Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Nejkurioznější místo kde jste hulili!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 18 19 20 21 22 »
Autor
Téma 
korkis
Stálý Člen

Karma uživatele korkis - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 305

nejkurioznější místo, kde jsem hulil, tak to bylo na vysílači T-mobilu, ale nedoporučuju to, je to fakt mazec lezt potom dolů sfouklej jak leguan!!!

Old Post 26-08-2005 v 11:04 AM
korkis je offline   Profil uživatele korkis   Find more posts by korkis   Foto galerie člena korkis   Click here to Send korkis a Private Message   Add korkis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 306

Já jsem s kamarádem vylezl na Velký javorník. Což je celkem normální, až na to, že bylo půl 12 v noci! Z vrchu je uplně parádní výhled, doporučuju! Celý Frenštát a okoli nádherně svítí. Už jsme se chystali slést dolu, když se ozval zvuk auta. tak jsme se šli podívat kdo přijel. Přijelo asi 4 lidi a jestli prý nechceme práska. Samozřejmě jsme neodmítly. Jeste chvíly jsme tam s nima seděli a pak jsme se vydali dolů. Bylo to pěkně silné.

PS: pokud tohle čte někdo, z těch co byly s námi nahoře, rád bych se jim omluvil za tu přibranou krásnou skleněnku. Rád bych ji vrátil svému majiteli. PM

Old Post 26-08-2005 v 13:56 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D0ktor
Nový Člen

Karma uživatele D0ktor - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 307

Cca v pul jedny v noci na hrbitove(jenom takovej malej vesnickej).
Na dne bazenu(vypustenyho)

Old Post 19-09-2005 v 23:15 PM
D0ktor je offline   Profil uživatele D0ktor   Find more posts by D0ktor   Foto galerie člena D0ktor   Click here to Send D0ktor a Private Message   Add D0ktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jack_Herer
Prof.Šluk

Karma uživatele Jack_Herer - 29% PěstitelskáKarma uživatele Jack_Herer - 29% Pěstitelská

Nejkurioznější místa kde jsem hulil byly... Příspěvek č. 308

Na hajzlu na policejní stanici...To byla moje nejbrutálnější hulba!!!
Na Hajzlu na letišti v Praze před odletem do Amsterdamu!!!
Na stromě v lese ve výšce asi 15 metrů!!!

Old Post 20-09-2005 v 10:02 AM
Jack_Herer je offline   Profil uživatele Jack_Herer   Find more posts by Jack_Herer   Foto galerie člena Jack_Herer   Click here to Send Jack_Herer a Private Message   Add Jack_Herer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Karma uživatele lulugang - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 309

Nedavno sme byli s kamoshem zkouknout houby taxme zfarani chodili po lese a prodirali se ostruzinama,koprivama a miliony pavucinamabylo to moooc a paxme dosli k takovemu mega korytu nejakeho vyschleho potoka nebo ci co to bylo ale bylo to fakt dost hluboke a siroke a pres to taka tenka a zeschla klada a kamos me zacal hecovat at to prelezu ze pujde za mnou a v pulce zahulime taxme po nejake dobe sli a bylo to fakt hustyy..byl sem maximalne vystihovany jak sem tlacil to sklo nad prohlubni jak cippaxem to normalne presel!!a kamos to nedal a roztriskal se..psycho misto hehe

...

Old Post 20-09-2005 v 16:22 PM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 310

me prislo docela zajimave hulit ve tride z okna..uz prvni hodku sme z kamosama donesli kazdy nejake paldy a dali sme to dohromady a motli spekos...tak sme rikal kua nuda...tak sme to pred posledni osmou hodkou dali z okna...docela anarchie....cela trida ktera je "slusna"na nas cumela jak na Santu v léte..:-Dbylo to boží:-)

Old Post 24-09-2005 v 15:50 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Obec
Nový Člen

Karma uživatele Obec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 311

v Norsku na uplnom konci jednoho velkeho fjordu kt.je pekne vidno aj na globuse

Old Post 29-09-2005 v 23:15 PM
Obec je offline   Profil uživatele Obec   Find more posts by Obec   Foto galerie člena Obec   Click here to Send Obec a Private Message   Add Obec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
veraaaa
Nový Člen

Karma uživatele veraaaa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 312

tak ja nevim je toho hafol ale tak treba v kostele o vanocich,ve tride z okna :-)-to je vazne docela prdel nebo doma v pokoji a kdyz jsem prisla rict nasim ahoj protoze zrovna prisli kdyz jsem dokurovala speka tak jsem je teda sla pozdravit a misto pozdravu jsem si potichu grgla a vyletel ze me dymec koure :-) tak jsem radeji zalezla zpatky do pokoje .-)

Old Post 30-09-2005 v 11:28 AM
veraaaa je offline   Profil uživatele veraaaa   Find more posts by veraaaa   Foto galerie člena veraaaa   Click here to Send veraaaa a Private Message   Add veraaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raketopes
Stálý Člen

Karma uživatele Raketopes - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 313

