Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To napadá v tvojí hlavě, že tu někdo někoho napadl.. Ač Bullshit je to převeliký, učit nováčka stahovat vlhkost škubáním listí. Za druhé je jasné, že listí v tom nehraje hlavní roli, je to místností, očividně posléze i on sám to zde rozepsal.
Pravděpodobně měl/má v úmyslu na tom konkrétním místě pěstovat dál, jak valná většina z nás má jedno místo kde to jede stále a stále znova ...
Musí řešit hlavní příčinu problému a né sekundární doměnky ...
btw nereagoval bych, ale když vidím jak mu to pěkně jede a ty mu tu radíš prakticky jak si dojebkat stan a mít listnatý košťata imho bez listí... on si to bude takto valit další a další kolo v domění, že tímto se dobře "popasoval" s vlhkostí ? ale no tak .. ani by mu to nepomohlo těch pár %
Kytek má normálně na bush i nacokoliv, v tomto prostoru můžes jet 2 kytky ale taky 50, jaká to bude metoda a jak ji nazveš si můžes odvodit sám, bez urážky.
Tady to doporučování kytek mi přijde vždy jak podle nějakýho manuálu o počtech kytek na m2 . O světle se nebavím.
To Msanek: Musíš zkusit vše, zkus předělat režim dne, odvlhčovačku a ja nevím co ještě, tady ty technické věci at ti poradí prosím někdo zkušenější, třeba Trisuli.
Apropo jak píše kolega, teda dle mého skromného názoru a pozorování, kytka snese delší tmu než den, za tmy je kytka klidnější "odpočívá"
Tak držím fist, Enjoy
Klasika, opět jeden chytrák, druhý debil. Vyseru se na to tady už někomu radit.
Nikdy jsem nikde nenapsal, že odlisťováním stáhneš vlhkost. Pouze předejdeš plísni v pozdějším stádiu a provzdušníš to, když už je tu problém s vysokou vlhkostí- navíc sem to napsal ve stylu "a taky můžeš..." až na posledním místě...ty víš o čem mluvím, víš o čem je řeč, jen si prostě další z mnoha, který chtěl ukázat, jak on to umí nejlépe.
Můj úmysl byl na začátku zcela opačný- pomoci. A bullshit opravdu neradím- na odlisťování jede mnoho mnoho pěstitelů- a to nejsou v situaci, kdy mají problém s vysokou vlhkostí a kompletně zarostlý box ve kterým mají jeden list přes druhý.
Takže oficiálně uznávám- já sem magor, Ty seš dokonalej.
Klasika, opět jeden chytrák, druhý debil. Vyseru se na to tady už někomu radit.
Nikdy jsem nikde nenapsal, že odlisťováním stáhneš vlhkost. Pouze předejdeš plísni v pozdějším stádiu a provzdušníš to, když už je tu problém s vysokou vlhkostí- navíc sem to napsal ve stylu "a taky můžeš..." až na posledním místě...ty víš o čem mluvím, víš o čem je řeč, jen si prostě další z mnoha, který chtěl ukázat, jak on to umí nejlépe.
Můj úmysl byl na začátku zcela opačný- pomoci. A bullshit opravdu neradím- na odlisťování jede mnoho mnoho pěstitelů- a to nejsou v situaci, kdy mají problém s vysokou vlhkostí a kompletně zarostlý box ve kterým mají jeden list přes druhý.
Takže oficiálně uznávám- já sem magor, Ty seš dokonalej.
Emoční labilita s vlhkostí nemá co dělat, nejspíš.
Magor je věc vkusu, beru.
Dokonalej nejsem ani zdaleka meh.
Nikomu zde radit nemusíš, vážně.
To Msanek - klidně PM, nenech se otrávit výlevy zdejších Eg :]
Emoční labilita, Ega, bullshit převeliký, výlevy (asi moje snaha pomoci)...hm, no comment...a já myslel, že se tady zabejváme pěstováním krásné rostlinky konopí. Tak ať to roste, všem, bez vyjímky. Ale pozor- ať nerostou i vaše ega.
edit: proč sem se s nečím podobnýjm na zahraničních forech nikdy nesetkal??)
