Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak už jsem psal mám CFL mám jí hrozně blízko k nim a se samotnou klipsnou mám krasnejch 26 stupňů... PET lahevema bych nerad přikríval ale promyslím to ještě... Raději asi PET lahev než plíseň v boxu.
no tak 26C je pohodinda,každopádně když to něčim přikreješ a trošku to zarosíš, dostaneš se na slušnou vlhkost,než ti mládež prokoření a můžeš vklídku větrat,pak už vlhkost nepotřebuješ.pic
Původní příspěvek od Džejmsn no tak 26C je pohodinda,každopádně když to něčim přikreješ a trošku to zarosíš, dostaneš se na slušnou vlhkost,než ti mládež prokoření a můžeš vklídku větrat,pak už vlhkost nepotřebuješ.pic
Nevím teda jestli "pak už vlhkost nepotřebuješ" všude se uvádí že po celou dobu růstu to chce min 70%..
no když už je kytka tak velká že má kořeny a listy řádně rozjetý tak si vlhkost udrží dost slušně sama,s tim že to parkrat denně mužeš zarosit...70% procent jsem nikdy neměl,protože odtah většinu odsaje do pryč i se zvlh. a kytky jedou parádně
To je problem i u mě zvlhčovačka je prd platná v menších boxech... ve stanu 100x100 nebo 120x120 je dobrá ale v malejch boxech je k ničemu Mě to odsálo vlhkost taky... Já prozatím jen rosím na noc tam maj dost ventilaci jsem nezapl... Udělám nejspíš indoor thread aby mi lidi radili za pochodu. Jsem nováček