Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Libový to je!!! Tady je vidět, že se vyplatí delší doba růstu.
A taky je tady vidět jakou sílu a pokrytí QB mají.
Jsem zvědavý na celkovou výslednou gramáž. Jestli to teda chápu dobře, měl jsi 100,5g na jedný kiti? Jestli jo tak libovka...
Jinak krásný kitičky, moc .......
Libový to je!!! Tady je vidět, že se vyplatí delší doba růstu.
A taky je tady vidět jakou sílu a pokrytí QB mají.
Jsem zvědavý na celkovou výslednou gramáž. Jestli to teda chápu dobře, měl jsi 100,5g na jedný kiti? Jestli jo tak libovka...
Jinak krásný kitičky, moc .......
BB
Ahoj, díky
Zatím mám 125,5g celkově ze dvou kytek a jedna ještě dojíždí.
Původní příspěvek od drago101 To na tom Pure Kush bolo 100g...?vobec nato nevyzerá a moc sa mi tomu nechce veriť.. Ale ak je to tak tak je to riadny brutal ✌️
PS: to svetlo máš z alucraftu..?
Zdarec, ano bylo toho 100,5g, taky jsem čuměl. Ale fakt ty vršky v té male skleničce mají 40g, jsou hrozně tvrdé a v té velké sklenici je zbytek a toho bylo 60g. To světlo mám z Alibaby, protože tady to u nás ještě nebylo, ale je to stejné světlo jako na Alucraft a pokud o něm uvažuješ tak ti doporučím už tu verzi 3 s těmi červenými diodami navíc .
Původní příspěvek od drago101 Mam teraz nové sunpro 315w... Ale rozmýšľam ze sa vrátim naspet k ledkam.. Všimol som si ze pri LED sú tie palice omnoho tvrdšie a kompaktensie...
Tak to som ešte nevidel 100g na kytke indoor... To svetlo je fakt bomba 🤯 ale do boxu 80x80 bude treba asi 2x...
Ahoj, fakt krásný pěst, pod jedním qb, fakt koukám.. můžeš prosím poslat odkaz na to světlo?
Jak jsem psal, já jsem je kupoval na Alibabě, protože u nás to ještě nebylo k dostání. Ale už jdou koupit i u nás třeba na Alucraft, mám QB 288 Samsung LM301b V2 3000K, ale doporučil bych už verzi 3 které mají navíc červené diody pro květ.