Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Folie černo bílá světlovzduchovlhkotěsnástojí 35,-Kč za M2 Maj ji tady ve speciální nabídce . V g-shopech neni o moc dražší.Prodává se asi 2 nebo 4 metrová šířka.Folii doporučuju dodá tvé skříňce laboratorní vzhled a je to podle mě velmi praktický a hygienicky dobře zvládnutelný vnitřní povrch. Podle těch tvej rozměrů (tý tvý skříně) bych tam taky dal klidně jen dvě kyti a nechal je hezky košatět.
Hodně zdaru, neuhul se
Jo! Ale napis jesli pofachcis bio, nebo hydro. 60x90 cm? Ja pojedu v podobnych rozmerech 3x 20l bubblery. Nekdo by tam ale klidne fiknul i 15 kytek.... individualni zalezitost. Pocet kytek bych ale zas tak neresil. Neco tam pleskni a vse ukaze prvni zkusenost.
Hodne zdaru priteli!
2 dlouhán - To jsi mě trochu zmátl asi hydro. Drip systém.
Když pojedu jen dvě kytky nebudu potom ošizen na výnosu? Slyšel jsem že z jedné kytí je tak 20-40g což u šesti by se mohlo blížit 200g a u 2? To by jedna mohla potom mít třeba 70,80g? To by mě zajímalo jaký je ve skutečnosti rozdíl mezi tou fólií z hornbachu za 330,- a touhle za 35,- Jsou to pěkný zloději. Když jsem chtěl kanistr tak za něj chtěli 49,- to se mi zdálo moc a tak jsem koupil s destilkou dost podobnej za 35,- :-)))
kup so z hydro...cz
je dobra a levna..
a s tyma g: cim vic kytek tam das tak budou mit mensi prostor na rozkvet a na listy. pokud je budes necim profukovat tak to bude OK
S tou folii a tema g ma luckyBOB recht. Dyz ma kyti prostor, vyda i za 3. Ale - nechci te nejak odrazovat - ty gecka bych si napoprve moc nemaloval. Muj prvni indoor vynesl 50g pod 250W lampou, coz je mene nez 1/3 toho co de