Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Začínají vypadat lépe, už jsou docela zelený. Nedával jsem žádné Calcium a Magnesium, jen Rhizotonic a Cannazym. Ph okolo 7. V boxu jsem měl nízkou vhkost, pod 50%, tak jsem vytáhl zvlhčovačku a mám 80%, teplota kolem 27.
Dneska jsem jim dal preventivně i Cal a Mg.
Zajímalo by mě, co bych jim teď udělal, kdyby to vespod trošku probral, protože až budou větší, bude problém je vyndavat při zalévání.
Ahoj jak máš vysoko světlo? Mě přijde právě že mega...jinak to máš pěkné,akorát možná ty větráky jsou nějak divně dané.... ideál je z jedné strany na druhou směrem k odtahu...takhle se.ti mísí horký vzduch se studeným,ale pokud není nějaký větší problém s teplotou či jsou kytky nespokojené,ale nevypadají že by jim něco chybělo....ať se daří čauko 🤘
PS. Možná proto ti ty airpoty tak rychle vysychají 😉
V podstatě na ně foukas teplý vzduch zvrchu dolů,pokud dobře vidím
Ahoj, jsem zastáncem "čím blíž, tím líp"
Světlo je něco mezi 30-35 cm nad, proto dávám i větší větší ec, přijde mi, že spotřebujou více, když na ně tak pálíš a k tomu ještě nenažranej Ice.
Vzduchotechniku mám za ty kola vymáklou Mám pasivní přítah na každé straně a docela dost podtlak díky odtahu, takže se čerstvý vzduch dostane až nad kytky a tam se promíchá tak, že mám u vrchů kolem 26-27 stupňů. Schválně jsou takto nastavený aby nefoukaly přímo proti sobě a na airpoty nemají šanci dofouknout. Airpoty vysychají rychleji, protože jsou lépe provzdušněné než obyčejné květináče.