Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam dotaz k lidem, který se orientujou trochu lépe po Praze, ato kde se nacházejí nějaký grow shopy,přp který sou lepčí a eště lepčí a nejlepčí a nejnej,co do sortimentu, ceny,....a tak no...totiž hledání na slepo k velikosti města mi přijde dosti zdlouhavé, že...děkujíí
Původní příspěvek od Host http://shop.mojpodnik.sk/parkety1 - ten je vraj dočasne zrušený...
Keby to poštovné z ČR "zbytočne" nepredražovalo objednaný tovar. Škoda...
Já jezdim do Bořivojky a na Synkáč(Náměstí Bratří Synků).V každym maj trochu něco jinýho,možná řekl bych,že v Bořivojce toho maj víc.
Ovšem všude mi vadí že když se jich na něco zeptáte,vždycky vám vnutěj produkty který výhradně dovážej,prodávaj,samozřejmě ne zrovna ty nejlevnější
Dovoluju si pridat svoji zkusenost s Growshopem na Nám. Bratří Synků - je to ten "nuselský" growshop, jehož reklama je i nahoře na tomto serveru, nechá si říkat "Space Tec Growing.
Myslím, že pro lidi, co pěstujou je to dobrá možnost si specializovaně nakoupit - kde jinak bych např sháněl výbojku 250 W když lacco je nedostupnej? Ovšem je nutný dodat, že ceny jsou tam velmi vysoké - např za tu 250 w výbojku jsem tam dostal za cca 700 vočí a možná kdybych trochu sháněl, tak by se za 4 kila dala sehnat.Je to prostě vo pohodlnosti, kdo s něčím shánět, tak tam může nakoupit najednou, .
S tím vnucováním se mi to nestalo, ale pravda, nechodím tam často
Asi tak jako u tebe pred domem Balabane,docela sem o tom premyslel
a potom se na to ptal prodavacu-Jestlize do growshopu prijde okolo
30 lidi denne potom by specialni policejni tym musel mit docela dost
clenu aby byli schopny z toho neco vytezit-(clovek nemusi jit z shopu
rovnou domu ze)-no proste na to nemaj prachy ani lidi aby se honili
z 90% za malejma skrinkama ktery maj lidi pro osobni potrebu.Podle
me je to picovina a jestli ji tam maj tal je to proto aby hlidali jestli
zas nejaky velkobramborari nezlobej-a to ja nejsem takze se do growshopu fakt chodit nebojim