Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zaloz ucet na icmagu, nasbirej 50 prispevku(mp3 co poslouchas, vtipy ....) a muzes psat s kazkym pm..
Jo, proto je to tam taková nepřehledná nudná stoka v CZ sekci, protože tam každy nableje tunu pičovin, bez ohledu na úroveň, jen aby nasbíral 50 posts.
Super přístup - a tohle přesně je ta "nová" garda pyčo
ale tak ja resim pm, a ne zajebany vlakna kokotinama.. a tohle je nejrychlejsi zpusob jak je nasbirat.. nebo pak buzerovat kazdyho v kazdym threadu..... ale jestli ty vlakna s vtipama a mp3 ctes tak promin, me vzdycky prisli zbytecny ale proti gustu... ja si tam vetsinou pisu jen pm, nebo pod muj thread..
a jestli se bavime o garde... me je 24let, nepotrebuju se nekde na foru ktery je napichly fizlama(paranormal grow a zelenac_tom) prezentovat jak mi rostou rajcarta))) jestli muzes tak mi popis,
jak si predstavujes pristup mlady gardy?
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."