Já hulil na mrtě hustejch místech,třeba v bejvalejch kasárnách(s ostrahou),ve starý fabrice v rozvodně(paxem tam na ty oranžový šíny mrsknul tyč-klika že tam nebyl proud),v Pardubkách na nádru v hale,v tátově felině(když jsem jel do Náchoda),v hospě,ve starym trafu,kde do nedavna byla eletrika(35000V,ale k šínám jsem nelez')

Old Post 28-10-2005 v 22:26 PM
Raketopes je offline   Profil uživatele Raketopes   Find more posts by Raketopes   Foto galerie člena Raketopes   Click here to Send Raketopes a Private Message   Add Raketopes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raketopes
Stálý Člen

Karma uživatele Raketopes - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 314

Hulil jsem u kámoše,když jsem tam opravoval televizi,pak na exkurzi se školou(na rozvodně Neznášov u vypínače na 400kV)-často hulim tam,co je wysoký napětí,protože jsem elektrikář.

Old Post 28-10-2005 v 22:59 PM
Raketopes je offline   Profil uživatele Raketopes   Find more posts by Raketopes   Foto galerie člena Raketopes   Click here to Send Raketopes a Private Message   Add Raketopes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Az4zeL
Nový Člen

Karma uživatele Az4zeL - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 315

Nejkrutejsi to je asi ve vlaku, kdyz jezdim do skoly, tak vsichni hulici dou do posledniho ,,fetackeho" vagonu, tam si otevreme trochu okna a uz se piiiska. Taky to nebylo spatne vcera v Rakousku, hnusne holky tam maji, t je fakt :P

Old Post 29-10-2005 v 09:22 AM
Az4zeL je offline   Profil uživatele Az4zeL   Find more posts by Az4zeL   Foto galerie člena Az4zeL   Click here to Send Az4zeL a Private Message   Add Az4zeL to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Az4zeL! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 316

Jednou jsme se s kámošema rozhodli, že v noci vylezeme na komín od místní teplárny...tak sto metrů vysokej ! Tak dobře, nahoru to eště celkem šlo... No a potý, co jsme tam dali špeka a cigárko, měla následovat cesta dolů. Stačil mi jeden pohled na ty miniaturní lidi a auta dole a myslel jsem, že si naseru do kalhot! Ale co se dalo dělat, dolů jsem prostě musel...takhle posranej jsem eště nikdy nebyl a od tý doby mám hroznou fóbii z vejšek... Takže komíny už nikdy víc!

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 30-10-2005 v 00:32 AM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drtikol
Stálý Člen

Karma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 317

onehdy ve skole na praxi sme vlezli ve ctyrech do takovy stary skrine (dost mala-rozmery cca180X120X70) a tam sme dali !po tme! kazdej cigo a pak speka, vylezli sme lehce priotraveny doporucili sme to dalsi skupince, ovsem ty nachytal mistr s reditelem (kazdej po dutce)

Old Post 30-10-2005 v 11:31 AM
drtikol je offline   Profil uživatele drtikol   Find more posts by drtikol   Foto galerie člena drtikol   Click here to Send drtikol a Private Message   Add drtikol to your buddy list     Navštiv homepage uživatele drtikol! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
venc
Nový Člen

Karma uživatele venc - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 318

nejaky den pred velikonocema, asi patek, kolem,nebo presne o pulnoci. je to vskriseni Krista,nebo ukrizovani? odpalovali jsme od svicky u takove hodne tajemne kaplicky ale nebylo to nejake zneucteni,teda jsme to tak nebrali,spis sme tam pukali s uctou a to se nepovazuju za krstana

Old Post 31-10-2005 v 10:20 AM
venc je offline   Profil uživatele venc   Find more posts by venc   Foto galerie člena venc     Add venc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 319

Ne snad místo jako osoba. ¨Byli jsme na takovym malým rockovým fesťáčku a šli jsme do hospy. Nikde místo jen u takovejch týpků... Tak tam s nima chlastáme a najednou jeden na mě: "Ty vypadáš jako hulič, nemáš papírky..." Načež jsem mu půjčil papírky zašli jsme ven, tam spálili brko a on: "Kolik je?" Tak jsem mu to ukázal a on skouřenej... že prej musí. Tak jsme šli s kámošema mrknout na podium kdo tam zrovna hraje a on tam ten týpek co se mnou hulil. Byl to hlavní zpěvák tej kapely! ))

Old Post 17-11-2005 v 18:19 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Paul
Nový Člen

Karma uživatele Paul - 0% Pěstitelská

:-) Příspěvek č. 320

Ve škole ve druhé lavici v hodině češtiny , ve vlaku plnem lidí a na vrcholu 60 m skály obtižnosti 6+ to byl muj nejlepši zažitek (horší bylo vypálený slanit spatky dolů )

Old Post 18-11-2005 v 07:48 AM
Paul je offline   Profil uživatele Paul   Find more posts by Paul   Foto galerie člena Paul   Click here to Send Paul a Private Message   Add Paul to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:28 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 18 19 20 21 22 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás