Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zatim nic moc ale jestli to este ten mesic a pul vidrzi tak si mislim ze budu za 2xDP spokojenej,tedka vypadaj vopravdu nadherne akorat mam strach z plisne,vcera sem musel urvat uz jednu napadenou vetev a strikat to nechci pac to nevoni memu apetit
free: to chces nechat az do konce listopadu??? tak to respect....uz jsem to parkrat videl ale osobne bych to opravdu nerisknul....ja nechavam do dusicek....jsou tri moznosti:
1. čorky....
2. total plíseň
3.uhuliš se k smrti....
peace
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
No name pres cely sklenik a do leta vystarano....takze hodnotim 2 uz se tesim az vypestuju znovu....kupodivu tato sezona byla klidna....takze dobrou chut vsem
Mam sklizeno a jsem nadmiru spokojenej. Celkem asi 10 kytek (z toho 6 balkon, asi tak 120cm a 4 holky outdoor dve z nich mely pres 2m), Do pristi sklizne urcite vystarano Davam za 2, protoze za rok budu urcite pestit znovu, vzdycky se to da rozdat.
Vesmír je nekonečně dimenzionální prostor.
Podstata všeho je v ničem.
Čas neplyne lineárně.
Nesss: Máš pravdu. Já bych se taky bál nechávat kytky někdy až do konce listopadu. Je velká pravděpodobnost, že bude mrznout ( jako v ruským filmu ) a taky, že napadane hromada sněhu
Too Ness:
Ja pestuju ve skleniku,vcera sem zacal vytapet-ty plisne se vopravdu bojim,doufam ze kazdej vi ze mam doma velky zly psy,tak doufam ze corky budou rozumny,jinak bych to sklidil ved ale ted sou tam palicky nic moc a do zralosti tomu taky chyby dost!Zejtra sem skusim hodit nejaky fotky........
Rest in peace
kytky mi zatím ještě rostou, ale kvůli plísni budeme stínat už asi tento týden..a zkusim nechat 1 kyti co nejdýl to pude, jsem zvědaf jakej bude rozdíl oproti ostatním
dyby jeden kreten neukradl všechny kytky ze zahradky kamošky kde sme to pěstili,tak by to bylo v pohodě,ale protože je ukradl tak je to v... ale naštěsti toho mame celkem dost,ale na vaření nám už asi moc nezbyde
Mňóóó, letošní sezóna se povedla, hodnotim jí kladně. čorky nepřišly, což je dobře. Sice mi kuřivo do léta nevydrží, ale do silvestra určitě a pak už snad budu mít tu skříň.
čest tak já nic moc,minulý rok to bylo rozhodně lepší.Letos něco sklizeno a něco ještě zraje,ale asi nedozraje.Podělávači nepřišli,asi jim vadí moji noví čtyřnozí mazlíčci.Poslední varianta je nová skřín a v ní řezy od drackagrow a taky nějaké obědnané osivo.Dávám za 3 a doufám ze vánoce nadělí lepší počasí na příští léto
mi to letos poprve vykvetlo tak malo,predpoved pocasi na hovno,zitra to prevazne skosim.Pozitivni je na tom jen to,ze ani jedna corka.Leda ze by dneska v noci(fujtajbl)