Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Orange Bud indoor - máte zkušenosti?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Jaguar
Stálý Člen

Karma uživatele Jaguar - 96% PěstitelskáKarma uživatele Jaguar - 96% PěstitelskáKarma uživatele Jaguar - 96% PěstitelskáKarma uživatele Jaguar - 96% PěstitelskáKarma uživatele Jaguar - 96% PěstitelskáKarma uživatele Jaguar - 96% PěstitelskáKarma uživatele Jaguar - 96% PěstitelskáKarma uživatele Jaguar - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

A zkoušel jsi třeba takový to políčko s názvem "Hledání" ?!
Zrovna o tomhle asi tak 40 let starým modelu tady sou stovky příspěvků a vláken.

Jen že nejsem sketa: http://en.seedfinder.eu/strain-info.../Dutch_Passion/ , a příště použij hledání, nebo google..

Automatická závlaha konečně profesionálně a srozumitelně

Nedej zaniknout přísloví "zlatý český ručičky", vstaň z tý židle a přenes ten nápad z hlavy do fyzický podoby! Máš na to!

" Žijeme ve zvláštních časech, kdy mladí i staří jsou vzděláváni ve lži a ten, který se odváží říkat pravdu, je nazýván šílencem či bláznem " Platon 427 B.C.

" Pravdu můžete zpomalit, nikoliv zničit "

Old Post 14-06-2014 v 10:29 AM
Jaguar je offline   Profil uživatele Jaguar   Find more posts by Jaguar   Foto galerie člena Jaguar   Click here to Send Jaguar a Private Message   Add Jaguar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin666
Stálý Člen

Karma uživatele Martin666 - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Ferikans, Orange Bud je sice jeden z legendární, ale už trochu mimo mísu, je mnohem lepších a levnějších modelů..otázkou co od té kytky chceš ? Orange Bud ti dá velkou chuť k jídlu, a hodně lepší sluchový a vjemové pocity, a pokud to přeženeš budeš zmaten jak vyvoraná myš...toť vše.

Old Post 14-06-2014 v 17:55 PM
Martin666 je offline   Profil uživatele Martin666   Find more posts by Martin666   Foto galerie člena Martin666   Click here to Send Martin666 a Private Message   Add Martin666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Sordo
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od Martin666
Ferikans, Orange Bud je sice jeden z legendární, ale už trochu mimo mísu, je mnohem lepších a levnějších modelů..otázkou co od té kytky chceš ? Orange Bud ti dá velkou chuť k jídlu, a hodně lepší sluchový a vjemové pocity, a pokud to přeženeš budeš zmaten jak vyvoraná myš...toť vše.

Mimo mísu?To bych neřekl,právě naopak .
Orange Bud je velice žadaný,ale nějaké feminizované od 5.semen s tim asi nebude mít nic společného.
Reguláry od :

http://www.dutch-passion.nl/cs/kono...uct/orange-bud/

mají tendenci "hermafroditět".A v tom je problém!
Psal o tom tady Eda45,bohužel byl vymazán!

Old Post 14-06-2014 v 19:11 PM
Mr.Sordo je offline   Profil uživatele Mr.Sordo   Find more posts by Mr.Sordo   Foto galerie člena Mr.Sordo   Click here to Send Mr.Sordo a Private Message   Add Mr.Sordo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smoke85
CandyCrystalMaker

