Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Stavba skříně - watáž??? Help
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
blek
Stálý Člen

Karma uživatele blek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Folie černo bílá světlovzduchovlhkotěsnástojí 35,-Kč za M2 Maj ji tady ve speciální nabídce . V g-shopech neni o moc dražší.Prodává se asi 2 nebo 4 metrová šířka.Folii doporučuju dodá tvé skříňce laboratorní vzhled a je to podle mě velmi praktický a hygienicky dobře zvládnutelný vnitřní povrch. Podle těch tvej rozměrů (tý tvý skříně) bych tam taky dal klidně jen dvě kyti a nechal je hezky košatět.
Hodně zdaru, neuhul se

peace-flowers-freedom-happiness

Naposledy upravil blek 09-02-2004 v 17:36 PM

Old Post 09-02-2004 v 17:30 PM
blek je offline   Profil uživatele blek   Find more posts by blek   Foto galerie člena blek   Click here to Send blek a Private Message   Add blek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dlouhán
deathrace king

Karma uživatele dlouhán - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Jo! Ale napis jesli pofachcis bio, nebo hydro. 60x90 cm? Ja pojedu v podobnych rozmerech 3x 20l bubblery. Nekdo by tam ale klidne fiknul i 15 kytek.... individualni zalezitost. Pocet kytek bych ale zas tak neresil. Neco tam pleskni a vse ukaze prvni zkusenost.
Hodne zdaru priteli!

Old Post 09-02-2004 v 18:23 PM
dlouhán je offline   Profil uživatele dlouhán   Find more posts by dlouhán   Foto galerie člena dlouhán   Click here to Send dlouhán a Private Message   Add dlouhán to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koffe
Stálý Člen

Karma uživatele koffe - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

2 dlouhán - To jsi mě trochu zmátl asi hydro. Drip systém.

Když pojedu jen dvě kytky nebudu potom ošizen na výnosu? Slyšel jsem že z jedné kytí je tak 20-40g což u šesti by se mohlo blížit 200g a u 2? To by jedna mohla potom mít třeba 70,80g? To by mě zajímalo jaký je ve skutečnosti rozdíl mezi tou fólií z hornbachu za 330,- a touhle za 35,- Jsou to pěkný zloději. Když jsem chtěl kanistr tak za něj chtěli 49,- to se mi zdálo moc a tak jsem koupil s destilkou dost podobnej za 35,- :-)))

Old Post 09-02-2004 v 20:07 PM
koffe je offline   Profil uživatele koffe   Find more posts by koffe   Foto galerie člena koffe   Click here to Send koffe a Private Message   Add koffe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

kup so z hydro...cz
je dobra a levna..
a s tyma g: cim vic kytek tam das tak budou mit mensi prostor na rozkvet a na listy. pokud je budes necim profukovat tak to bude OK

Old Post 10-02-2004 v 06:31 AM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dlouhán
deathrace king

Karma uživatele dlouhán - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

S tou folii a tema g ma luckyBOB recht. Dyz ma kyti prostor, vyda i za 3. Ale - nechci te nejak odrazovat - ty gecka bych si napoprve moc nemaloval. Muj prvni indoor vynesl 50g pod 250W lampou, coz je mene nez 1/3 toho co de

Old Post 12-02-2004 v 21:48 PM
dlouhán je offline   Profil uživatele dlouhán   Find more posts by dlouhán   Foto galerie člena dlouhán   Click here to Send dlouhán a Private Message   Add dlouhán to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koffe
Stálý Člen

Karma uživatele koffe - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

2 dlouhán - V poho, dělám to pro zábavu a ne pro zisk :-))

Old Post 14-02-2004 v 12:34 PM
koffe je offline   Profil uživatele koffe   Find more posts by koffe   Foto galerie člena koffe   Click here to Send koffe a Private Message   Add koffe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:25 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-07-2015 - Stavba skříně - 3 odpovědí
27-09-2013 - Stavba skříně, poradte. - 15 odpovědí
23-06-2011 - Stavba Skříně - 6 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás