Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hodnoty v noci jsou:
TEPLOTA u vrcholku: 25,5C
TEPLOTA u spodku: 24,8C
VLHKOST: 55% <- to se mi zdá až moc vysoké procento vlhkosti NEJAKE TIPY, jak vlhkost snížit? Box vetram, ale přes DEN, ne když mají NOC.
TEPLOTA u vrcholku se mi dostane i na 33C, když nezapinam klimatizaci v pokoji, kde je box. Box se snazim samozřejmě hlídat, takže jsem jim otevřel a pustil klimu, takže TEPLOTA u vrcholku je nyní 26-27C.
VLHKOST byla 55% při teplotě 33C, nyní je 40%, zřejmě to chce další větráky.
Listy byly dnes zastrizeny, protože se mi zdálo, ze listy branily světlu, které se mělo dostat k palickam níže.
Rychlá fotka toho co jsem vždy chtěl vidět v boxu 😀👌🏽
Je krásné vidět, jak jedou dvě odrůdy 😊👍🏽
Kytky vzadu jsou NONAME SEEDS, byly vysazeny cca o 14dni později, a kytky vpředu jsou XXL HAZE, které byly již z řízků.
TEPLOTA v boxu v noci až 29C, protože jsou dnes extrémní vedra přes den 33C mi ukazoval venkovní teploměr.
Bol by som opatrný s dusíkom. Hlavne u Haze.
Keď ti začnú robiť trojcípe listy, tak je zle.
Na prechode na kvet treba byť maximálne opatrný s množstvom dusíka. Veľké množstvo deformuje výnos. Kvety sa nerobia, ako majú.
A fotky by mohli byť lepšie? Bez tých pásov? Otáčaš ich pred nahratím?
SHIVA:
Ahoj,
můžeš mi být víc konkrétní s tím dusíkem a s tím otáčením před nahráním, prosím? 😊
Fotky se snažím dělat co nejlepsi, ale mobilem když na ne foukaji vetraky a při takové teplotě to děla tohle bohužel. Ale zkusím se polepšit i s téma černými pasy.
Dekuju ti, jsem rad, ze se konečně někdo ozval tady na fóru, už jsem se bal, ze nikdo nenapíše 😀✌🏽
Původní příspěvek od Little_G SHIVA:
Ahoj,
můžeš mi být víc konkrétní s tím dusíkem a s tím otáčením před nahráním, prosím? 😊
Fotky se snažím dělat co nejlepsi, ale mobilem když na ne foukaji vetraky a při takové teplotě to děla tohle bohužel. Ale zkusím se polepšit i s téma černými pasy.
Dekuju ti, jsem rad, ze se konečně někdo ozval tady na fóru, už jsem se bal, ze nikdo nenapíše 😀✌🏽
Ahoj ahoj. Ozval sa....jj.... haha.......
Tak s tým dusíkom, že si ho treba strážiť. Radšej mať svetlejšie rastliny a to hlavne v okamihu prepnutia. A dohnojiť sa dá vždy. Ale keď sa to prehnojí a hlavne rastlinám sa to nebude už páčiť, kedže je to závislé aj na odrode, tak sa brzdí nákvet.
Ale vravím je to závislé od odrody. Sativy sú na to viac háklivé. Nepotrebujú tolko výživy a prosperujú aj s minima. Plus komfort pre rastliny si musí každý sám vychytať. Kedže podmienky sú u každého originálné.....
Spomenul som tvorbu trojcípych listov či aj jednočepeľových. Mali by sme sa tomu vyhnúť hlavne pri prechode na kvet, či v prvej polky kvetu. Neskôr, keď je už všetko rozbehnuté, kytky robia v tých paliciach tento druh listov. Ale nesmie sa to tvoriť u tých základných 5čepeľových.
Snáď píšem zrozumiteľne...... A tá XXL Haze je od White Label? aka Sensi Seeds?
Foto pred nahratím. No proste pred tým ako už robíš príspevok a máš v compe tie fotky, tak treba si ju najprv otvorit a prepísať súbor ako kópiu. S tým, že si ju najprv v tom zobrazení fotky pootočíš o 90 stupnov. A pod novým názvom nahráš. Cca tak.
Príspevky s fotom posielaš z mobilu, či nahrávaš do compu? A potom uverejňuješ?