Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no, kdyby se začalo topit koncem sezóny tak ani nemusíš sušit, a ještě budeš mít originální aroma ;P
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
já bych spíš do té roury nasypal substrát .... komín by plnil funkci květináče, takže kytka by rostla z komína
a jelikož bydlíme naproti policajtů, tak by to mohla být dobrá satira ...
co si o tom myslíte??
Zdravíčko, toto je můj první příspěvek.
Mě spíš napadlo něco jiného, možná už to tu bylo zmiňováno, ale mě napadlo tu kytku pěstovat kolem komína - nevím jaký komín kdo máte, ale ja mam komín ve tvaru obdelníku, nevím přesně jaké míry, to bych si vymýšlel, ale bude to minimálne 2x1,5m... takže bych se chtěl zeptat, kolem komína by to šlo ne ? že bych kytičku pěkně přivazoval kolem komína a tak vytvořil jakousi siluetu ? co vy na to ? diky za případné odpovědi, informace... samozrejme ze v dobe pestovani nebudou z komínku čmoudit žádne splodiny ani jiné "prospívající" směsi