Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já jsem s kamarádem vylezl na Velký javorník. Což je celkem normální, až na to, že bylo půl 12 v noci! Z vrchu je uplně parádní výhled, doporučuju! Celý Frenštát a okoli nádherně svítí. Už jsme se chystali slést dolu, když se ozval zvuk auta. tak jsme se šli podívat kdo přijel. Přijelo asi 4 lidi a jestli prý nechceme práska. Samozřejmě jsme neodmítly. Jeste chvíly jsme tam s nima seděli a pak jsme se vydali dolů. Bylo to pěkně silné.
PS: pokud tohle čte někdo, z těch co byly s námi nahoře, rád bych se jim omluvil za tu přibranou krásnou skleněnku. Rád bych ji vrátil svému majiteli. PM
Na hajzlu na policejní stanici...To byla moje nejbrutálnější hulba!!!
Na Hajzlu na letišti v Praze před odletem do Amsterdamu!!!
Na stromě v lese ve výšce asi 15 metrů!!!
Nedavno sme byli s kamoshem zkouknout houby taxme zfarani chodili po lese a prodirali se ostruzinama,koprivama a miliony pavucinamabylo to moooc a paxme dosli k takovemu mega korytu nejakeho vyschleho potoka nebo ci co to bylo ale bylo to fakt dost hluboke a siroke a pres to taka tenka a zeschla klada a kamos me zacal hecovat at to prelezu ze pujde za mnou a v pulce zahulime taxme po nejake dobe sli a bylo to fakt hustyy..byl sem maximalne vystihovany jak sem tlacil to sklo nad prohlubni jak cippaxem to normalne presel!!a kamos to nedal a roztriskal se..psycho misto hehe
me prislo docela zajimave hulit ve tride z okna..uz prvni hodku sme z kamosama donesli kazdy nejake paldy a dali sme to dohromady a motli spekos...tak sme rikal kua nuda...tak sme to pred posledni osmou hodkou dali z okna...docela anarchie....cela trida ktera je "slusna"na nas cumela jak na Santu v léte..:-Dbylo to boží:-)
tak ja nevim je toho hafol ale tak treba v kostele o vanocich,ve tride z okna :-)-to je vazne docela prdel nebo doma v pokoji a kdyz jsem prisla rict nasim ahoj protoze zrovna prisli kdyz jsem dokurovala speka tak jsem je teda sla pozdravit a misto pozdravu jsem si potichu grgla a vyletel ze me dymec koure :-) tak jsem radeji zalezla zpatky do pokoje .-)
Já hulil na mrtě hustejch místech,třeba v bejvalejch kasárnách(s ostrahou),ve starý fabrice v rozvodně(paxem tam na ty oranžový šíny mrsknul tyč-klika že tam nebyl proud),v Pardubkách na nádru v hale,v tátově felině(když jsem jel do Náchoda),v hospě,ve starym trafu,kde do nedavna byla eletrika(35000V,ale k šínám jsem nelez')
Hulil jsem u kámoše,když jsem tam opravoval televizi,pak na exkurzi se školou(na rozvodně Neznášov u vypínače na 400kV)-často hulim tam,co je wysoký napětí,protože jsem elektrikář.
Nejkrutejsi to je asi ve vlaku, kdyz jezdim do skoly, tak vsichni hulici dou do posledniho ,,fetackeho" vagonu, tam si otevreme trochu okna a uz se piiiska. Taky to nebylo spatne vcera v Rakousku, hnusne holky tam maji, t je fakt :P
Jednou jsme se s kámošema rozhodli, že v noci vylezeme na komín od místní teplárny...tak sto metrů vysokej ! Tak dobře, nahoru to eště celkem šlo... No a potý, co jsme tam dali špeka a cigárko, měla následovat cesta dolů. Stačil mi jeden pohled na ty miniaturní lidi a auta dole a myslel jsem, že si naseru do kalhot! Ale co se dalo dělat, dolů jsem prostě musel...takhle posranej jsem eště nikdy nebyl a od tý doby mám hroznou fóbii z vejšek... Takže komíny už nikdy víc!
onehdy ve skole na praxi sme vlezli ve ctyrech do takovy stary skrine (dost mala-rozmery cca180X120X70) a tam sme dali !po tme! kazdej cigo a pak speka, vylezli sme lehce priotraveny doporucili sme to dalsi skupince, ovsem ty nachytal mistr s reditelem (kazdej po dutce)
nejaky den pred velikonocema, asi patek, kolem,nebo presne o pulnoci. je to vskriseni Krista,nebo ukrizovani? odpalovali jsme od svicky u takove hodne tajemne kaplicky ale nebylo to nejake zneucteni,teda jsme to tak nebrali,spis sme tam pukali s uctou a to se nepovazuju za krstana
Ne snad místo jako osoba. ¨Byli jsme na takovym malým rockovým fesťáčku a šli jsme do hospy. Nikde místo jen u takovejch týpků... Tak tam s nima chlastáme a najednou jeden na mě: "Ty vypadáš jako hulič, nemáš papírky..." Načež jsem mu půjčil papírky zašli jsme ven, tam spálili brko a on: "Kolik je?" Tak jsem mu to ukázal a on skouřenej... že prej musí. Tak jsme šli s kámošema mrknout na podium kdo tam zrovna hraje a on tam ten týpek co se mnou hulil. Byl to hlavní zpěvák tej kapely! ))
Ve škole ve druhé lavici v hodině češtiny , ve vlaku plnem lidí a na vrcholu 60 m skály obtižnosti 6+ to byl muj nejlepši zažitek (horší bylo vypálený slanit spatky dolů )