Původní příspěvek od msanek hele tak jak mam nechat o 5 hodin delsí tmu a a prehodit to ? Nebo ji mam nechat jeste delsi jako 28 hod ?? to asi ne ??
už sem kliknul https://www.lidl-shop.cz/SILVERCRES...0-C4/p100264451
Jak to myslíš o 5 hodin delší? Teď svítíš teda od 13:00 do 1:00 a chceš svítit od 5:00 do 17:00 ne? tím pádem to musíš nechat 28 hodin ve tmě a najet na 5:00 - 17:00 ... Jestli to dobře počítám ... Dneska zhasneš v 1:00 a rozsvítíš ve čtvrtek v 5:00 a už pojedeš do 17:00 jestli se nepletu to je dost možný
Jinak to nejde ..kdybys zhasnul v 1:00 dnes a v 5:00 hned rozsvítil a zhasnul v 17:00 tak by měli jen 4 hodiny tmu a mohli by dostat šok když jsou v květu.
Původní příspěvek od msanek Jo říkáš to dobře já su vůl asi ještě počkám na tu odvlhcovacku dojedu to tak jak to je nechci to podělat.
Noo zas jestli ti přehození hodin vyřeší aspoň častečně problém s vlhkostí tak bych to radši udělal. Lepší jednou přehodit hodiny než aby si vystřihával plíseň z palic. Ale jak řikám radši bych aby to potvrdil někdo zkušenější . Uvidíš jak pomůže odvlhčovač a kdyžtak bych asi přehodil ty hodiny no .
Původní příspěvek od Trisuli Emoční labilita, Ega, bullshit převeliký, výlevy (asi moje snaha pomoci)...hm, no comment...a já myslel, že se tady zabejváme pěstováním krásné rostlinky konopí. Tak ať to roste, všem, bez vyjímky. Ale pozor- ať nerostou i vaše ega.
edit: proč sem se s nečím podobnýjm na zahraničních forech nikdy nesetkal??)
... věřím, že jsi to nepoznal/nestihl poznat. Nadávat nováčkum do debilu, nesnést zdravou kritiku, tlačit že necheš být napadán hned, nýbrž posléze svých emo-ego výplachů.. takovej cirkus.. ty jsi dobrej klaun viď..
Hlavouna na takový oběti!
to MOD Seržantos: prosím tě, promaž nás nějak, nehodlám rozjíždět flame s teenager Trisuliho ražení. přiznávám že se na tom začínám bavit, jsem trapnej.
... věřím, že jsi to nepoznal/nestihl poznat. Nadávat nováčkum do debilu, nesnést zdravou kritiku, tlačit že necheš být napadán hned, nýbrž posléze svých emo-ego výplachů.. takovej cirkus.. ty jsi dobrej klaun viď..
Hlavouna na takový oběti!
to MOD Seržantos: prosím tě, promaž nás nějak, nehodlám rozjíždět flame s teenager Trisuliho ražení. přiznávám že se na tom začínám bavit, jsem trapnej.
Haha Taky se bavím. Kdo je u Tebe teenager??) Ty jo ještěže zde není nikde věk. Díky
Nadávat nováčkům do debilů? Kde?? Kde nadávám nováčkům do debilů?? ukaž
Zdravá kritika vypadá jinak dědo
Zatim to necham bez promazani.....
Oba vas timto varuju,kdo bude pokracovat ve flejmu dostane TB.
Nehodlam resit kdo je vetsi kok....
Venujte se tematu,rekne svuj nazor bez osocovani druhych....
Dikez A/S
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
zdarec máme tu 29.den 12/12 vlhkost 40/60 problém zatím vyřešen odvlhčovačka se zdá dost dobrá už po par minutách byla v nádržce voda zatím jede na min výkon. Kytky vypadají docela dobře až na jednu která začala žloutnout listy s hnědejma tečkama rada o s tím ??? jo a jest jsem obědnal:https://www.specialnizahradnictvi.c...ni-do-skleniku/ https://www.specialnizahradnictvi.c...use-bezdratovy/
tak už to snad nějak ukočíruju