Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravíčko hezký to máš, přesně, setři prstem, žádný závažný množství a mě na většinu havětě pomáhal tabákový postřik i housenky to dá a je to přírodní, zasaď na přístí rok i nějakej tabák, selskej, má víc nikotinu, kouřit to nechceš, teda bez fermentace nedoporočuji xD , a máš vyřešeno.
Ano ICE je objednávány letos z posemenu.cz v květnu a opozdil se že čekali na dodávku od Nirvany... Je to taková vzpomínka na ICE před 6 lety to byla pecka.
White widow a Grapefruit.
Dneska dostali 30 ml Hesi TNT 20 ml plagron Bloom 20 ml Hesi Boost a 10 ml CalMag od Atami na 10 litrů konev.
Výška je kolem 50 cm
Grapefruit. Na to jak jsme se trápili ze začátku s pomalým růstem tak si myslím že to kytky dohnaly. Nejsou nijak vytáhne patra mají od sebe v rozumné vzdálenosti.
20ml Hesi TNT
30ml Plagron Terra Boom
10ml CalMag ATAMI
10ml RED BOOM full-cream cannaboom - Tohle jsme dostal jako vzorek moc toho o tomto boosteru napsané není a nebo se informace liší někde udávají že je to růstový i květový booster někde jen květový. Mám toho jen 150 ml - cca na 4 zálivky ( pokaždé zakevam 4mi konvami ) tak jsme vzolil tento booster použít teď když je přechod mezi růstem a květem :-)