Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar, proto je určitě lepší objednávat napřímo ze seedbank! Z českých seedshopů mám nejlepší zkušenost s Medical Seeds, https://www.medicalseeds.cz/ mají obchody po republice a vše skladem, jsou velcí takže většinu semen berou napřímo od seedbank+zaručují nejnižší cenu na trhu a hromadu dárků k tomu
Holky se vzpamatovávají 😔 potrhal jsem krapet kořeny,tak šlo pár listů srat....nic z čeho by se nezotavili.... příště už je dám raději zvlášť a ne všechny do truhlíku....no opět jsem počítal,že budu přesazovat dřív...je to nevyzpytatelné 🙂 dvě půjdou pryč... větší jsem nechal zatím bokem pod menší vatáží a dvě nejmenší nejpomalejší z boxu poletí....to obrečím asi 😭 nerad něco vyhazuju.....třeba je mrsknu ven někam....
Tak obsazení je následující 3x critical xxl (Natural seeds) 3x Philo skunk 1x Black bomb (Philosophers seeds) 4x Budforty 5(Natural) 1x Holý punch (GHS) nechám asi týden lebedit, uvidíme jak to povalí a přepnu...chci je mít teď nižší
Na všech kromě dvou nejnižšíck proveden Fim
Sobota bo spíš neděle přepínám...
Ještě to přeskládám,jedna kytka a to critical xxl zůstala bez zásahu....ta uprostřed cca, další critical vrohu vlevo vepředu,jsem štípl pár dní zpátky...má oproti ostatním pořádný lopuchy 😀
Čus, zatím to pěkně kočíruješ tak ať to jde dál. Jsou fakt hezký rozvětvený a rovnoměrně rostou (až na těch pár výjimek) připisuješ určitý podíl i led světlu určitě. Je tak? ...já se totiž už dlouho přemlouvám pořídit místo MH taktéž Led a kdyžb to vidím tak je to asi vážně krok správným směrem. Kdyby takovej mix byl pod MH tak to by bylo k po....í ale pod tou led to vypadá že to jde. At se daří
Čauko a díky, snažím se 👌
Ledky pecka,ale tohle bude spíš geneticky,zatím to ale vypadá hezky,no necháme se překvapit co to udělá na konci třetího týdne,to se teprve ukáže jaká to bude rovina 🤣
Podle FRYNKA má ten Wide Blue čip držet kytky nižší a více je větvit, každopádně genetiku neojebeš,když se má něco táhnout,tak se to bude holt táhnout.... Každopádně jsem se snažil držet výběr modelů aspoň +- stejný poměr sativa/indika je to vše spíše indika, takže by to mělo byt cajk...
Taky jsem dlouho zvažoval a nakonec nelituji... doporučuji 🤘 Čauko
Zdarec, moje poslední zkušenost potvrzuje, že LEDky rozhodně usměrňují růst dost znatelně,
přikládám fotky z posledních dvou kol, na jedné můžete vidět box kde je 100% indika a za ní 75% sativa v druhém týdnu květu, na druhé je zároveň 80% indika, 50/50 a 75% sativa ve třetím týdnu květu, poslední fotka je kytka, která byla 29 dní na 18/6 jako důkaz větvení pod LEDkama
Zajímavé díky za zkušenost....
Tady to bude slušný prales,už vlastně je 😀 zatím jsme na 35cm cca,tak jsem zvědav na jakém čísle to skončí.....zatím dávám větší podíl dusíku,páč ještě hodně porostou...ale už dostali i jednu vysokou dávku fosforu a draslíku,aby je to povzbudilo ke květu....
Ty spodní fotky 1: Critical xxl
2: Philo skunk ten se mega větví.. .
Prořezávat teprve budu...asi koncem toho třetího týdne to bude ideální nebo kdy to děláte vy?
Já osobně prostříhával spodky během 4 týdne květu ale momentálně už druhé kolo zkouším držet holky na max 40 cm výšky a nestříhat vůbec a zjišťuji že je to hodně o modelu. Např. White Russia úplně bez problémů žádnej rozdíl jestli stříhání nebo ne ba naopak větší výnos a krásně tvrdé kameny. Ale chronic ten s tím měl problémy a dost se mi to podepsalo na výnosu i kvalitě.
Dnes jsem měl něco venku při zalévání tak jsem nafotil aspoň ten Philoskunk,
ale jak tak koukám jsem to blbě nafotil,tak snad vás nebude bolet za krkem 😆🤘peace
11 den květu, dnes jsem to všechno vytahal a ojebal spodky a prolil,už s tím nic dělat nebudu,ať si to roste....
Foto před čistkou den před.....cca
Žádné deficity se zatím neprojevují caaaajk