Karma uživatele smoke85 - 82% PěstitelskáKarma uživatele smoke85 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Čaj Ferikans,
Orange Bud jedině od DP, na druhou stranu hermafroditismus není u této banky nic zvláštního. Já měl od DP a celý balíček na hovno, do posledního semene. Samci a hermelíny.
OB není spatný, mě ale moc nechutná - chuťově, stav v pohodě. IMHO jsou lepší modely.
Ale ať se někam dostanem. Chceš od 5semen, model bude mít obdobné vlastnosti.
Jednoduchá kytka, odolná. Vhodná pro začátečníka. Nelze říci co máš dělat, pokaždé je to jiné. Můžeš ji určo tvarovat, zaštípnout, lámat.
Všeobecně doporučuji, plánovat, snažit se jim dát STÁLÉ co nejideálnější podmínky (světlo, vzduch/vítr a živiny) a nespěchat, netlačit na pilu. Stejně nic neuspěcháš, akorát to spíš zkazíš, přeliješ atd. Méně je někdy více. Rostliny mají jiný metabolismus.
Tím nemyslím nechat uschnout, jen je spousta začátečníků co si představí, že ráno zasejí, odpoledne sklidí a večer pálí.
Na to co chceš od nás, si nám dal málo informací co a jak, včem atd. Více infa.
Doporučuji např. SCRATovo hydropěstění po týdnech: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=17420
Neboj ono to půjde, chce to jen trochu citu a péče.
Držím palce. Peace

FREE PARTY, FREE PEOPLE, FREE FUTURE SpiralTribe 23 You might stop the party, but you can't stop the future.
Free, prosťe free, moe voe nebo co vlastně jsi zač.
Volný jako pele ptáka, který letí vzduchem.

CANNA – Soubor přednášek, s velkým poděkováním panu Klaassenovi
Sol lucet omnibus. Carpe diem.
Soukromí je Vaše právo. Klikněte zde k přechodu na SSL šifrování
Pat: "Domluvíme se jak dál s hulením a pěstem."
Mat: ???
Pat: "Nepřestanem!"

Zechcané polytriky, aby jebala mrdká... STOP POLYTRICKS BITCHES

Old Post 15-06-2014 v 08:06 AM
smoke85 je offline   Profil uživatele smoke85   Find more posts by smoke85   Foto galerie člena smoke85   Click here to Send smoke85 a Private Message   Add smoke85 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele smoke85! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ferikans
Nový Člen

Karma uživatele Ferikans - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Díky, tohle jsou přesně ty informace, na které jsem se ptal. Co se týče těch 5semen, to není nic, na čem bych trval. Byl to první obchod, na který jsem narazil. Spěchat určitě nebudu. Mám na to času dost.

Jinak OB jsem si vybral kvůli tomu, že se prý dobře větví a je odolný. Co se účinků týče, mám raději, když to člověka trochu povzbudí. Uspávaček jsem si teďka užil dost. Rozhodně se nebráním návrhům na jiné modely podobných vlastností.

A v čem? Mám takovej malej boxík (s květináčema se substrátem). Je to spíš na mikro 4 kytek. Nic světobornýho, ale někde se začít musí.

Naposledy upravil Ferikans 15-06-2014 v 15:06 PM

Old Post 15-06-2014 v 10:14 AM
Ferikans je offline   Profil uživatele Ferikans   Find more posts by Ferikans   Foto galerie člena Ferikans   Click here to Send Ferikans a Private Message   Add Ferikans to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin666
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Nejdřív musíš vědět co od té kytky chceš..jsou tací, kteří s námahou vypěstují např. Amnesii a pak nadávají, že si nemůžou vzpomenout ani jak se jmenují. Ta bylina resp. semeno bohů by ti mělo dát něco positivního a né vyprázdnit mozek.

Old Post 15-06-2014 v 15:28 PM
Martin666 je offline   Profil uživatele Martin666   Find more posts by Martin666   Foto galerie člena Martin666   Click here to Send Martin666 a Private Message   Add Martin666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ferikans
Nový Člen

Karma uživatele Ferikans - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Zkrátka aby povzbudila smysly, ale neodrovnala je. Žádnou zabijárnu. Něco, po čem je člověk vysmátej jak sluníčko a ještě je kreativní. Například se ke mě jednou dostal model, po kterym když jsem vzal do ruky kytaru, byl jsem schopnej složit píseň. Víc to asi specifikovat nedovedu.

