Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jedu dle navodu od Atami z tabulky, tam je 6-6,5, tak to drzim v polovine. Zkusim zitra na 6. Treba se jim to bude libit. Mne spis fakt zajima jak dlouho drzet kyti v rustu??? Vsechny maji uz okolo 25 cm, mam tam uz i par co maji 30 cm.. Tohle proste sam neodhadnu...
Odtah musi bezet porad.kdyz jsem mel stan v byte,tak jsem na noc ubral na otackach aby to nebyl takovy randal.v kvetu smula.na max.ja i sousedi jsme trpeli :-)nech to rust dokud nezaplnis min. 2/3 prostoru ... Preju peknou zabavu ...
Mno kolego každopádně rostlinky vypadají na perfektní sklizeň.
Už jsou dost velké tak si myslím že jim můžeš ten zvlhčovač odejmout,ať jsi kytky začínají zvykat na fázi květu a nižší vzdušnou vlhkost,tak ať nemají zbytečné stresy atd.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
Snad jo. K tomu zvlhcovaci, uz vcera v noci jsem ho vypnul at rano ani nebezi. Ted tam mam 28 stupnu a neco pres 60% vlhkost. Planuju je nechat rust do pa-so. Jsou uz veliky a macaty.
Foto je aktualni.
Mas je hezky vsechny stejny...ja jedu vic midelu,nebavi me kourit furt to same.. na tech 6.5L me sralo to ob den zalejvat,az budou vetsi uvidis sam..jinak jedu podobnej setup a o vikendu mwm v planu prepinat takze budu sledovat...jinak pred prepnutim kytky srovnam do roviny a zohybam napr. kolinkama bo dratkem tim vyplnim zbyv. Prostor pic
Mam 11.5L kvetniky a zalevam jednou za 3-4dny! a to nez protece muze to bejt okolo 1-1,5L na kvetnik... ty 6.5l jsem mel minule a uz me to prave nebavilo porad zalejvat... mozna uz na tohle kolo udelam drip,ale jsem strasne linej tak nevim... s tim prepnutim si ty musis bejt jistej ze to staci... jde o tahavost modelu a celkovy vzrust,jestli mas pocit ze to zaplnis a nebudou tam diry tak prepni,ale pak uz to vratit nejde cau