Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od kanjack ked som vonkus kamosmi tak kecam alebo ak som moc zkureny tak len tak pozeram do blba
ale ked som doma tak vzdy idem na tuto stranku nevem preco ale strasne dobre sa mi to cita ked som speceny 8)
jj aj ja rad citam vyhuleny tuto stranku, hlavne frky, ktore niekto hodil alebo najbrutalnejsie pribehy (minule som neprecital ani jednu celu stranku a bol som v pernamentnom smiechu). Potom to zavisi s kym som a kde som, dobry sexik padne vhod, alebo nejaky funny film, pripadne cesta tramvajou alebo polnocny nakup v tescu, ...
Marihuana, podla niektorych zivotny styl, ..., podla mna liek na vsetko.
Já se rád v pohodě a klidu zhulím, kecám se známými lidmi, poslouchám hudbu a pokuřuju dýmku - po zhulení mně vždycky strašně chutná, sekám se na kouři a dělám kroužky :-)
Oh, I'm a good old Rebel
Now that's just what I am.
žrát a ujíždět na hudbe!...koukat na film, odpalovat dalsi bongo!
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
me převelice si bavi zahulit a k tomu si dat tak dva litry kvalitniho krabicoveho vina vypit ho nekde na lavicce pak jit do mesta na zahradku a pozovat ty holciny v sukynkach a pokrikovat na ne uplne nasracku ne si delam srandiu ale bavi me sedet v lete na zahradce primo na namesti a pozorovat lidi. Je to hodne zajimavý. S pozrdavem Skood
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
záleží na tom jestli odpoledne nebo večer, radši se zkouřim večer a dem s kámošema poslouchat do zkušebny D&B a podobně a na 200Watt reprácích s pěknýma bassama je to vždycky masakr =) a většinou hulíme za městem v pěkný přírodě s posezenim tak tam vždycky tvoříme nějaký kraviny =)
sam doma: nejaka good hudba na ktoru sa dokazem namotat ako silon na cievku a citam si nejake trip-reporty do ktorich sa viem vetdy slusne zazrat, hry moc nie , mozno CS kde mi to vtedy niekedy ide ze hlava za havou , WoW co hram inac casto , v tomto excitovanom stave hrat nemozem lebo mi to pride strasne trapne
s kamosmi: asi naj len tak sediet a kecat a chytat si aj polhodinove vytlemi, a pecka je pozerat na mraky , namotali sme sa nato na feste - Bazant Pohoda, ked sme tam zohnali super vzorku, kedze sme nic svoje nemali ...ale ako tak cumime na mraky a sme vsetci na tej isetej vlne, tak jeden povie aha slon a vsetkym to vtedy hned dojde a spolu jasnee jasne vidim to a sa natom ujebavame
Koukam televizi. bo nic ine ma nebavi. sice ani televize ale ak davaju daco dobre tak to je ok.
Inac po jointu bivam celi stastny 5 min a pak sem znudeni a je mi spatne.
Původní příspěvek od BullTerier Koukam televizi. bo nic ine ma nebavi. sice ani televize ale ak davaju daco dobre tak to je ok.
Podle všeho máš úžasnej život... Nechtěl by ses nad sebou trochu zamyslet?
This is the point, Taber, It´s not bullshit. I´m not just talking about my wife, I'm talking about my LIFE, I can't seem to get that through to you. I'm not just talking about one person, I'm talking about everybody. I'm talking about form. I'm talking about content. I'm talking about interrelationships. I'm talking about God, the devil, Hell, Heaven. Do you understand... FINALLY!?
to_BullTerier: kamo a nemyslis ze ta dojebava to prostredie? skus ci ceknut vonku s kamosmi alebo na nejakej kalbe alebo tak , lebo nema zmysel to drzat takto ako to je ked je to teraz zle
Původní příspěvek od BullTerier Koukam televizi. bo nic ine ma nebavi. sice ani televize ale ak davaju daco dobre tak to je ok.
Jestli máš po hulení takové stavy,tak prostě nehul ne? Jdi ven s kámošema,zajezdit na kole,s holkou (nebo si ji nějakou namluvit...).Nemá smysl jen čekat,že se to ze dne na den samo zlepší.Musíš jednat ;-)
jo to ja pozoruju lidi,všechny prokoknu, jak kdybych vedel naco mysli, kazdopadne nejaka lechce stupidní komedije ,kde se nemusí moc přemejslet je pecka ktomu nejake žrááádylko,, Ace ventura sak to znate ne jima carryho silenec nejvetsi,,,, jinak pekne drambejzky nahlas a jen sedet a cumet,,,,,na motorce nebo-li kole taky fajnááá jííízda, co si budem vykládat bando, baví me delat pak vse, proto kuřííím travku