Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele bez EC metru bych to nedělal ... neodhadneš přesně dobu kdy začít přihnojovat a kolik ... kytka se brzdi...nehledě na nebezpečí přehnojení když začneš moc brzo a moc
Sorry, pátek jsem to nějak nestíhal,tak to zkusim v průběhu týdne,zatim pic,dneska by mi mohli snad už konečně přijít ty semínka ICE,už se nemůžu dočkat........
for Panjahoda:
čte se to "bí kaz"jestli ti to pomůže necejtit se v obchodě jako trotl
Jinak co mě se týče,vyzkoušel jsem již A.Hčka i G.Hčka a zjistil jsem že pro moje kytí je nejlepší právě výše zmíněný Bćuzz.Nemám přístup zrovna ke kvalitní vodě jak bych si přál a právě na to se mi nejvíce osvědčilo tohle hnojivo.Z počátku jsem měl velkou nedůvěru v poměr základních dvou složek, který je od začátku do konce stejný.Jen se vlastně přidávají různý boostery,stimulátory...A kytkám jak říkám změna očividně prospěla,zatím a to musím zaklepat,jsem neměl problém třeba s nemocí nebo i jen se špatným růstem,což se mi při používání těch AH+GHček stávalo.Jasně že to nemusí být těmi hnojivy..
Prostě a jednoduše u mne zvítězil...B´cuzZZZZZZZZZZZZ alias ATAMI
To je jasný,je to tona tobě jaký hnojiva si vybereš,stejně je poměr prvků hodně podobnej,Bcuzz chci taky skusit,tak uvidíme,ale já jsem zatim z AHčkama spokojenej
cuuu Matrixx hel prosimte koukamnaten tvuj thread a jen bych se zeptal jeste sem tu necetl o hnojce na matky (ty nej) docela by se to hodilo uz sem toho procetl hodne a kdyz si tu zalozil takovy tema tak by se to sem hodilo co myslis mej se jp