Old Post 15-06-2014 v 17:10 PM
Ferikans je offline   Profil uživatele Ferikans   Find more posts by Ferikans   Foto galerie člena Ferikans   Click here to Send Ferikans a Private Message   Add Ferikans to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin666
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Ferikans, máš to postavené asi jako já, také mám rád ty přemýšlivé a tvůrčí modely, také hrají na kytaru, měl jsem CBD Skunk Haze a to bys koukal s jakou chutí a jaké rockové rify jsem pak schopen zahrát...každopádně dnes už je tolik variant modelů konopí a trochu tu chybí aktuální sekce - odrůda a její účinek -

Old Post 16-06-2014 v 16:09 PM
bcbud23
Stálý Člen

Karma uživatele bcbud23 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

OB jsem jel už několikrát je můj oblíbenej výnos je taky cool smrdí hlavně když ho odpálíš, když ho nezastřihneš tak bude mít krásnou velkou hlavní pálku já ho střihl jen jednou a stálo to za prd . Ale pokud ho zklidíž ještě za čerstva a nenecháš ho dojet do konce tak ti taky vykouzlí ůsměv na tváři kluci si to chválili a chtěli hulit jen OB. Jinak jestli chceš něco dynamického zkus Power skunk od Kannabia .

Old Post 16-06-2014 v 17:07 PM
bcbud23 je offline   Profil uživatele bcbud23   Find more posts by bcbud23   Foto galerie člena bcbud23   Click here to Send bcbud23 a Private Message   Add bcbud23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kseroks
Stálý Člen

Karma uživatele kseroks - 98% PěstitelskáKarma uživatele kseroks - 98% PěstitelskáKarma uživatele kseroks - 98% PěstitelskáKarma uživatele kseroks - 98% PěstitelskáKarma uživatele kseroks - 98% PěstitelskáKarma uživatele kseroks - 98% PěstitelskáKarma uživatele kseroks - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

noo já měl jeden čas matky ze semen od dp a hermy hermy hermy hermy... čili snažit se to mooc nestresit... nicměně komu se zadařilio tomu se zadařilo nádherně... všichni doporučovali aspoň jeden zástřih páč se to opravdu DOST vytáhne klidně i o 2 dýlky kytky, čili s přepnutim mooc nečekat a mít dostatečně vysokej box... jak tu někdo psal pokud nezaštípneš tak budeš mít jednu hlavní pálku + pár bočních vcelku vhodná na sog

HUA...........
Zkoušel ste někdo NYC Diesel?
hnojiva CANNA
mocné měření účinnosti některých stínidel

Old Post 19-08-2014 v 09:53 AM
kseroks je offline   Profil uživatele kseroks   Find more posts by kseroks   Foto galerie člena kseroks   Click here to Send kseroks a Private Message   Add kseroks to your buddy list     Navštiv homepage uživatele kseroks! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

citace:
Původní příspěvek od Ferikans
Zkrátka aby povzbudila smysly, ale neodrovnala je. Žádnou zabijárnu. Něco, po čem je člověk vysmátej jak sluníčko a ještě je kreativní. Například se ke mě jednou dostal model, po kterym když jsem vzal do ruky kytaru, byl jsem schopnej složit píseň. Víc to asi specifikovat nedovedu.

Ahoj. Zvoľ Euforiu, no odporúčam z klonov alebo regulárnych semienok. Skúšal som zrovna Orange Bud feminized od DP a jediná rastlinka z 5 bola relatívne kvalitná, no k dokonalosti jej chýbalo, aby nemala samčie puky.

Marihuana je dar.

Old Post 30-08-2014 v 16:18 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:00 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
28-07-2012 - Wonder Woman - outdoor zkušenosti - 0 odpovědí
27-10-2022 - Royal Queen Seeds - máte zkušenosti ? - 119 odpovědí
05-10-2005 - Lowryder-máte někdo zkušenosti? - 6 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás