Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od kybork .. Dolil jsem 20l MR2 ve schize ze by pochybel roztok, zitra se k nim dostanu az nekdy navecer.. Pruplach nejpozdeji do 3 dnu
Čau, já bych nic neproplachoval, pomalá změna bude pro kytky stravitelnější a podle mě je to tak i myšlený..
V návodu píšou prvních 21 dní na 12/12 ještě používat MR1 s Callgreenem. Kytky začnou kvést asi po 14 dnech, takže je to ještě asi týden potom, co se začnou tvořit palice. Doba svícení 12/12 je tam 10 týdnů, což znamená asi 8 týdnů kvetení a z toho poslední týden průplach. Delší průplach kytkám uškodí.
S Metropem nemusíš tolik solit, stačí 1,4ms v plnym květu, jestli máš vstupní vodu kolem třeba 0,2ms. Máš je pěkně nakrmený
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Jejda když snížíš koncentraci těch ostatních tak to tam klidně prcni. Vždy jde o hodnotu EC. Kdysi jsem dělal zajímavé mix hnojiv. A byla to vždy paráda. Jen se musíš řídit podle NPK. A jednu složku extrémně nepřehnat. Pak je vše ok. Většina stejně nejsou přímo živiny, ale určité jiné látky na boost atd.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Původní příspěvek od Mr.MEN Jejda když snížíš koncentraci těch ostatních tak to tam klidně prcni. Vždy jde o hodnotu EC. Kdysi jsem dělal zajímavé mix hnojiv. A byla to vždy paráda. Jen se musíš řídit podle NPK. A jednu složku extrémně nepřehnat. Pak je vše ok. Většina stejně nejsou přímo živiny, ale určité jiné látky na boost atd.
Tady má zase někdo lepší odhad než jeden z nejlepších výrobců hnojiv Co na to říkaly kytky ale nevíš..
To bys zjistil pouze v případě, že bys půlku kytek hnojil normálně . Všechno je věc názoru, ale tady je podstatnej názor kytek
Edit: Ty "látky na boost atd.", jak píšeš, jsou většinou jenom sprostý a jednoúčelný prodejní argumenty a když zrovna ne, tak ty produkty možná lepí díry v nějakym levnym hnojivu, ale určitě ne v Metropu..
Koukam se ti podarilo holky udrzet v rozumne vysce (helfla LEDka ) a jde videt, ze jsou osvicene dobre i spodky. S rostouci hmotnosti palic pak nebudes muset tolik resit podpirani a stabilizaci...kor v tomto mnozstvi. Super!
Hoj ledka je jen uprostred a upravoval jsem mista jen 2x a to jsem sahl na max 15 kytek, az tak jsem to nehrotil
No je pravda ze se opre jedna o druhou, snad, jinak nasadim babusove tyce