Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
co sem pochytil z venku tak zavlazujou treba nove keriky ve meste tim ze vezmou neco jako hodne hnusnou hadru co se trha a na to nasypou kuru, drzi to vlhkost jak svina, jen envim jak tu hardu presne popsat, ale kazdy to podle me videl, proste naky kus nasakavae latky
vsetci sa tesime na FAQ aj ja pocujete chcel by som to vyskusat na hruske ale neviem ci to nebude moc clonit na listnatom strome co poviete a neviete co je s Koblihostromom?
Jo jeste sem si vzpomel, prarodice na zahrade pouzivaj jako zavlazovani v pulce urizle pet-lahve zapichle ustim do zeme, proste to nak chyta vlhkost ci co, zadnou vodu do toho nedavaj, samozrejme i normalne zalejvaj, ale tohle bylo myslim v nakym receptari
Tenhle systém mě jen napad,odzkouším ho ale až se oteplí a nejdřív na zemi.myslím si,že by to fungovat mělo.jiný systém než tenhle a líst tam s flaškou mě nenapadá.Uřízlé pet-lahve jsou na stromě kde kurevsky fouká dost nepraktické.
Jednou se tam stejně sejdem.
Ať už tam znamená cokoli.
Přej a bude ti přáno.
cicmon:musim stebou souhlasit 1 kytka na 10l kybl je az moc nejidealnejsí by byl 20l na 1 kytku,ale jak uz tady bylo receno tak na stromy radsi dat 2 kytky do 1 kyble kvuli tomu aby ste soe o to nestarali jak magori a on z toho vyrostl samec.
Zdarec všem stromovým growerům! Tak jsem si pročetl skoro celý stromový fórum a určitě se na jaře pustím do pěstění na stromech. Bydlím na vesnici, takže lesů je tu hojnost. Už dokonce o nějakejch stromech vím. Už aby bylo jaro. Sháním už jen semena, tak kdyby byl ochoten darovat, napište mi vzkaz. Stačí klidně nějaký NONAME. Přeju hodně úspěchů a ať nikdo nespadne!