Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Otázka ohledně ventilace
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Džejmsn
Stálý Člen

Karma uživatele Džejmsn - 35% PěstitelskáKarma uživatele Džejmsn - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

co takhle kytky přikrejt třeba petkou? za tech 18 hodin se to muze slusne vyhrat... ale podle toho co tam máš za světlo (w) .

Old Post 28-10-2014 v 11:56 AM
Džejmsn je offline   Profil uživatele Džejmsn   Find more posts by Džejmsn   Foto galerie člena Džejmsn   Click here to Send Džejmsn a Private Message   Add Džejmsn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KALAJDY
Stálý Člen

Karma uživatele KALAJDY - 100% PěstitelskáKarma uživatele KALAJDY - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Jak už jsem psal mám CFL mám jí hrozně blízko k nim a se samotnou klipsnou mám krasnejch 26 stupňů... PET lahevema bych nerad přikríval ale promyslím to ještě... Raději asi PET lahev než plíseň v boxu.

Outdoor vol.2 2015
První grow 2014

Old Post 28-10-2014 v 12:36 PM
KALAJDY je offline   Profil uživatele KALAJDY   Find more posts by KALAJDY   Foto galerie člena KALAJDY   Click here to Send KALAJDY a Private Message   Add KALAJDY to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Džejmsn
Stálý Člen

Karma uživatele Džejmsn - 35% PěstitelskáKarma uživatele Džejmsn - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

no tak 26C je pohodinda,každopádně když to něčim přikreješ a trošku to zarosíš, dostaneš se na slušnou vlhkost,než ti mládež prokoření a můžeš vklídku větrat,pak už vlhkost nepotřebuješ.pic

Old Post 28-10-2014 v 13:17 PM
Džejmsn je offline   Profil uživatele Džejmsn   Find more posts by Džejmsn   Foto galerie člena Džejmsn   Click here to Send Džejmsn a Private Message   Add Džejmsn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jackson8800
Host

Příspěvek č. 20

citace:
Původní příspěvek od Džejmsn
no tak 26C je pohodinda,každopádně když to něčim přikreješ a trošku to zarosíš, dostaneš se na slušnou vlhkost,než ti mládež prokoření a můžeš vklídku větrat,pak už vlhkost nepotřebuješ.pic

Nevím teda jestli "pak už vlhkost nepotřebuješ" všude se uvádí že po celou dobu růstu to chce min 70%..

Old Post 28-10-2014 v 15:06 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Džejmsn
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

no když už je kytka tak velká že má kořeny a listy řádně rozjetý tak si vlhkost udrží dost slušně sama,s tim že to parkrat denně mužeš zarosit...70% procent jsem nikdy neměl,protože odtah většinu odsaje do pryč i se zvlh. a kytky jedou parádně

Old Post 28-10-2014 v 15:23 PM
KALAJDY
Stálý Člen

Karma uživatele KALAJDY - 100% PěstitelskáKarma uživatele KALAJDY - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

To je problem i u mě zvlhčovačka je prd platná v menších boxech... ve stanu 100x100 nebo 120x120 je dobrá ale v malejch boxech je k ničemu Mě to odsálo vlhkost taky... Já prozatím jen rosím na noc tam maj dost ventilaci jsem nezapl... Udělám nejspíš indoor thread aby mi lidi radili za pochodu. Jsem nováček

Outdoor vol.2 2015
První grow 2014

Old Post 28-10-2014 v 19:43 PM
KALAJDY je offline   Profil uživatele KALAJDY   Find more posts by KALAJDY   Foto galerie člena KALAJDY   Click here to Send KALAJDY a Private Message   Add KALAJDY to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:11 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
26-05-2020 - Otázka ohledně prvního growu - 7 odpovědí
24-05-2014 - Dotaz ohledně proplachu - 18 odpovědí
15-02-2006 - Dotaz ohledně větrání - 6 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás