Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, letos se mi kromě AR(kterou si 4 rok držím) dostaly do ruky zajímavé ,ale již dobře známé a osvědčené klony od "zdejších" pěstitelů(díky vám/tobě) a nějaké AF, ale ty víceméně nestojí za zmínku
taky to letos beru za posledních 16 let jako jeden ze 2 nej podzimů- předtim jsme to nesledoval
vše ostatní je stejné jako loni... jen počasí bylo diametrálně odlišné, ale to víme
Foto 1 a 2
jsou pořízeny 21.9 chtěl jsem sklízet,ale bouřka přišla dřív než já :-D
velikost rostlin cca 160cm sázeny 10.6 jako každý rok
Foto 3
při bouřce o 30 min později než foto 1 a 2
Foto 4
den D sklizeň 22.9 4 z 5ti jsem kosil, jelikož po 27.9 to bývá už přezráté,přichází víc plísně atd...
a taky jsem se bál čorek, bylo mi řečeno, že se tam poflakoval nějaký zemědělec a koukal na to
Ahoj, tady pro vás mám připravených pár foteček ze skleníčku, sklízeno i foceno 8.10, našel jsem pár plesnivějících blizen a kytky byly kompletně zralé, takže kosa byla jediná možnost
taky se musím přiznat, že od začátku květu jsem se potýkal s nedostatkem N a taky to bylo v závěrečné fázi květu dobře vidět, ale zase ty barvy škoda, že G ty fotky tak okleští, vše foceno mobilem
Den D byl pro NHU(night hail ultra* herihuana) a Early Queen dne 8.10. Jako jiz pravidelne, kytky ukazuji nedostaly a to nejenom dusiku kazdopadne s vyslednym produktem jsem spokojen, na kazde byla skoro plna 4l sklenice skoda, ze byla... nastesti jsem optimista a jeste jsou poloplne
Foto
1. NHU v popredi a EQ vzadu
2-4. NHU
5. EQ
Lonsky rok jsem slibil foto susiny a smoke report AR nejak se nezadarilo, letos to uz vyjde(foto jiz mam).. mejte se a at to nejenom roste
SSH stara a stale moc dobra, hodne silna lehce predcasne sklizena, ale jsem nakonec rad. je to jeden z nejsilnejsich modelu co jsem kdy mel a pred lety jsem po ni malem omdlel, ale to je jinej pribeh
Chut hlinita a haze, mam to rad sila opravdu slusna 8,5/10 dle meho subjektivniho nazoru... ale kdo ji mel, tak vi
Tohle fakt zralý není ani omylem na kompost Teda asi jo sory jako 😉 kurva fix jak tohle někdo s takovouhle karmiu může tvrdit prej lehce, ne těžce vždyť je to sotva za půlkou aspoň to poslední foto
Naposledy upravil anon383596 22-02-2019 v 23:05 PM
Letos k malinam byly pridany 2 NHU a klasika 3 AR
AR byla letos jednoznacne nejlepsi za 5 let a sklizena 24.9 bez jedineho naznaku plisne i presto, ze do nich nekolikrat naprselo...
Foto:
1. Celek(nejvyssi vetev nhu 2,1m a nejvyssi AR 1,8m)
2. Celek zleva
3-4. AR blizsi nahled
5. Mrknete na porovnani velikosti s predchozim rokem...
Priste si dame NHU
P.s. Nejak zapominam davat foto susiny AR, sry...
P.S.2 matku AR uz nedrzim, zacinala bejt unavena a pri testech se na ni delaly banany kolem 30 dnu kvetu... letos jsem dostal seminka a delam si novou matku, tak snad neco vyjde... mam tam 3 pekne adepty z 9ti samic...(par foto bude) fotky davam vzdy az po sklizni
Mas to moc pekny. Nechci ti to tady zasirat. Ale neda mi to se nezeptat. Odkud je ta genetika? Ja jsem se po tom trosku koukal a nic jsem nikde nenasel.
Ahoj. Diky za kladny ohlas jinak puvodne je od https://swissseeds.com/ ale uz ji nekolik let nemaji v nabidce, ja si ji pred 5ti lety dovezl jako klon z vidne jak je vyse napsano z floweryfieldu
citace:
Původní příspěvek od _Dr.Skunk_ Mas to moc pekny. Nechci ti to tady zasirat. Ale neda mi to se nezeptat. Odkud je ta genetika? Ja jsem se po tom trosku koukal a nic jsem nikde nenasel.
Par fotecek ze sklizne NHU sklizen probehla 1.10. Nasel jsem 2 zahnila mista, paradoxne ve spodni casti kytky a nebylo na co uz cekat, predpoved byla hnusna a i se vyplnila
Jinak dneska 7.10 jsem sklizel 3 kytky ze selekce(vse bez plisne) bohuzel se me prani at je hnusne vyplnilo:-/ ale aspon vim, ze to je odolne
No je to u malin, jen maliny jsou posledni roky mensi, jak je malo srazek a nezalejvam je z tohohle mista se mi jeste neztratilo(tuk,tuk,tuk) ale kousek vedle uz me vidlacky jezedaci jednou vzali 10kytek(selekci nedodelanou)... nastesti jsem zjistil kdo to byl a uz neprijdou
citace:
Původní příspěvek od thaavi krásný fotky, ale ještě jsem snad neviděl, že by někdo pěstoval kytky v takto otevřené krajině, to je odvaha
Sklizena 9.10 ještě by týden potřebovala, holt počasí nepřálo a plíseň se začala nekontrolovatelně rozjíždět... rozdíl mezi venkem a skleníkem 15 dnů a z venku je zralá ze skleníku nikoli, ale nebude aspoň uspávat
Konzistence ze skleníku letos oproti loňsku špatná
Pamatuješ jak jsme se bavili minule v hospodě o těch NHU křížencích, jak jsem řikal, že jsou zlý?
Tak tady jsou dvě phena. Sklizeno cca okolo 15.10., ale z klonů pujdou dřív. Hlavně to první sem nechal dost přezrát a žádná plíseň. Držíme je
(Night Hail Ultra x Herijuana) x Designer OG
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.