Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od KaKaLaKe Kdyz uz sme utoho co kytky potrbuj a tak, jak poznam dobry semeno ?
poznam to podle barvy ? terpve sem zacatecnik a zacinam..tak se ptam expertu diky
tak kdyz ti to reknu, jak sem to udelal ja.....ja sem si vybral velky semena s flekama.....dal sem to do vaty......bylo jich21 a vyklicilo mi jich20, ja si myslim, ze je to dost dobrej pomer max behem 2 dnu to mas venku tak kdyztak potom dej vedet, jak si dopad.....ja sem taky zacatecnik...tak cus....
Fakt SUPER příspěvek ,ale nevim si rady.Kytku kterou mam doma v květináči jsem dal na tři dny do foliaku a ohnuli se okraje listu,na listech se objevili skvrnky a nyni od kraju usichají.
je to super jen bych to doplnil o pripadny postup "leceni" jak obohatit o dane prvky atd...ale fakt diky....kde bych sehnal dolomiticky vapenec a v jake forme a mnozstvi ho mam pridavat?
hola! groweři mám problém s mími kitízz
jsou 45 den v kwětu všechno v poho až na filalovění listů v horní části rostliny nedostatek fosforu to asi nebude protože jedu AH doporučené koncentrace enzymi Phyt-amin Vermesfluid vše tak akorát a žádný šoky
změny nejsou tak hroné ,ale byl bych rád kdyby alespoň někdo nastínil co dělám špatně jo jedu to v zahr. substr.+perlit+kokos. Teplota okolo 22-15
když tak jim dopřeju flushing tím nic nepokazím a pokud se mi to povede připojím pár fotozz dík ...
JJ už jsem zjistil co jim je. 4ervenání asi zpusobuje nedostatek N,K,Mg a možná že i Phosporu. Ale nikde se tady nepíše čím tomu lze zabránit. Co mám přidta aby mi to přestalo červenat. Nejdřív zčervenají řapíky potom začnou spodní listy blednout až uplně zažloutnou. a odpadnou. Děje se mi to u všech. A vypadaj na tom hodně špatně help please...
grower varuje:
pozor hulení může
způsobit stav uvolnění
nojo nechci prehasovat mistnost...tak se rovnou zeptam tady.... ehm koupil jsem si 250W sodik...ale mam zarovku nastavec na zarovku ale nedostal jsem zadnej kabel do eletriky proto tady je asi 10kg zelezna bednahehe L) nevim co stim mam delat asi to bude starter na eletriku prece jenom je to paaar watu.... je to i na dratky.... nemam vubec paru jak to zapojit a co stim udelat muze mi nekdo pokrocilej pomooooct pliiiz ??? diky moc
tak tady davam fotku,prepl jsem na kwet a zacal hnojit na kvet a uz to kvete 4tyden a ty nejstarsi listy takto zloutnou... zkusil jsem snizit ph zalivky a zda se mi ze se to jeste zhorsilo....zkuste poradit
Původní příspěvek od velbloud tak tady davam fotku,prepl jsem na kwet a zacal hnojit na kvet a uz to kvete 4tyden a ty nejstarsi listy takto zloutnou... zkusil jsem snizit ph zalivky a zda se mi ze se to jeste zhorsilo....zkuste poradit
Zdarek všem, tohle by me taky zajimalo, protože přesně takhle mi žloutnou nektery kyti outdoor, zajimavy je, že jedna je super, a druha kdyti ktera je asi 50 cm už stoji za howno :-(
Myslim si ale že je to i souvislost s kořenovym systemem, protože minulej rok podobnej problem, a ty kyti ktery žloutly a proste zustaly jen maly cca 30-60 cm, tak když jsem je při sklizni vytrhal tak nemely temeř žadny kořeny, no a kyti kterejm se dařilo dobře a měly hezky paldy, prorostly, proste roury jak ma bejt, tak ty mely samozřejme kořeny bohate rozvetveny, no mazec,.
no a taky vim,že kyti co jsem dal do pudy jen tak(outdoor), proste horska kamenita půda, tak VŠECHNY byly na shit-kořeny nedokazaly asi prorazit ty kameno nooo),
kdežto když jsem před přesazenim ven dobře pohnojil venkovni hlinu, prokypřil, a nasypal ješte navic pokojovej substrat, a to dost substratu cca pulku 10-litrovyho kyble na jednu rostlinu, tak bylo vše v oukeji! rozdil v kyti cca min. 200-300 procent lepši!!!
hm z toho plyne poučeni:
Nevyplati se na půde šetřit, protože z mejch zkušenosti ani hnojenim to pak už nedoženeš :-)
peace
Kdo kontroluje minulost, kontroluje budoucnost: kdo kontroluje současnost, kontroluje minulost …
takze z toho plyne to, ze mam male kvetinace na tak vysoke rostliny... ze jo, myslite ze to ma jeste smysl presadit ??? kdyz to je 30 den v kvetu ?? to je uz asi pozde ne ?
Původní příspěvek od velbloud takze z toho plyne to, ze mam male kvetinace na tak vysoke rostliny... ze jo, myslite ze to ma jeste smysl presadit ??? kdyz to je 30 den v kvetu ?? to je uz asi pozde ne ?
nikdy neni pozde přesadit, ale ja už bych to ted nepřesazoval, jen bych zkusil pokud se ti zdá kytka dost velika a čekáš výnos a je to nejakej jmenovitej model na kterym ti zaleži tak bych zajistil venku flek s nejdelsi dobou sviceni slunce a vykopat jamu, koupit pudu v zahradnictvi, nebo si ji udelat, a ve dnu květináče udelej díry nebo dno uplně odstran a cely to prdni do ty koupeny nebo udělany hliny, uvidiš zda si kyti poradi :-)
btw v noci je už zima, kolem 7-8(cca 4 dny nazpet) a ted je koukam presne 15,2 stupnu.(podle toho jaggde)
peace
Kdo kontroluje minulost, kontroluje budoucnost: kdo kontroluje současnost, kontroluje minulost …
rhino- cau, jak jako slaby, jako, ze nejsou pekne horizontalne, jestli to pujde, tak je vyfot, problem bude mala wattaz, jestli je nemas prelity nebo prehnojeny a PH, neco ji chybi, to svetlo je hrozne slabe, v cem to mas?
No tak mam to va takovy maly bedínce vylepenou alobalem. Tá žárovka je asi slabá - koupim silnější. Ta kytka je tak 13-20 cm vysoka.. Má tam 4 lístky a ty 2 nahore se mi právě zdaj trochu slabý. Zalejvám to jednou za den - po celym kvetináci a ne moc!