Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Máme tu neděli a s ní pravidelnej Vanův UPdate
takže 7.den 18/6
kyti rostou,rostou velice rychle dnes jsem přepl výkon na 210w.
musím se vám pochlubit s jednou velice nepříjemnou věcí co se mi stala ani nevím jak. každopádně nějakým způsobem se mi ucpal odtah (pachovej filtr) nasákl vlhkostí a v boxu začala v době mé nepřítomnosti kondenzovat voda velkým způsobem (takže pachovej filtr jsem sundal a vrátim ho až tam nebude zvlhčovačka znovu to nechci zažít) přišel sem z práce a tak půl hodiny na to spadl jistič jdu zkontrolovat co se stalo a v boxu byl takovej rybník že mi to zalilo všechny kyti. Voda v podmiskách, kapky padali ze sunpra,odtahu ... chtěl jsem zkontrolovat vlhkost a z teploměru tekla voda takže.... stala se samozřejmě věc kterou jsem fakt nechtěl.... po třech dnech svícení sem si odpravil sunpro z kterýho jsem měl neskutečnou radost... a chtěl bych tímto poděkovat celýmu týmu growcity protože takovej přístup co mají tam! Jsem ještě nikde neviděl. Bylo jim jedno jestli jsem si to zavinil sám nebo jestli byla chyba někde jinde ( do teď nevím jestli si za to můžu já ) ale za pár hodin jsem byl doma s úplně novým sunprem a nechtěli po mě ani korunu. Tady je vidět že tam jsou opravdu pro lidi a ne pro kšeft. Nedokážete si ani představit jakou neskutečnou radost mi tam udělali páč už jsem myslel že to můžu celý zabalit. odtah a vše to nakonec po vysušení přežilo což jsem rád páč odtah stojí jak to sunpro... takže bylo v mžiku všechno na svém místě a jede se dál a bez mé přítomnosti už zvlhčovačka v boxu neúčinkuje. Chci velice poděkovat celýmu týmu GROWCITY jstě skvělý !!!!!!
ps: ano bavíme se o "krémové" barvě boxu z venčí kterou má jen a jen ambient od homebox těším se na vás za týden.
Ahoj máš krásný box.. mám ten stejný chci se zeptat myslis ze by nebylo dobry tu siťku z jedné strany pořádně nechat přivadět vzduch .. takhle přidušený nemáš box prohlej dovnitř ? (Podtlak ) ??
Edit. Sorry. Vsiml sem si az na druhý straně že máš tedy otevřený
zdravím tě. díky
každopádně záleží jak silnej je odtah...
hlavní přítah mám ten v pravo dole zatemněnej " light baffle" od Secret Jardin. když mám klapky na těch siťovanejch otvorech tak mám docela silnej podtlak v boxu. přes den nechávám otevřený všechny otvory a na noc dávám klapky na ty otvory se síťkou aby mi to nesvítilo po celý místnosti proto na nějakejch fotkách mám otvory otevřené a na nějakých ne
no jakoby asi není podtlak jako podtlak... podle mě optimální je mírný podtlak...silný podtlak už nejspíš možná na škodu je..já když mám zatemněný ty dva síťovaný otvory což jinak to u mě nejde v noci .. tak mám docela silnej podtlak jakože je box už docela dost vcuclej,prohlej....podle mě to má negativní dopad na odtah ... možná se pletu možná ne...ale tak jako tak je silnej podtlak asi na škodu no ... ale přes noc mám teda jak už sem řek zatemněný ty síťovaný otvory a mám otevřenej jen ten secret jardin přítah a ničemu to asi nevadí..uvidíme z dlouhodobého hlediska životnosti odtahového ventilátoru.
Původní příspěvek od Vana no jakoby asi není podtlak jako podtlak... podle mě optimální je mírný podtlak...silný podtlak už nejspíš možná na škodu je..já když mám zatemněný ty dva síťovaný otvory což jinak to u mě nejde v noci .. tak mám docela silnej podtlak jakože je box už docela dost vcuclej,prohlej....podle mě to má negativní dopad na odtah ... možná se pletu možná ne...ale tak jako tak je silnej podtlak asi na škodu no ... ale přes noc mám teda jak už sem řek zatemněný ty síťovaný otvory a mám otevřenej jen ten secret jardin přítah a ničemu to asi nevadí..uvidíme z dlouhodobého hlediska životnosti odtahového ventilátoru.
(podle mě silnej podtlak = přidušený odtah)
Pokial je ventilator dizajnovany na tlakove straty, tak to taky problem nieje.
Ono uz len samotny pachovy filter je dost zahul pre ten ventilator.
Zle je to ze ked sa stan scucne tak ti to zobere na kazdej strane zo 5 cm, a to uz nieco spravi na vynose.
Pokial je ventilator dizajnovany na tlakove straty, tak to taky problem nieje.
Ono uz len samotny pachovy filter je dost zahul pre ten ventilator.
Zle je to ze ked sa stan scucne tak ti to zobere na kazdej strane zo 5 cm, a to uz nieco spravi na vynose.