Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ty yo Respect Flowers ..... no hold je to každýho volba . Jsem tu od roku 2001 a welký ega tu jsou ...... zajímal by mě upřímně důvod odchodu každýho člena , bohour , dracken , Respect Flowers např. a další a další .....
Respect Flowers se nesmazal, dostal BAN za vícenásobnou registraci (tzn. že jedno z jeho AlterEG dostalo BAN a díky tomu i jeho hlavní nick)...
citace:
Původní příspěvek od Time zajímal by mě upřímně důvod odchodu každýho člena , bohour , dracken , Respect Flowers např. a další a další .....
upřímně myslím, že je nepodstatný zkoumat důvody proč kdo měl kdy jakou paranoiu, jak dlouho a jak se při tom cítil...
nemyslíš, že kdyby měl někdo z nich chuť si o tom povídat, tak by tu zůstal?
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Původní příspěvek od Time Ty yo Respect Flowers ..... no hold je to každýho volba . Jsem tu od roku 2001 a welký ega tu jsou ...... zajímal by mě upřímně důvod odchodu každýho člena , bohour , dracken , Respect Flowers např. a další a další .....
Hele, já to vidím spíš takhle : V momentě kdy jeden ex-nezletilec, co už tu přišel o account diskutuje nad tím, že druhej ex-nezletilec taky přišel o účet - je to jasná známka přehnané humanistické benevolence.
Ti lidi tu dávno nemaj podle pravidel co dělat.
< Odstraněnej účet v minulosti = pápá lálá>
Ano, jsi tu od roku 01. Ale ....
...Protože v případě, že dojde k banovačce , a ozve se někdo, slušně, nejčastěji PMkem, popíše svý důvody a obrátí se na MODa - v 80% se mu dostane odpovědi.
To , že se odpovědi nedostávají lidem, do kterýho je po tom prd a kteří se neumí zeptat....
Jo a hezkou neděli.
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
Původní příspěvek od carlos Respect Flowers se nesmazal, dostal BAN za vícenásobnou registraci (tzn. že jedno z jeho AlterEG dostalo BAN a díky tomu i jeho hlavní nick)...
Zase? A ten mě zrovna (taky) mrzí, smím se slušně zepat za co? Myslel sem, že více nicků je OK....
......diskuze k tomu byla nekde v kanale , jo a zase , predtim tady byl jako MIRIS a smazal se sám SÁM !!!...., takze opravdu nevidime každemu do hlavy proč se kdo smazal a pořad řešit ze nekdo odešel je fakt uz velika nuda , cus pane
Původní příspěvek od Time Ty yo Respect Flowers .....
...no tak se vse vysvetlilo , prosim Vás pokud možno se nehlaste na G od svej různejch kamaradů , je to bezpečnejsi a nestane se vam to co zrovna ted , neni poprvé , diky za pochopeni, doufam že jsme teď zbourali nejake konspirační teorie Hlava
ale jo smazal sem chyt schízičku když mi někdo ukradl hejzinu co tedka selektuju z indooru a tedka sem se přihlášil od kamadáda co tu bejval ale dostal ban a měl víc nicků (já věděl o jednom )...
a díky hlavo .)
Platí to co jsem řekl... když se někdo smaže, asi by nebyl rád aby se tu propíralo proč ... nicméně příspěvky zůstanou pod uživatelem "Host".
Pokud na druhou stranu někoho smažeme my, obvykle je u jeho příspěvků "účet odstraněn" (to kdyby se náhodou ukázalo, že šlo o omyl ).
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Prosíme simor, juli a mopslik o smazání veškerých příspěvků a fotografií na tomto fóru. Děkujeme
ps: administrátor má možnost, smazat člena se všemi fotografiemi nebo jenom příspěvky a nebo pouze smazat nick a ponechat si jak příspěvky, tak fotografie.