexis   Click here to Send plexis a Private Message   Add plexis to your buddy list     Navštiv homepage uživatele plexis! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lucasmizera
Stálý Člen

Karma uživatele lucasmizera - 9% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 319

kdyz si zahulim, tak jsem stastny a docvakne mi spousta veci, nic vic

ganja je lék a ne ,že ne

Old Post 19-02-2009 v 00:53 AM
lucasmizera je offline   Profil uživatele lucasmizera   Find more posts by lucasmizera   Foto galerie člena lucasmizera   Click here to Send lucasmizera a Private Message   Add lucasmizera to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
30SecToMars
Nový Člen

Karma uživatele 30SecToMars - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 320

Aby som sa na chvílu dostal Out of Space a uvažoval o podstate podstaty celkovo. A či akú má podstata začiatku a konca a akú to zohrá rolu v tom čo bolo pred a bude po...

Old Post 21-02-2009 v 18:33 PM
30SecToMars je offline   Profil uživatele 30SecToMars   Find more posts by 30SecToMars   Foto galerie člena 30SecToMars   Click here to Send 30SecToMars a Private Message   Add 30SecToMars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:01 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 18 19 20 21 22 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-01-2010 - Pričaste hulenie - 24 odpovědí
13-05-2013 - Proč pěstujete? - 100 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás