Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od lordWilliam Ve sklepě se dá pěstovat jen pod sodíkem a s teploteou bych si nedělal problémy protože fakt topí (je to jako el. topení s účiností kolem 98% :-°) Pokud to budeš mít ve dřevěný skříni tak si troufám tvrdit že budeš potřebovat i chlazení (pokud budeš disponovat 250w a více)
sodik urcite nepremiena 98% na teplo a 2 na svetlo. skor tak 70 k 30. to by potom bol sodik menej ucinny ako klasicka ziarovka, ta ama pomer priblizne 90 k 10
inak ked som mal 150w v pivnici (cca 1,8x1,5m) tak to vyhrialo fakt dost husto (nemeral som ale odhadom okolo 20 +-2)
čau začínám a zvolil sem k tomu malou místnost ve sklepě na stěny sem dal polyš mám tu nějaké fota.čekám jen na řízky kdyby chtěl někdo poradit nebo něco zkrytyzovat dotoho dík.
v pohodě mám s tím skušenosti jen to chce pořádný sodík 600W a víc aby místnost dobře prohříl a to šesti kilo už dokáže den svícení a sklípek bude mít příjemných 18-22 stupňů
řízky budu mět až poneděli,ale dnes sem to zapnul na zkoušku a je tam 28 stupńú stejně už sem koupil 400W světlo tak uvidíme ještě nemám zeminu a zvlhčovačku
Zásuvku nejraději mimo box, a nebo nějak vlhkostně izolovat.. v době rustu, se zvlhčovačkou mit nějakych 75 - 85*RH ( relativní vlhkosti % ) tak voda zčíná kondenzovat a to zásuvkám dobře taktéž nedělá
flaschi dík-ty řezy byli včera uřízlé dané do rockwolu.zalévám to nějakým roztokem co sem k tomu dostal dočetl sem sa tu že to potřebuje víc vody než to pustí kořeny.také víc světla tak svítím 18/6 zvlhčovačku zatím nemám tak to kropím rozprašovačem zatím,bude tak do týdne zemina-perlit keramzit substrát pro kaktusy a sukulenty a trocha hliny to tu doporučovala nějaká samička.teplota je za světla 26-28 za tmy 14-16 květináče sú asi jako hrnek a pak mám 3L a 8L zítra budu mět lakmusové papírky můžu s tím měřit ph?? a můžu tam nakukovat zatmy?? jinak sem tam dal jahody mátu a šalvěj ale to klidně oželím hlavně at roste ganja.:frog:
je to špatné nechal sem tu lampu asi moc nízko a trochu sa mě to spálilo.dnes sem kůpil zvlhčovačku lampu sem zvedl tak uvidíme večer přidám foto až po sedmé jak sa to rožne -pořát nevím jestli je dobré to otevírat když je tma???????
a když otvřeš jde tam hodne svetla? jestli ano tak se na to vyser!!!
ale jestli se intenzita svetla da srovnat treba s mesíčnim svitem tak tam nahlednout muzeš.