Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele není to vyloženě od seedbanky ale koupil jsem si konopný kalendář cannatura.cz legendy
K tomu mělo být 15x bcn critical od seedstocker a1x Bluesberry taky od SS a 1x grapefruit od female seeds.
No za 800 jsem dostal 21xbcn critical 1 Blueberry 1 grapefruit což je super za tu cenu,a ještě suprovej kalendář,no nekup to 😎
Můžu jedině doporučit.
Ahoj, mate niekto skusenosti so seedbankou TATRASEEDS?
Su na trhu od roku 2017. Kupil som na skusku 2 semena. Ak nemate skusenost, tak rad pridam recenziu ked to vyskusam.
Čau. Mal som ich akože Blue Lemon Thai 2ks. Obe boli mrzáci.... Ako by to bolo pri 10ks nemám šajn, ale na recenziu máš ešte ďaleko...... Daj vedieť ako to rastie.... Su to proste obchodníci. Semená z tramtárie v obaloch príslušneho národa...... Drž sa ....S pozdravom Shiva
zdravim, koukal ste nekdo nebo pestoval the new od humboldt seeds- https://www.humboldtseeds.net/en/the-new/ ?? podilel se na tom mario guzman aka mr. sherbinski, coz je sam o sobe celkem kapacita.
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
2 Nikolajmorozov: čau čau na growdiaries je už pár diářů, celkem si to chválíjou, určitě to bude dobrej strain 😁 ... taky nad ním uvažuju jen se bojím, že by venku nestihnul dojet 😏
Když se tu mluví o seedbankách, objednáváte přímo na konkrétních bankách nebo i třeba na těch klasických eshopech, který maj všecko, třeba Growmart? Mám pocit že tam jsou podobný ceny jako na těch seedbankách
Ak sa da priamo od seedbanky, tak objednavam odtial. Menej manipulacie so zrnom, hlidaju si cerstvost. Su vsak banky ktore bud nemaju webovky, alebo nepredavaju primo. Napr. Karma, Chimera, atd