Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od sakumprdum Ahoj pekny to je, moc vypadaji celkem nabitějak jsou na tom šišky tvrdotina ?a co vejška kytek ?cca,
Zdarec většinou mají přes metr (cca od 1m do 140 cm ) a šišky jsou tvrdé v tom není problém. Spíš plíseň zas řádí a to mě štve. Snad to všechno nezhnije než to dozraje. No uvidíme snad ne.
Nejlepší je pěstovat si sví
.........................................................................
Baví mě pěstovat a sledovat jak to roste - je to krásná rostlina
Tak to bude pekny vynos tedajak moc plesnivej jen mistama jako menši ložiska nebo extremne ?ja otmhle modelu přemyšlim na přišti rok tak jestli ho mužeš doporučit a už by jsi mnel sekat ne?
Původní příspěvek od sakumprdum Tak to bude pekny vynos tedajak moc plesnivej jen mistama jako menši ložiska nebo extremne ?ja otmhle modelu přemyšlim na přišti rok tak jestli ho mužeš doporučit a už by jsi mnel sekat ne?
Jsou to zatím menší ložiska,ale jak pořád prší,tak vznikají další. Hold letos je deštivé počasí. Sekat budu v průběhu září. V pořadí jak byli sázený. Teprve budu kontrolovat mikroskopem trichomi,tak uvidíme. Klidně co se vzhledu a růstu týká tak můžu doporučit,ale ještě jsem neochutnal tak nevím.
no já se nechal zlákat levnou genetikou natural seeds taky letos, z 6 kousků každá kytka uplně jiná, celkově výnos celkem o prdu, ale kvalita musím říct dobrá, vše je orosené a se zajímavou strukturou. bohužel to všechno plesniví jak divé a to jsem to neměl na dešti nic :/
Přeju hodně zdaru a nezapomen se podělit kolik toho bylo ?
pestu zdar!
Zdarec jj ta řídká je asi fakt ten ruderalis. Jinak na to že to je od Natural seeds tak je to v pohodě. Akorát ta plíseň mě letos taky fest trápí . Neboj výsledek jsem určitě dám.
Tak přátelé dnes 4. Září jsem zjistil, že mě zmizela ze zahrádky (zatím) jedna kytka ( gorila glue ) takže u mě byli čorky. Ještě se mě to nestalo. Letos to teda voní fest, že i na ulici je to cítit,tak někdo neodolal. To je smůla - prvně plíseň a teď tohle
Zmrdi ať chcípnou
Fakt mě to štve
Původní příspěvek od sakumprdum Kur,,,jak se tam dostali?přeskočili plot pokud ti vzali jen tu zralou tak veř tomu že se vrati z vlastni zkušenosti
Tak to není problém se dostat na zahrádku. No tak s tím počítám,že přijdou i pro zbytek. No nic budu to muset asi zkosit. Chci aspoň něco. Pořád lepší než to nechat čorkám
Tak to není problém se dostat na zahrádku. No tak s tím počítám,že přijdou i pro zbytek. No nic budu to muset asi zkosit. Chci aspoň něco. Pořád lepší než to nechat čorkám
Udělej tam nějakou past. Nemusí být likvidační ale ať si to pamatuje! By mi někdo takhle lezl na pozemek, tak by na to do smrti nezapomněl.
Naštěstí už mě nikdo žádnou další kytku neukradl a zbytek tam vydržel až do sklizeňe (14 dní od zmizení té jedné kytky)
Fotky ze 12.9. - poslední pohled na plac před sklizní
Fotka jedna - dvě nejmenší kytky
Fotka dvě - hromádka ostříhaného listí a plesnivých palic (vyhozeno)
Fotka tři - sklizeň ( celkový výsledek )
Fotka 4 - pohled na paličky
Fotky 1 a 2 - hromádka připravená na odstonkování.
( jedna fotka s bleskem a druhá bez )
Fotka 3 - odstonkováno
Fotka 4 a 5 - celkový výsledek z deseti kytek
Fotky 1 a 2 - stejná hromádka s pet flaškou. ( bez té řídké kytky)
Fotky 3 a 4 - vážení
Fotka 5 - vážení té řídké kytky