Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
DLOUHAN
Caues dlouhane,
diky moc za ten prispevek. Moc se mi zlibilo, jak jsi psal, ze nemusim vyuzit celou plochu. Presne tak to tedka mam. Lampa soupnuta asi 15 cisel od prave steny, pod tim 4 kyti.Vlevo veldo vetrak a dalsi nesmislnosti (jako napr. perlit s vodou 1/2 na 1/2) no a kiti je uplne super. ROstou opravdu jako z vody za par dni budu mit nejake foto tak to sem asi fouknu.
Taaak no a je to tam. Snad by dnes mel prijit kamarad s fotackem udelat dalsi foto, tak doufam, ze to zase budu moct prihodit. Dam vedet. Kazdopadne ted uz kyticky vypadaji trsku jinak. Tyhle fotky jsou asi 7 dni stare. Ted uz vypadaji trsku jinak . Listy jsou oprene o okraje kvetinacu. a straaaaaaaaaasne silne stonky a na visku uplne mini, a to na ne ani moc nesvitim, za svetlem se taky moc nesplaji, a lampu mam vysoko tak snad akorat. Proste jsou mnohem sirsi nez vyssi .
Czus.......myslim si a podle mejch zkusenosti je nejlepsi sodik 600W a pod to pekne sest kytek do bublaku a je to uplne to presny.......nejake zarivky nepripadaj v uvahu protoze netopej......a to by jsem musel jeste pritapet a proto jsou lepsi sodiky hlavne ma ten sodik 90 000 lumenu.
GSI: tech 27,4 stupnu pri sviceni je akorad tak dost......pri vetsich stupnich prestava fungovat fotosynteza a kytky nerostou......do tech 28 stupnu je nejlepsi udrzovat teplotu.
Ok dikes. Kdyz zapnu vetrak, tak se samozrejme teplota snizi, o nejake 2 stupne. Takze nejakych 25. Pres tu noc, jak kdy 19-20, to by melo byt ideal. Prikladam dasli upgrade foto. Jsou to kyti 10 dni stare. Maji se k svetu, jen doufam ze budou mit dostatek CO a vseho ostatniho.
Zdravím všechny growery,potřeboval bych stručnou radu.Chystám se na pěstování ve skřini a potřebuji
vědět jaké světlo mám koupit.Někde jsem se dočetl
že pro růst je dobré modré spektrum a pro květ zase červené
.Chci koupit 2ks jednu právě na růst a jednu na květ.
Mám kamaráda ve Philipsu ,takže právě od téhle firmy.
Myslím že půjdu do 400W.Potřeboval bych ale vědět jak poznám
která vybojka má modré a která červené spektrum.MOhl by mi někdo stručně napsat .Jakou na růst (typ,značení) a jakou
na květ?Díky.