Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to by me zajimalo jakej ma sloni hovno pomer npk funguje to Hellboyi? jaky pouzivas davkovani?pul koblihy na 20l?
jinak netopiri,rackove,kormorani, tucnaci serou ferovy hovna kterejma se hnoji nejvic
hehe jako predstava ze si du pro biohnojivo s pytlem, "stoupnu si za
slona a reknu mu hele naser mi prosim trosku at se maj holky dobre" me docela pobavila
Tu pevnou formu jsem uz dlouho nevidel, ale v ruznejch kvetinarstvich se da sehnat hnojivo Vermesfluid, je to extrakt toho zizaliho trusu, je to takova zluta kulata flaska, a je to jedno z nejlepsich hnojiv na rust, kytky po tom jedou jako blazen a sou nadherne zeleny. Takze bych koupil normalni zeminu a hnojil timto a stoji mam pocit 63kc
2 Dul:
Myslíš v Bořivojce v Growshopu?To by mě docela zajímalo kolik tak stojí v gshopu oproti solidnímu obchodu.Nemam nic proti growshopum, ale nesnášim, když někdo obírá lidi, který si neumí věci sehnat jinde, ale na druhou stranu nikdo nikoho nakupovat nenutí.Jak je prodávaj?Po kusech, po gramech?
JTakže, se*u na "fluida", v Bauhuasu balení Vermikompostu (1,5l) za cca 60,-CZK (už si to číslo presne nepamätám). Mám ho teď v hlíně asi 10% a myslím, že ho mohlo jít i víc.
Příště..
Můžu ještě použít starý uschlý slepičince!!Několik let byly v kurníku nasraný a je jich tam hodně akorát sou dost starý daj se ještě použít a kdyžtak jak??Mám je rozpustitit nebo přidat do substrátu??Díky za odpovědi!!
to honzaProchy:
myslim,ze je urcite pouzit muzes - treba netopyri guano se sbira v jeskynich a taky tam nejakou dobu lezi.
urcite to ale nared, tak jak popisuje deda mraz na zacatku threadu / zkvasit a znovu naredit/ nedavat primo do substratu - prehnojil bys a spalil kytky.
a neprehanet s hnojenim vseobecne
at se dari
Myslíte si že by bylo dobrý zasadit u potoka kterej spojuje dva rybníky který sloužej jako čistička odpadních vod??? Ty sračky tečou jenom do toho horního rybníka takže ten potok je čistej, ale podle mě tam bude spousta živin... Co si o tom myslíte???
Já hnojím kopřiwowým odwarem,na růst a wlaštowčím trusem.Máme na baráku asi 5 hnízd wlaštowek,takže o ohnojiwo mám postaráno.Kytky rostou moc dobře a co se týče pryskyřice a finálního produktu,nedá se to slowy popsat....to se musí smotnout )
na kristalon pozor-ja som ho skušal minuly rok -paldy boli sice pekne ale kristalon strašne vyťahuje stonku.Stonky boli priliš vitiahnute a tenke nato aby sami udržali vahu šišiek.konare som musel uvezovať,ale ajtak sa čo to ulomilo pri burke.Osobne doporučujem slepačience a odstaty konsky alebo kravsky hnoj-aj v podobe zalievky a taktiež niečo hodiť okolo stonky.Kitky maju potom mocne stonky a pekny prirodzeny,zdravy vzhlad-medzi poschodiami niesu velke vyškove rozdiely a kitka posoby vzhladom husteho, pekne tvarovaneho kra.